Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8248
7.4.26 13:15
@jege píše: Více

Každý týden?🤦🏼‍♀️ 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36094
7.4.26 13:27
@Adull píše: Více

Snad to neměníš podle ročních období: http://www.webzabava.sk/…posli/30628/ ? 8o :mrgreen:

Přijde paní do obchodu a povídá: sedmery kalhotky, no to vite osobní hygiena: pondělí, úterý, středa, čtvrtek, pátek, sobota, neděle. Přijde druhá paní a říká sedmery kalhotky to víte osobní hygiena. Pak přijde cikánka a říká: čtyři kalhotky prosím. A prodavačka se ptá: a co osobní hygiena? Já vím, odpoví cikánka: jaro, léto, podzim, zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8248
7.4.26 13:32

No já právě ne :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14639
7.4.26 13:47
@Arturie píše: Více

Tak Helmut se ke mně nechová nějak špatně, jen drží - pro něj rozumné hranice..a Andyho jsem nemilovala :nevim: Byla to spíš spřízněnost, chemie…jinak ne, nemyslím, že to mám obráceně, spíš to na tom vůbec nezáleží… když někoho miluju, tak ho budu milovat, i kdyby pro mě dělal hodně :nevim: Zároveň to ale není podmínka mé lásky k němu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.4.26 13:57

…zažil jsem totéž již dříve s milenkou- prostě- oba dva si navzájem,,nalít" nejčistšího vína, co kdo chce teď- a co i v budoucnu bude chtít…buď oba s tím souhlas, nebo každý jít dál, jinam..ALE PRAVDU!!!Pokud jeden či druhý neví, plácá jednou tak, podruhé naopak, jinak- tak pryč z toho, je to trápení hlavně jen pro ten šuk, není liž pravda?

Příspěvek upraven 07.04.26 v 14:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14639
7.4.26 14:01
@My Melody píše: Více

Všechno to, co máš v té závorce, ovšem není slučitelné s tím, že se dotyčný ozývá každý den…7 let :think: To už by ho dávno omrzelo, případně by se ozýval nepravidelně, podle nálady…Tak to mohl mít Andy, to asi ano. AI mi řekla, že pokud ti někdo píše každý den, přičemž téměř vždy první, ten zájem je vždy hlubší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14639
7.4.26 14:11
@Honza 12 píše: Více

S Andym to láska nebyla :nevim: A s Helmutem, tam zase nevím, z jaké pozice si troufáš hodnotit, co mezi sebou máme 8o Vždyť do toho nevidíš. A ano, považuju to za lásku, dokonce za tu největší ;) Páč láska nesouvisí vždy s velkolepými gesty, někdy jsou to spíš drobnosti…a to, že tu ten člověk prostě je, že se nevypaří…coz třeba v Helmutově případě, by bylo velmi snadné…stejně jako to bylo snadné pro Andyho…jestli považuješ za lásku jen to, že spolu dva žijí, plánují a tráví veškerý čas spolu, pak je těžké, ti něco vysvětlovat… :nevim: Tohle mohou klidně dělat i ti, co se nemilují. Může to být jen závislost, nebo pohodlnost, neochota být sám. To nic neznačí. Naopak ti, co ty podmínky mají ztížené, nemohou se moc vidět, nemají ze sebe nic moc hmotného a přesto drží, tam musí být něco víc, co je drží pohromadě, jinak by to moc nedávalo smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106230
7.4.26 14:42
@Luxusnixicht píše: Více

Je to těžké, každý jede v tom svém vzorci
Souběžně koukám na FB kde řeší, jestli spolu bydlet nebo mingle vztah.
Pro spoustu lidí, jak spolu nebydlí, tak jsou to jen KSV a smytec… Nemá cenu něco vysvětlovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14854
7.4.26 15:40

Souhlas do puntiku :palec:. Plno manzelstvi jsou spolu jen ze zvyku, kvuli penezum, dětem, atd… A láska uz tam byt nemusí. Kdežto vztah s Helmutem, kde spolu nemate deti, majetek nic, je o tom, ze spolu byt chcete. A lásku ty citis, co Helmut tady nevíme, ale pocitam, ze kdybys mu byla fuk, nebude ti denne 7 let psat. Kvuli sexu spolu taky nejste, to je jasny tady všem :mrgreen: Takže láska :srdce: :palec:. Jenže Honza to nikdy nepochopi. Ma nalajnovano, ze jediny spravny je to, jak to ma on :nevim:. Nic jineho neni přípustné přece. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3817
7.4.26 16:37

Nemám. Jen toho bú doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14639
7.4.26 17:17
@xiaxxx píše: Více

On ani moc nepochopil, že jsou tu jaksi překážky, skrz které spolu žít nemůžeme…ale kdyby to šlo, myslím si, že by jsme ani jeden nebyl proti…ale holt to nejde, tak to držíme alespoň takhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17927
7.4.26 17:23

Hele Son, ja nevim, jak to je doopravdy, muzu jen napsat hypotezy, jak na mne ten Helmut pusobi z toho, co tady dlouhodobe ctu, mam nejakou hypotezu, ale jestli a nakolik se priblizuje pravde, nevim, musela bych toho chlapa videt, idealne spolu s tebou… ja takhle rekla kamosce, ze ty to nevidis, ze jses pro nej jen kefa na boty? Ona na mne zirala, ona vubec nerozumela tomu, o cem to mluvim a pozdeji mi rekla: "Melas pravdu v kazdem slovu ", ona to proste nevnimala, ja to videla uz v tom, jak s ni jednal, jak na ni koukal, jak jednal s jinymi zenami, mne az hruza oblevala, do koho je zamilovana..
Helmouse jsem nevidela, tak muzu napsat jen hypotezu, ale je mozne, ze jsem vedle, protoze muzu vychazet jen z toho, co ty o nem pises.
K otazce, jestli muze chlap psat tak dlouho a nemilovat, myslim si, ze je mozny, ze chlap muze psat cela leta milence, pokud si ji chce udrzet a vi, ze to je jedina vec, kterou musi delat a navic tim psanim zazene i nudu vlastniho sediveho zivota. On muze byt hotovy z toho, ze sbalil takovou milenku, ktera nevypada jak strasak do maku a miluje ho za podminek, jake by jine zeny na 99,999% neakceptovaly, coz takovemu typu muze davat pocit neodolatelneho chlapa.
Toz moje hypoteza :D Neprekvapive negativni, jak jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17927
7.4.26 17:58
@561118 píše: Více

Se mi libi, co pises… nalit cite vino, pravdu, aby kazda strana tusila, do ceho jde a mohla se rozhodnout jakz takz na zaklade reality a ne iluzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30702
7.4.26 18:55

S tim bych uplne nesouhlasil :think:. Helmutovi vyhovuje podle všeho aktuální stav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14639
7.4.26 19:20
@Lorre píše: Více

To ja nerozporuju, vyhovuje mu to :nevim: Ale kdyby byly veci jinak, vyhovovalu by mu to i se mnou…on je pomerne prizpusobivej, je mu to asi jedno :lol: Spis uvazuje prakticky vzhledem k te dalce…ale kdybych tam misto jeho pani, byla ja a jeho pani se stala jeho milenkou, asi by to nejak neresil… :lol: Nebo na me tak pusobi :mrgreen: Hlavne, ze ma kde slozit hlavu, je o nej castecne postarano a ma tam deti :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová