Otázka na adminy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38999
30.3.26 14:17
@rmot píše: Více

Souhlas. Takhle presne ty anonymy vnimam taky. Je to vlastne neuctivy k ostatnim, co diskutuji pod stalymi nicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
30.3.26 14:21
@Anonymní píše: Více

Pro mě jsou kytky podřadný druh diskutujícího, neberu je vážně, většinou jim neodpovídám, nesnažím se zapamatovat si barvu nebo druh kytky, k čemu…

Prostě všechno to je jeden plevel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
30.3.26 14:28

No tak zrovna tahle diskuse mi teda přijde divná od zakladatelky. Stinga vyjela zbytečně, to jo, ale zakladatelka píše teda taky dost divně a poměrně útočně sama. To je zas, že zloděj volá chyťte zloděje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15517
30.3.26 14:33
@free333 píše: Více

Děkuji za zmínění. Docela koukám, co se tady zase řeší … :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
30.3.26 14:35
@Šmoulice píše: Více

To jen aby ses při pondělku taky pobavila, jak tu kytky řádí, asi byl kravský hnůj na jejich pohnojení mimořádně kvalitní… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15517
30.3.26 14:36

Nemám potřebu se nějak schovávat za anonym. Já si za svým názorem stojím. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13993
30.3.26 14:41

Některé diskuze jsou dost dvojsečné a dají se vykládat různě.
Tady byla zakladatelka místy taky docela útočná, už jen tou poznámkou: „Ok, asi nemáte nikdo žádné opravdové kamarádky, na kterých by vám záleželo.“
Když člověk zakládá téma, měl by si uvědomit, že spoustu okolností zná jen on sám. Když se to pak moc zjednoduší nebo ořeže, může to působit zkresleně.
Ten původní příspěvek na mě působí spíš jako stížnost na to, že na ni kamarádka nemá čas, i když děti už jsou podle ní dost velké na to, aby se zabavily samy. U školkových dětí bych s tím ale byla opatrná. Postupně mi navíc přišlo, že začala reagovat dost vyhroceně.
Co se týče @Šmoulice, ta umí být ostrá, ale ve výsledku se často úplně nemýlí.
A obecně diskuze typu „jsem samoživitelka, na co mám nárok“ bývají dost vyhrocené samy o sobě.
Možná je to nakonec spíš o tom, jak kdo komunikuje. Stejná situace může vyvolat úplně jinou reakci podle toho, jak je podaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18013
30.3.26 15:18
@Mkmkz píše: Více

Protoze vychazis jen z toho, cos zrovna cetla. Ja dostala od Mateje ban za vyraz " uzitecny idiot", ktery nebyl ani nikomu konkretne urcen, je to bezny vyraz politicke hantyrky, pouzivaji ho novinari…i pres vysvetleni, admin Matej nechtel priznat omyl a neomluvil se. Nakonec mi ten ban adminove i Matej po dlouhe diskusi anulovali, ale nekdo jiny se jim na to tady v takovem pripadu vykasle a utece odsud.

Příspěvek upraven 30.03.26 v 16:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148971
30.3.26 15:19
@Šmoulice píše: Více

Ty jsi dost dílo, to je fakt. Ale neschováváš se za kytky a myslím že dost z nás, když s tebou nesouhlasíme ti to dokážeme na féra napsat i bez schovky za anonymitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16120
30.3.26 15:49

No a ty si teda kdo?? :mrgreen: :think:
Mně je celkem k smíchu, že se tady teď i mj. píše o zneužívání anonymních kytek a koukám, zrovna tu nějaké přispívají…
Možná že jsem jediná, která nechápe proč? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15517
30.3.26 16:09
@Anna766 píše: Více

Čest vyjímkám. :kytka: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38999
30.3.26 21:31
@Černá Madonna píše: Více

Jojo, je to vlastne vtipny, jak tady mistruje ostatní uzivatele, co nemaji potrebu se schovavat a nejsou srabkove, takove trochu pokrytecke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16120
30.3.26 22:23
@Edna-Bedna píše: Více

Jen trochu? :D
No já bych teda řekla, že celkem dost… :cert:
Já tohle fakt nechápu. Když už mám nějaký názor na věc, za kterým si opravdu stojím, tak se přece ani nestydím ho tady všem veřejně prezentovat pod svým nickem. :nevim:
Však o co vlastně jde?
Stejně jsme tu v podstatě všichni anonymní.
Nebo jestli si tu někteří chtějí za každou cenu zachovat svojí tvář, aby na sebe náhodou něčím nevrhli špatné světlo? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3196
31.3.26 08:28

Souhlasím s výše napsaným. Mně šmoulice a podobné nevadí. Pokud s někým nesouhlasím, jeho názory nečtu a přeskakuju je, protože to je diskuze a nemusíme mít všichni stejné názory a tlačítkem se to dá vypnout.
Ona / ony tedy nerozs… diskuzi jako anonymní, která naopak má pak „bebí“, že se odkryl její anonym (všem je jasné kdo je) a vesele to tu seká kytka za kytkou.
To mně vadí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18013
31.3.26 09:22

Admin by si nemel plest adminovani s nadrzovanim svemu ideologickemu klubu a vyhrozovanim lidem, s kterymi nesouhlasi… mel by byt nestranny a kvalita jeho prace by mela byt videt i v tom, ze my bychom nevedeli, jaky je jeho osobni nazor na diskutovane tema, protoze zasahuje a rozhoduje objektivne a nestranne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová