Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@My Melody píše: Více
Tak to se nevylucuje s mou hypotezou
Ono tam toho muze byt vic, proc ho to porad bavi…je to chlap, muze mu to delat dobre, ale zaroven to nevylucuje, pritomnost neceho hlubsiho. Vzhledem k tem letum…a kdyby jsi nas videla spolu…no asi by to bylo dost rozporuplne…protoze u Helmuta je znat, ze ma trochu problem s tim, preorientovat se na me fyzicky…a taky, ze ma vycitky…takze ono to chvilema pusobi tak, ze pro nej neexistuju, to kdyz si drzi ten bezpecny prostor a vzapeti muze pusobit uplne naopak…to kdyz se tomu podda a usne mi v naruci…
Jo a tentokrat, nejen, ze byl rano pro snidani, ale vlastne mi ji prinesl, az do postele
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Ti ho nejaka jina milenka vycepovala ![]()
@Venetia píše: Více
Jo, nema…pro nektere lidi je jen cerna a bila…a kdyz spolu dva neplanuji svatbu a 5 potomku, neni to dost laska
Pritom svatby se taky konaji casto z praktickych a financnich duvodu…to stejne deti, nekdo ma hnizdici instinkt a chce hlavne ty deti, o partnera tolik nejde
Ja si myslim, ze jedinym dukazem lasky, muze byt to, kdyz pro nas nekdo udela neco, ze ceho sam nic nema, dokonce to pro nej muze byt neco, co ho omezi, znevyhodni, ale udela to kvuli nam…
A muze to byt klidne drobnost…teba, kdyz jsem v aute Andymu pri jeho silene a rychle jizde rekla, ze nemam rada takto rychlou jizdu…a on zpomalil a dodal, ze teda zpomalil kvuli mne
Ne to byl vtip samozrejme, ale tak nejak to myslim
![]()
Promin, ale furt nesouhlasím
. Kdyby s tebou chtěl byt vic, udělá pro to vic.
@Lorre píše: Více
A kde pisu, ze se mnou chce byt vic?
Pisu, ze se proste prizpusobi situaci
A ze nas ma rad obe svym zpusobem a je mu asi jedno, se kterou aktualne je…tudiz, kdyz je s ni, nepotrebuje byt se mnou. Staci mu, mi napsat a vedet o mne. Ja to chapu
A kdyby to bylo naopak, taky by se tomu prizpusobil…
To je jako, kdyz mas dve oblibena jidla…
Kdyz jis jedno z tech jidel, taky prece nemyslis na to druhe a nerikas si, sakra, dnes bych si dal zrovna peprovy steak…uzivas si sve prave italske Risotto, protoze vis, ze peprovy steak bude zase priste
No stress
A takhle to ma Helmut…
A muze se na svuj peprovy steak alespon nalezite tesit
![]()
@Venetia píše: Více
V sexu bych se zase asi do niceho nenutila…hlavne ta kompatibilita v posteli je dulezita, takze nejake nuceni se do toho, ci toho, nema z dlouhodobeho hlediska smysl…Spis bych zvolila neco jineho, co mohu pro druheho udelat
Treba, ze mu uvarim obcas svickovou, i kdyz ji nejim ![]()
Taky myslím, že je steak lepší
, ale je legrační, jak jsi použila dvě jídla, které tu Lorre často zmiňuje, já ti to doplním o obrázky ![]()
A ještě mě napadlo, že se vyplatí počkat na steak, i když je dražší a hůř dostupný než rejže ![]()
@My Melody píše: Více
Děkuju
Já jsem ani bibli ani ústavu nedočetla, ale snažila jsem se, tady se snažit nebudu ![]()
@Luxusnixicht Já jsem se teď zasmála, vyskakuje tu na mě reklama syslíka, nevím, co vám to nabízí za reklamy, ale mně to připadalo, jako by si ta jídla na obrázcích chtěl Lorre vyfotit ![]()
Někomu se nabízí reklama na spodní prádlo nebo nářadí, mně tam lezou hlodavci ![]()