Otázka na adminy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8106
30.3.26 11:32
@Mkmkz píše: Více

Napsala jsi svůj postřeh na Matěje, tak jsem napsal svůj, nic víc v tom nehledej. Ostatně pro mě to tu není středobod vesmíru a kdybych ten ban opravdu dostal, už bych účet neoživoval. Možná bych jen založil rmot2, abych se rozloučil s těmi, se kterými se tu fajn diskutuje a užíval bych si volného času, který by mi vznikl odchodem z emimina :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6227
30.3.26 11:38
@rmot píše: Více

Chapem.
Smerovala som to skor na to priserne poburenie voci adminom. (Nie teda u teba). Toto tu je specificky svet a admini su jeho sucastou… No… Co viac k tomu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3196
30.3.26 11:49

Toto je aktuální vyjádření admina v diskuzi Mimi a já. Snad nedostanu ban za kopírování.
Za sebe děkuji. :kytka:

Dobrý den,

Uživatelka, jež zde převážně vystupovala anonymně byla zablokována pro porušení pravidel: Je zakázáno vkládat příspěvky:
urážející nebo napadající ostatní účastníky diskuze,
snažící se manipulovat ostatními diskutujícími, např. vystupováním pod více uživatelskými jmény, diskutováním sám se sebou apod., - ačkoli svůj původní nick smazala, má už mimnimálně čtvrtý. Tvrzením, že to není ona se s diskutujícími snaží manipulovat.

Děkuji za pochopení a přeji krásný den

Diana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
30.3.26 11:53

@Snopy123 Díky, ušetřila jste mi kopírování sama sebe, takže to beru a rozhodně se za tuhle kopii nezlobím. :)

Krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9036
30.3.26 12:19

Kolik se tady střídá různých kytek? Už víme číslo?
Anonymitu nepoužívám. Měla jsem jen jeden pokus ve VK. Kdy jsem nechtěla hned být odhalená pro přidělenou mamku, až po rozbalení dárků. Tak jsem se do anonymity sama zamotala. Že už nikdy víc jsem ji nepoužila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27698
30.3.26 12:33
@mado píše: Více

tak třeba adminy trkne jak funguje a konečně to pochopí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21926
30.3.26 12:36
@ka2ka píše: Více

Tak admin Diana chápe, u ostatních admin za to chápání nelze úplně ruku do ohně dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.26 12:52

Chápu, zmatek v kytkách. Kdybys to vzal chronologicky, věděl by jsi proč, již jsem to tady psala ty haló…odpověď nalezneš daleko, daleko výše. A nebyla v ní narážka ani na tebe ani na jiné SLUŠNÉ diskutujicí, ale na jisté toxické stálice tohoto fóra. A primárně to píši proto, že sem leze admin…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.26 13:00

@rmot a je mi úplně putna, jestli toxické příspěvky píše nějaká „šmoulice“ nebo anonym, obsah toho textového hnusu zůstane stejný a dle mého prostě ve slušné diskuzi nemá co dělat a upozornila bych na něj tak jako tak. Pro admina žádnej problém dohledat o koho jde…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.26 13:04
@Anonymní píše: Více

Tak o šmoulici proste nemluv. Ja ji taky nemusím, ale aspon je to konkrétní postava tady toho mikrokosmu, zatímco náhodná anonymka co se strašně ráda ohání tim, ze jsme anonymní všichni, se schovává pokaždé za jinou kytku.

• Citovat
  • Upravit
TRG
5471
30.3.26 13:11

Šmoulice se ale chová pořád stejně a nikdy neovládne diskusi, nepíše anonymně. Bývá často „nejpřísnější“ extrém, ale není vyloženě vulgární a vždycky jí někdo napíše, že přehání, a zakladatelky se zastane. Někdy s ní vůbec nesouhlasím, někdy jsem skoro až ráda, že tu je někdo, kdo to napíše na plnou… Nevidím tam nic, co by nepatřilo do běžné vyvážené diskuse. A nikdo nemůže být odpovědný za mentální zdraví nebo wellbeing někoho, kdo si na veřejném fóru rozhodne založit veřejné citlivé diskusní téma. :nevim: Jestli je někdo jeden Šmouliččí komentář od kolapsu, tak ten kolaps opravdu není vina toho, kdo ho napsal.

Ale pozor, jsem ráda i za názory anonymní konvalinky. Drsné názory vyvažuje někdo citlivější, kdo má o lidi starost, všechno je v pořádku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
30.3.26 13:50

Souhlasím, taky jsem už několikrát zažila Matěje vysloveně mimo a včerejšek byl opravdu extrém.

Já být jeho zaměstnavatelem, tak se s ním rozloučím.

Dnes, když diskusní fora postupně končí a bojuje se za každého stálého uživatele je jeho včerejší chování nepřípustné.
Působí vyhořele, až naštvaně, neovládá se.

Vyhrožování uživatelům, že jich polovinu „uspí“, posílání uživatelům smajlíky s pusinkami, neovládání psaného textu, to by mi naprosto stačilo k rozhodnutí, že takového admina tady nepotřebuji.

On ty uživatele nemá rád, je to cítit, na rozdíl od adminky Diany, která je na svém místě správně a člověk z ní cítí, že ji to tady baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38999
30.3.26 13:58

No, aspon maji odvahu a ty sve konfrontacni nazory pisi pod svym stalym nickem. Ty se schovavas pod anonymem, protoze ji nemas, abys ukazala, ze si stojis za vlastnim nazorem. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
30.3.26 14:06

Když už někoho anonymně drbeš, protože se za svoje názory stydíš, tak by bylo vhodné ho označit, aby věděl, že je o něm řeč :)
@Šmoulice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8106
30.3.26 14:11

Nemám zmatek v kytkách - neřeším je vůbec. Anonym jako anonym, ať má jakou chce kytku, stejně to v dalším vlákně bude zase jinak. Prostě pro mě co napíše anonym s jakoukoliv kytkou, tak pro mě nemá žádnou váhu a je to pro mě jen další vysírač, co chce něco napsat, ale nedokáže se za to postavit. Takový ten kryplík, co v noci potají dává na nástěnku v paneláku anonymní lístečky, že Nováková nezamyká zadní vchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová