Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.4.26 07:10
@Lorre píše: Více

Jsi romantik, to se pozná :nevim:

• Citovat
  • Upravit
37149
7.4.26 08:18

A když nějaký potřebuju odložit a nemám honem kam, tak je můžu i pověsit. :think: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
7.4.26 08:43
@Anonymní píše: Více

Malino, jsi zpět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.26 08:59
@Klopotkova píše: Více

Ahoj, jak jste se tu měli :mrgreen:? Ze začátku jsem si říkala, jestli to tu číst nebo ne, pár příspěvků jsem dala, a pak jsem se na to vybodla a pařila s kamarády a věnovala se dětem, teď posledních 14 dní to bylo skvělý, byl čas se vidět. Co ty? Užily jste si svátky s Vlastou, odpočinula sis? Došla jsem k závěru, že si tu svoji závislost na psaní budu dávkovat, abych nevysedávala jen na netu a nezapomínala kvůli nesmyslům žít.

• Citovat
  • Upravit
3921
7.4.26 09:13

To určitě. Ja sbírám jen ty nejlepší :mrgreen: :P Ovšem zatím mou sbírku nikdo neohodnotil :nevim: A ztratila jsem jeden exemplář :,( Asi už je někde u překupníků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3921
7.4.26 09:15

Celkem ujde. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30129
7.4.26 09:25
@Luxusnixicht píše: Více

To jsou různé pohledy na věc. Pro mě jsi strašně nenáročná na lásku. Když považuješ za lásku, to co máš s Helmutem. A Andyho radši nebudu komentovat vůbec. :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24726
7.4.26 09:32
@Honza 12 píše: Více

Mám otázku, co je tedy být „narocny“ na lásku?? Kde je stred/zlata střední cesta?? Vždyť je to nesmysl! Je řeč o citech, ne o oblečení, bydlení, třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30129
7.4.26 09:59
@stock píše: Více

No o tom to je, ona tady žehrá na city, má to nahoru, dolů. Opakovaně tady citově strádá, až tolik, že píše, že ho už nemiluje a jak mu dá košem. Kolikrát se tu rozhází a dává ultimáta. Byť virtuálně. A pak je schopná napsat, že je náročná na lásku. Prostě jiný úhel pohledu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17981
7.4.26 11:02

Ahoj, Merunka, mas pravdu, neni nutnost cist vse a vsechny… dokonce ani v Bibli a v Ustave se nepise, ze musime cist vsechno a vsechny, tak muzeme byt v klidu. :mrgreen:

Super, ze se citis dobre :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17981
7.4.26 11:05

A vis, ze ja si kolik krat rikala to samy, kdyz jsem cetla o Helmutech, jak nenarocna Son na lasku je… ale je to jeji zpusob, ma to jinak, proc ne, az ji to prestane vyhovovat, zmeni to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17981
7.4.26 11:19

No nevim, on mi na narcise nejak moc nesedi… ten klasicky narcis je manipulace, maska, pretvarka, kalkul, delava veci s nejakym cilem, v nejaky svuj pozdejsi profit… Andy mi prisel, ( z toho popisu od tebe), transparentni, primocary, daval najevo, jak to ma s tebou.

Příspěvek upraven 07.04.26 v 11:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24726
7.4.26 11:21

Ale Honzo, nepokousej se vmyslet do její situace, nejde to. Každý máme jinou představu, každý prožíváme situaci jinak, nikoho nelze „soudit/odsuzovat“. Jasně, že jde o tom debatovat, ale ať je to jak chce, tak jak Ty sam říkáš, je to jiný úhel pohledu, který má každý svůj vlastní. Manuál na to neexistuje. Son si zkrátka o tom tady jenom povídá. Ona dobře ví, že tu situaci vyřeši jenom ona sama. Jestli je na ní, momentálně, co k řešení. Teď to tak má, je s tím srozuměna a až ji to popadne, tak to nejak definitivne vyřeší. Každý ji může napsat, jak by to on/ona sam/a vyřešil. Ale ony city a rozum nejdou vždycky ruku v ruce.
P. S.Nerikej, že ja si myslím to samé, co Ty. Dělavaš to, ale není to pravda. Já jenom nejsem přítelem "polopatickeho " vysvětlování. To jde v reálu, na papíře to vždycky vypadá zkreslene :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17981
7.4.26 11:29

Rozumim ti, souhlasim, bez emoci a vasne nerandit, s nikym nechodit, nema to zadny smysl… vidim to stejne, mam to stejne, ono to ani nejde jinak, neumime vztahy z rozumu.

Ale polemizovala bych s tim, ze nechces vztah, protoze ty s Helmuty vztah mas.. vztah nedefinuje to, jestli spolu bydlite, nebo ne… i „sexualni vztah“ ma v nazvu slovo vztah, protoze i to je vztah… ty s Helmuty mas vztah, i kdyz se vidite dva krat rocne a nebydlite spolu… vztah je vazba k nekomu a muze mit vic podob.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37149
7.4.26 11:32
@stock píše: Více

Zajímavý dotaz. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...