Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Hezky ses po @Arturie projela. ![]()
A mně budeš říkat, že jsem zákeřný a dokážu se člověka dotknout a urazit ho, i když při tom nepoužívám nadávky?!
![]()
@Klopotkova píše: Více
Vidíš, naše virtuální láska bude věčná, protože jen ta existovala a byla pro snílky skutečná, stejně jako vzdušný zámek ve kterém se bydlet nedá, realita všedních dní všechno rozpustí a představy se rozplynou, protože nestačí o lásce jen snít. ![]()
@Arturie píše: Více
Jenže ty jsi jinak nastavená, není to špatně nebo dobře, prostě jinak.
@jege píše: VíceŘíkám jen fakta… stejně jako ona o mně. A mimoto s tím začala ona…
@My Melody píše: Více
ja ti asi uplne nerozumim. U vyrovnanych nemusim nic resit, protoze jsou konzistentni. U mene vyrovnanych nemusim nic resit, protoze jde o momentalni pocit, ktery se muze brzy zmenit. Netreba vic filozofovat, hlavni bod je “nemusim nic resit” aplikovatelny na vsechny ![]()
mas pravdu, moje emocni kamaradka vyciti, ze se mi neco deje, jeste driv nez si to uvedomim ja sam ![]()
Jej příspěvek byl hodně obecný a adresován Honzovi, ale nedivím se, že sis to vztáhla na sebe.
![]()
@Arturie píše: Více
A jaký měl pak status na WhatsAppu? Podle toho poznáš všechno! Pokud ale přesto váhaš, zeptej se AI, tá to bude vědět na 100% aneb ani Ty tak dobře nevíš jak se cítíš, jako to ví ona!
![]()
@jege píše: Více
ja kdyz se AI zeptam na komplexni vztahove veci, tak do promptu pridam EL10 a pak teprve tem odpovedim rozumim ![]()
@Fukitol píše: Více
Sice jsem si musel vyhledat, co je EL10, ale dává to smysl.
![]()
Neexistovalo to. Bohužel to byl jen můj pocit.. Jednostranně se z toho láska nikdy stát nemůže. škola života.
@Anonymní píše: Více
Ha-la-lay-la, We can ride
Four wheels, you and I
Gotta get out of here
Ha-la-lay-la
My savior
Ha-la-lay-la, We can fly
Out of this burning fire
Just take me anywhere
Ha-la-lay-la
My savior
Pedal down and drive
![]()
@jege píše: Více
Ty si urazena patnáctka, tebe shazovat nemusi ![]()
@Lorre píše: Více
Nechceš už přestat lézt do (_!_) někomu, kdo má z Tebe jenom srandu?
![]()