Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše: Více
Neboj vůbec nežárlím. Ať si má kolik chce Helmutů. ať si klidně nabrnkne tebe. Léta tady dává příspěvky, aby jsme je hodnotili.. Tak to tak dělám. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Sama jsi psala, že už ho nemiluješ. Proč nás teda tak balamutíš? Píšeš, že ho miluješ, pak, že ho nemiluješ, a stojí to celkově za houby. A najednou zase všechno v pořádku? Hele takhle láska v mém světě vůbec nevypadá.
@Honza 12 píše: Více
Honzo, včera Te bolel zub a postěžoval sis tady. Tak sis vzal prášek, dneska už neboli, tak tu radost napíšeš sem. A zrovna takhle to má Son s Helmutem.
Honzi, ty nemáš vůbec zkušenost s lidma, co jsou ťekaví jako rtuť? Konzistentnim lidem to leze na nervy.
Já se přidám na stranu letňáků. I třeba teplé večery jsou fajn. ![]()
Ale navlečený v hromadě oblečení, mokrý se zmrzlými prsty, ani posadit na mez nejde…
to mi tedy fajn nepřijde. ![]()
Příspěvek upraven 08.04.26 v 09:35
Njn… to pošťuchování.
Trvalo mi dlouho, až moc dlouho, než jsem pochopil, že je to výraz zájmu.
Vlastně, teď mi i tak trochu i chybí.
@stock píše: Více
Vztah přece není bolavý zub. Ve vztahu bolí občas kde co, nejen zuby. A to dost často. V tom je přece dost rozdíl.
Ty jsi plne neporozumel, jak to zeny maji. Funguje to tak, ze vcera se zena citila tak (miluje ho), dnes se citi jinak (nemiluje ho). Pokazde se ale citi spravne. Takze pro ostatni ma informace hodnotu jak se MOMENTALNE citi. Nehledej zadne konzistence, extrapolace nebo predchozi trendy. Jen to rika, jak je to ted a nic o tom, jak to bude nebo bylo.
Kdyz jsem tohle pochopil, prestal jsem smerovat energii smerem, kde to nemelo zadny vyznam. Setri to nervy, ubyde frustrace a mozna jeste par dalsich pozitiv to ma ![]()
@Fukitol píše: Více
Přesně tak, pochopit teorii relativity je snažší než pochopit ženskou.
![]()
Já zas nechápu, jak může mít někdo rád zimu a třeba vítr
Tma mne nějak neovlivňuje… Ale vzhledem k mému popracovni u chození už se těším, že i po odpolední nebudu muset chodit ve tmě
@jege píše: Více
Ale houby, vsak je to uplne jednoduchý
. Prostě si mysli neco, ale pak si mysli uplne neco jineho, ale je jasny ze myslela presne to co myslis ted ![]()
@Lorre píše: Více
Honzik je stastne zenaty
a milenku nechce. Nesvadej ho k nepravostem! ![]()