Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Honza 12 píše: Více
S tebou naprosto jiny uhel pohledu
Ty jsi nikdy neslysel o tom, ze nehnevana laska neni milovana?
Ja kdyz miluju, tak ty silne emoce, se holt mohou promitat i opacnym smerem…to ale neznamena, ze uz nemiluju
Naopak…kdybych to mela takovy jako poklidny, bez vykyvu, tak bych zrejme uz nemilovala
To uz by pro me bylo spis neco jako kamaradstvi ![]()
@Anonymní píše: Více
Syslik ti holt neda pokoj ani v reklamach
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Já si myslím, že se to Honzovi líbí a má tě rád a nedá mu to spát
![]()
Ne lorre se nezmiňuje o te hrůze na prvním obrázku ![]()
@561118 píše: Více
Optimisto! Můžeš říkat pravdu kolik chceš, když se ten druhý/druhá zamiluje, tak je Ti to prd platné, a někdy se zamilují oba, byť si navzájem lžou do kapsy, že je to celé jinak, než to doopravdy je. A není to o tom, že neříkají pravdu, ale city převládnou nad rozumem! ![]()
@Lorre píše: Více
Jak to, pořád tu mluvíš o falešném rizotu a podívej, jakou má hezkou sýrovou deku
úplně tě vidím, jak se nad tím olizuješ ![]()
Příspěvek upraven 08.04.26 v 00:53
Líbí se mi jarní slunce, když je ještě zima, déšť umí být otravnej a způsobuje bahno, ale v létě se za něj modlím. To je ale hezká konverzace o počasí
další by mohla být o zlevněných konzervách ![]()
Navrhují spíše o zneužívání anonymu, který již postrádá opodstatnění! ![]()
@jege píše: Více
To máš vidle na ty konzervy? Já třeba nemám ráda párky v konzervě ![]()
Ja mam hrozne rada podzim a sychravo, nebo letni bourky…
Ma to proste takovej naboj a zvlastni kouzlo
Slunecno mam taky rada, kazde pocasi ma sve kouzlo…ale nejvic mam rada podzim, to vzdycky uplne ozivam
A nechapu treba lidi, kteri maji depky z toho, ze je brzy tma, nebo, ze je malo slunce…ja tohle vubec nemam
Ale Helmut to taky nema rad
A nejradeji ma slunce a teplo, jako vetsina…ja nevim no, mne je to tak nejak jedno, jak je venku
![]()
Nejlepsi je jaro, jak se po ošklivé zimě vsecko probouzí k životu ![]()
Před tím jsi vehementně tvrdila, že ho nemiluješ, Že už láska vyprchala, jak to všechno stojí za prd. Že už máte tolik trhlin, že už se to dohromady nedá. Že jsi si to konečně uvědomila. Atd… Celou dobu vycházím z toho co píšeš. ![]()
@Honza 12 píše: Více
A tak nezarli
, ja son taky hrozne chtěl, ale proste proti helme nemam sanci
. Na svete je mnoho dalších krásných milých žen… sice to bude někde v neobjevenem koute tisíce kilometrů daleko, ale furt jsou ![]()