Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14797
8.4.26 14:47
@Honza 12 píše: Více

Kdy predtim? :think: To uz je asi trochu dele :nevim: A byl tu Andre…to vsechno bylo trochu jinak…nova chemie, clovek zblbne…kdyby se ale Helmut snazil, jak by mel, co se toho vidani tyce, nebyl by nikdy zadnej Andy, ani tyhle moje citovy houpacky. Chtela bych jen jeho. Ale ten prostor k tomu, aby se objevil jiny muz a abych ho chvili milovala, chvili ne, mi Helmut dava vic, nez dostatecny. To je jeho nedostatecnost, ne ma. Me emoce reaguji na aktualni stav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.26 14:49
@Luxusnixicht píše: Více

Tohle si myslím taky, že někteří muži ty emoce opravdu nedávají a nesnáší a mají radši ty chladnější typy žen bez výkyvů a pak si najdou takovou milenku :mrgreen: Já si myslím, že i emoční žena může být pragmatická, že se to nevylučuje, opakem emočního bude spíš asi racionální a logický, ale nikdy není jen emoční nebo racionální.

• Citovat
  • Upravit
14797
8.4.26 14:51

No vztahy na dalku, jsou opravdu trochu jine, nez kdyz mas partnera porad u sebe…je to narocne na udrzeni a je narocne, citit porad jen lasku, to je snad pochopitelne. Ty vykyvy tam jsou. A kdyz nekoho 9 mesicu nevidis, muze se stat, ze najednou nevis, co citis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14797
8.4.26 15:01
@Anonymní píše: Více

Jo prave…kazdy hleda asi hlavne, co mu chybi :D Pokud bude mit doma chladnejsi a racionalni, muze ho uchvatit emocionalni, ktera v nem probudi zivot a emoce…a stejne tak naopak…pokud ma doma emocni, muze u jine obdivovat ten klid a nadhled…lidi nevedi, co by :jazyk: :mrgreen: Ale u Helmuta si treba myslim, ze on vyhledava jen typy, jako jsem ja :mrgreen: :jazyk: Pritahuje ho to, i kdyz i nekdy nici :lol:…O te sve moc nemluvi, ale kdyz se obcas zminil, pochopila jsem z toho, ze je podobneho razeni, jako ja :mrgreen: Jenze on by jinou mit nemohl, nemel by tam ten naboj… :think: Ja bych zase nemohla mit nejakeho cholerika, nebo hysterika, to bych vubec nezvladala. Pro me je jedinej chlap - ten vyrovnanej. Nemusi byt suchar, staci, kdyz ma ty emoce i rozum v rovnovaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14797
8.4.26 15:08
@Fukitol píše: Více

To ale hodne zalezi na tom protejsku, co ve mne aktualne probudi…mozna je to tim, ze on sam, se nechova vzdy konzistentne :think: A my emocni vycitime kazdou malou odchylku a je pro nas tezke, nechat to byt, nereagovat…leda by nam na dotycnem nezalezelo. Ja umim byt mila, obetava a milujici a umim byt i dabel :jazyk: :mrgreen: Ale jak rikam, nikdy ne bezduvodne ;) Vzdycky tomu neco predchazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14797
8.4.26 15:13
@Venetia píše: Více

No ja si na kazdem pocasi najdu to hezke :D Vitr mi nevadi vubec, leda tak kvuli ucesu :lol: Ale kdyz je treba vitr, tak se mi i hrozne dobre spi…nebo kdyz prsi, to uplne miluju…kdezto v lete, jak jsou vedra, tak se spat neda :zed: Tak se neda vlastne delat vubec nic…leda tak byt u vetraku, nebo v bazenu…u more je to samozrejme neco jineho, tam si to clovek uzije. Ale tam nemuzeme byt cely 3 mesice ze :D :jazyk: Takze mam radeji mirnejsi pocasi, kdy se da fungovat, aniz bych si kazdou hodinu musela utirat pot a prevlikat spodni pradlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106294
8.4.26 15:32

Tak to vnímám úplně opačně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24724
8.4.26 15:32

To vše vysvetlujr jsi v rozporu s realitou, co citů se týče, jsi odtrzeny.. Ale ne vsichni to maji jako Ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30129
8.4.26 15:39
@stock píše: Více

No když jsem cítil něco, co vlastně neexistovalo. Musel jsem si tím projít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30777
8.4.26 15:54

Ani kdyz tam budu ja? :nevim: Muzu ti rict treba, ze tvoje rizoto je nicmoc, to uvidíš jak to nic nedělá 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14797
8.4.26 15:55

Kdyz jsi to citil, tak to existovalo ;) Laska nemusi byt oboustranna, aby to byla laska, kdyz milujes, je to laska. Ale v tomhle se neshodneme… :D :jazyk: Nebo proc myslis, ze to neexistovalo? Jakoze to nebylo vzajemne? Na tom prece nezalezi. Tedy samozrejme zalezi :D Ale ne v otazce lasky, laska je i kdyz neni opetovana, porad je to laska, i kdyz jen pro toho jednoho. Na vztah uz samozrejme musi byt dva, ale nebavime se o vztahu, ale o lasce jako takove a ty je jedno se milujete dva, tri, nebo jestli milujes sam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14797
8.4.26 15:58
@Lorre píše: Více

Tak takove nic moc rizoto, vetsinou pristane nekomu na hlave :nevim: :jazyk: :mrgreen: Doufam, ze mas rad ryzi ve vlasech :* Ale neboj, dam ti 3 vteriny naskok na utek :jazyk: :* :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30777
8.4.26 16:17

No ja myslim ze nepotrebuji náskok 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23985
8.4.26 17:00

Takže já se priznavam, miluju Madse Mikkelsena. On to ještě nevi, nevadi. A včera mi přišel do práce jeden radši nejmenovany cesky herec, dvakrát mi podal ruku a popral pěkný den. Že by láska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
8.4.26 17:01

Samanta Fox Touch me aaaaaaaaaa, oooooooo. Teď jsem to opět slyšela na Retru a na koho jsem si vzpomněla. Ano, na Pirka a Malinu. ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová