Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Uu baby, do you know what that's worth?
Uu heaven is a place on Earth
They say in heaven love comes first
We'll make heaven a place on Earth
![]()
@Klopotkova píše: Více
Opět nezklamala. I ho.vno v trave je zajímavější ![]()
@Lorre píše: VíceŽije? Denně X stránek furt o tom samém a tomu říkáš žije? Díky, raději méně, ale kvalitně a od různých lidí, a když není co, tak raději nic, pak se člověk nemusí probírat hromadou balastu.
Jak psal již velký filosof @Fukitol - „U mene vyrovnanych nemusim nic resit, protoze jde o momentalni pocit, ktery se muze brzy zmenit.“ - tak proč to furt probírat do aleluja, když dnes stejně neplatí to, co bylo 100% platilo včera, ale zase platí to, co platilo předevčírem, ovšem zítra už zas platit nebude. Možna je to dobrý trénink pro AI, ale bych tady chtěl číst něco jiného, a ne furt to samé ode zdi ke zdi. ![]()
Příspěvek upraven 09.04.26 v 13:24
@zmrzlik píše: Více
Tebe ne. Ty jsi úžasná mladice. Moc jsem tě nemusela, ale přehodnotila jsem to. Jsi úžasný človíček se
na správném místě. Ty, až budeš jednou seniorka, pořád budeš mladice. ![]()
Jo, to je přesné, sága s Helmuty - kolovrátek hadr!
![]()
@Lorre píše: VíceÚplně nejzajímavější by bylo to, kdybys konečně nepřipaloval burgery a nepřicházel jsi kvůli tomu o prémie.
Ale má, Klopča by skákala do stropu, kdyby i o ní byl takový zájem, ale i když se veřejně nabízí, tak nějak nikdo nemá zájem. ![]()
Nikam, tady budeš! eMimino anebo Praha, žádné jiné možnosti se nepřipouštějí!
![]()
@jege píše: Více
Myslim ze tebe s Adull uz uspesne preskakuje naprosto každý, na Sonarku aspoň občas reaguji ![]()
Ja o sebe taky. Koupil jsem si čerstvou bryndzu a hromady cheddaru. Jestli se neuzeru halušek, tak me definitivně zabije prezrani z burrita ![]()
@Lorre píše: Více
Jo, Ty a nenapravitelní optimisté, kteří doufají, že jí přesvědčí o své pravdě. Zbytek to už dávno vzdal. ![]()
Klopotrolla za normálního uživatele nepovažuji. ![]()