Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23987
8.4.26 11:48
@Lorre píše: Více

Vsak jo. Sousedcin pes se dnes ráno citil jako kočka. Proto jsem jim hned sepsala zadost o zruseni poplatku za psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36354
8.4.26 12:10
@jege píše: Více

Teď jsem v autě poslouchal tohle, je to naprosto přesná ilustrace toho, co jsem psal výše! :palec: :jazyk:

Načítám video...
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23987
8.4.26 12:23
@jege píše: Více

To je genialni text. Já jsem toho jednoho milence mela hodně ráda. Byla s ním i tehotna, on mluvil o dalším byte, asi by ve svým postaveni financne zvladnul dvě rodiny. Ale mně to přišlo jako velký zavazek a komplikace. Dnes se oklepu při predstave, ze bych měla 15 lety dítě a byla na něj defacto sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36354
8.4.26 12:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17981
8.4.26 12:43
@Fukitol píše: Více
:) Prosim nemluvit za vsechny zeny, diky.
Nejspis jde o osobni zkusenost a nejde ji aplikovat plosne… pravdepodobne mas zkusenost zrovna se zenami, ktere meli k tobe povrchni vztah, bez hloubky a proto se menil podle toho, jak vitr zafouka. Pokud je to konstrukce vystavena na fantazirovani, kde to nema realni zaklad, anebo jde o autosugesci z rozumu, kde se clovek nuti do neceho z racionalnich duvodu, tam se ty pocity muzou menit kazdou chvili, protoze tam ten zaklad proste neni… ale kde je to opravdovy, clovek nebude citit kazdou chvili neco jiny… :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30831
8.4.26 12:46
@xiaxxx píše: Více

Láska si nevybírá 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24726
8.4.26 12:46
@Honza 12 píše: Více

Smarjanko, Honzo, máš Ty aspoň 1cm fantazie? Byl to jenom pokus Ti vysvětlit, proč Son píše jak píše. Neber vsechno tak vážně :) Ma Tvuj svět vůbec nějaké barvy? Jedeš dennodenně na 100%?
Nebo to děláš schválně, což já silné podeziram :lol:
Vím, že fantazie se nemeri na cm. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17981
8.4.26 12:50
@Luxusnixicht píše: Více
:D To by mela byt samozrejmost, ze prinese snidani do postele, Helmut se nam pomaloucku uci, jak zachazet se zenou, prvni uspech po 7 letech - prinesl snidani do postele a pritulil se, za dalsich 7 let uvidime dalsi uspech, pak dalsi a za 80 let bude z Helmuta dokonalej milenec. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14838
8.4.26 13:08
@Arturie píše: Více

Nj, kazdy holt nema emoce vypnute a nebere lidi jen jako prostredky k aktualnimu uspokojeni. To zase leze na nervy me. Prospecharstvi, vycuranost, bezohledne hledat, co bych si z druheho mohla vzit, to mi nic nerika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36354
8.4.26 13:09
@My Melody píše: Více

Je to osobní zkušenost hodně mužů, takže to lze aplikovat na většinu z Vás! :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14838
8.4.26 13:11
@My Melody píše: Více

Ja myslim, ze spis sel do sebe, aby si me znovu trochu pripoutal… :jazyk: Pac citil posledni mesice, ze uz to neni z me strany tak zhave…on to hodne ovlivnil Andy…ale k Helmutovi jsem city porad mela, jen to bylo uz nejak utlumene…ale povedlo se mu, to zase nahodit zpet… :jazyk: Nevim, jestli bohudik, nebo bohuzel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23987
8.4.26 13:12

Neber to osobně. Nemůžeš za svou povahu, zrovna tak jako ja za svou. I když ovlivnit se to dost dá. Ty dva tabory se nikdy nepochopi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14838
8.4.26 13:18
@stock píše: Více

Ja myslim, ze Honza nema vubec zadnou fantazii…alespon, co se emoci tyce :lol: :jazyk: Proste jede na nejakeho autopilota… :think: Ja verim, ze je hodny, ale tohle je pro me osobne az desive :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23987
8.4.26 13:24

Já Honzu celkem chapu, rozhod se udrzet rodinu, nepodlehnout zadnym pokusenim. Zadnym chtíčům, výkyvům nálad. A dělá všechno pro to, aby i jeho mlada krasna zena byla spokojena a neměla sebemensi důvod nic na tom měnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
8.4.26 13:25
@Lorre píše: Více

JJ. :palec: Omotá tě dvaceti chapadly a zkroutí do třech paragrafů. ;) :zed: :srdce: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová