Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše: Více
Vsak jo. Sousedcin pes se dnes ráno citil jako kočka. Proto jsem jim hned sepsala zadost o zruseni poplatku za psa.
@jege píše: Více
Teď jsem v autě poslouchal tohle, je to naprosto přesná ilustrace toho, co jsem psal výše!
![]()
@jege píše: Více
To je genialni text. Já jsem toho jednoho milence mela hodně ráda. Byla s ním i tehotna, on mluvil o dalším byte, asi by ve svým postaveni financne zvladnul dvě rodiny. Ale mně to přišlo jako velký zavazek a komplikace. Dnes se oklepu při predstave, ze bych měla 15 lety dítě a byla na něj defacto sama.
@Fukitol píše: Více
@Honza 12 píše: Více
Smarjanko, Honzo, máš Ty aspoň 1cm fantazie? Byl to jenom pokus Ti vysvětlit, proč Son píše jak píše. Neber vsechno tak vážně
Ma Tvuj svět vůbec nějaké barvy? Jedeš dennodenně na 100%?
Nebo to děláš schválně, což já silné podeziram ![]()
Vím, že fantazie se nemeri na cm. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
@Arturie píše: Více
Nj, kazdy holt nema emoce vypnute a nebere lidi jen jako prostredky k aktualnimu uspokojeni. To zase leze na nervy me. Prospecharstvi, vycuranost, bezohledne hledat, co bych si z druheho mohla vzit, to mi nic nerika.
@My Melody píše: Více
Je to osobní zkušenost hodně mužů, takže to lze aplikovat na většinu z Vás!
![]()
@My Melody píše: Více
Ja myslim, ze spis sel do sebe, aby si me znovu trochu pripoutal…
Pac citil posledni mesice, ze uz to neni z me strany tak zhave…on to hodne ovlivnil Andy…ale k Helmutovi jsem city porad mela, jen to bylo uz nejak utlumene…ale povedlo se mu, to zase nahodit zpet…
Nevim, jestli bohudik, nebo bohuzel ![]()
Neber to osobně. Nemůžeš za svou povahu, zrovna tak jako ja za svou. I když ovlivnit se to dost dá. Ty dva tabory se nikdy nepochopi.
@stock píše: Více
Ja myslim, ze Honza nema vubec zadnou fantazii…alespon, co se emoci tyce
Proste jede na nejakeho autopilota…
Ja verim, ze je hodny, ale tohle je pro me osobne az desive ![]()
Já Honzu celkem chapu, rozhod se udrzet rodinu, nepodlehnout zadnym pokusenim. Zadnym chtíčům, výkyvům nálad. A dělá všechno pro to, aby i jeho mlada krasna zena byla spokojena a neměla sebemensi důvod nic na tom měnit.
@Lorre píše: Více
JJ.
Omotá tě dvaceti chapadly a zkroutí do třech paragrafů.
![]()