Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
No, až tak daleko nejsme, abych ho hledala na Whatsappu. Ale dal mi fotku s venovanim, napsal i jmeno svého zvířete. To už něco znamena, ne? A něco mi říká, ze kvůli mně vzal u nás flek. Budu informovat, jak nase love story pokracuje.
@Anonymní píše: Více
Uznavam, ze si z toho dělám pr.del. Jednak už na to mám vek a zkušenosti a druhak, asi nikdy jsem nebyla ten snílek. Což u tebe mě práve fascinuje, s tvym vzdelanim, jak můžeš byt takhle naivni. I když u tebe vidim posun k realite. Ale tím tě nechci urazet, jak pises, máme to kazda jinak, a já se asi limitne blizim k chlapske verzi pojeti “lásky”.
@Lorre píše: Více
Jaktože neposloucháš Jegeho? On tady tomu přece velí
Seš rebel
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Tak tvrdila jsi, že i to jednostranný může být láska. Že záleží jen na tom, co člověk cítí. Což je ovšem blbost. Já mám zkušenost jinou. Jestli se o tom už bavit nechceš, jsem s tím v pohodě. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Nevelí, ale i slepý musí vidět, že máš z něho akorát prču a jeho snaha se Ti zalíbit je naprosto marná. ![]()
@Anonymní píše: Více
Jj, jsem ráda, ze jsem ten nový job vzala, fakt mě to prostředí baví. Co se týče nastaveni, úplně se asi človek neprekope, ale dost se dá ovlivnit rozumem. A s klesajicim hormonem už človek bere věci sportovne. Je fakt, že mi už spoluzak na gymplu řekl, ze jsem chlap v zenskym tele. Ale o tranzici jsem nikdy neuvazovala ![]()