Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14703
8.4.26 13:40
@Arturie píše: Více

Mas pravdu…ja te taky nikdy nechapala…ale nikdy jsem ti do toho nemluvila…proste kazdy to mame nejak..ja jedu na emoce a to sebou nese dobre i zle… Ja jsem treba patologicky nezistna…neumim tak jednat, ani mi to neprinasi zadnou radost. Ale zase mozna je pro muze lepsi, kdyz je zena spise zistna, ci pragmaticka zlatokopka ( to nemyslim tebe, ale vseobecne ), nez kdyz je prilis emocni… To je pro ne psychicky narocnejsi a vim, ze to neda kazdy…ale lepsi zustanou :jazyk: :D A zase myslim, ze Helmut ocenuje, ze jsem, jaka jsem…a taky je nutne rict, ze to cele s nim bylo psychicky narocne i pro me. Taky by to kazda nedala. A ta co by ho nemilovala dostatecne, by ho davno poslala do haje…Bylo to vzajemne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23979
8.4.26 13:52
@Luxusnixicht píše: Více

Já ti taky do toho (už) nemluvím. Všichni jsme to tady postupne vzdali, protože ty to chapes jako útok a ne jako nestranny pohled zvenčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17935
8.4.26 14:06
:think: Nepoeticky receno, vycitil, ze moucha ulita ze site, tak se trochu posnazil…samozrejme to vycitil, protoze tys mela hlavu jinde…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36139
8.4.26 14:13

To je jednoduché - pro něj bohudík, pro Tebe bohužel. :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
8.4.26 14:18
@stock píše: Více

Hele, neberu všechno tak vážně. :) I já jsem si prošel vztahem, kde jsem cítil lásku až za uši a přitom to byly jen mé pocity a přitom to žádná skutečná láska nebyla. A musel jsem se srovnat s tím, že jsem mimo mísu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17935
8.4.26 14:18

Jasneze ocenuje jaka jsi, Helmous se nezpamatuje do konec zivota z toho, ze se mu postestila milenka jak ty, protoze co zenam nabizi, na takove podminky se mu jina davno vyprdne.

Příspěvek upraven 08.04.26 v 14:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
8.4.26 14:21

Tím jsem si už taky prošel. Vlastní pocity lásky v příkrém rozporu s realitou. Myslel jsem si že je to láska, ale byl jsem tenkrát vedle jak ta jedle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14703
8.4.26 14:24
@jege píše: Více

Haha :jazyk: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
8.4.26 14:25

Tak chtíče by byly, když je jaro a krásný holky jdou kolem. Ale když mám tu lásku už doma, tak co z toho. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
8.4.26 14:27

Já jsem to pořád nevzdal. Pořád to ještě i po letech komentuju. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14703
8.4.26 14:35
@My Melody píše: Více

Ale tak to asi zase jo no… :D :jazyk: On neni nejakej moc milovnik…jeho musi zenska fakt milovat, aby zustala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.26 14:38
@My Melody píše: Více

Nojo, ale některé popsal celkem dobře :oops:

• Citovat
  • Upravit
14703
8.4.26 14:39

Neberu to jako utok…spis si myslim, ze to vetsina z vas spatne chape…takze mam pak potrebu to uvadet na spravnou miru…a hlavne to tady nepisu proto, aby me nekdo zachranoval, to nepotrebuju, spis se jen chci vypovidat a ziskat ty pohledy z druhe strany…to je pro me zajimave, jak to muze pusobit :D :think: Ale kdyz to nekdo prezene, tak se samozrejme ohradim ostreji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.26 14:40
@Honza 12 píše: Více

Tyjo, to je hezký :srdce:

• Citovat
  • Upravit
14703
8.4.26 14:42
@Lorre píše: Více