Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
Aha…
No spis to vidis jen ty, pac jsi extremne urazlivy a vztahovacny
My s Lorrem se tu postuchujeme celou dobu, je to vzajemne, bereme to jako legraci ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Ne, to opravdu nepotřebuji, i tak nestíhám vyřizovat SZ, takže i proto mě štve nutnost prodírat se tím kvantem hlemutích příspěvku, abych neprošvihl třeba nějaký zajímavý příspěvek od @tess50, @Venetia, @sirikit, @zmrzlik, @Centropen, @xiaxxx a pod. ![]()
Problem je, ze tu nejsi sam a ze si tu kazdy muse psat, co chce…
Bud silny
![]()
Tak si zaloz nejakou svou skupinu, kde si budete psat ty zajimave veci a nemusis strasit tady
Jak vidis, tak jsi jediny, komu moji Helmuti vadi…asi jsi zhrzeny
![]()
Možná máš pravdu, mě podobná pírkovská „upřímnost“ připadá fakt spíše jak hulvátství a urážení. Pokud je tohle legrace a pošťuchování, co Vy dva tady předvádíte, tak jsem fakt extrémně urážlivý a vztahovačný. ![]()
Zaloz si uzavrenku a máš vyřešeno. Odzkoušeno, velmi účinné. ![]()
Vždyť právě každý, a ne jenom Ty o Helmutech 100× jinak vs. vymlouvání Helmutů 101× jinak! Vždyť jsi právě kvůli tomu šla do uzavřenky, aby Ti je nikdo nevymlouval, ale nakonec právě to Ti vadilo, že Ti je nikdo nevymlouval, takže nebylo o čem furt psát a prostor tak dostali i jiní.
![]()
@aiwwa píše: Více
Prozradím Ti tajemství - do uzavřenky mohou nahlížet adminky, a já nechci, aby byly červené až na zadku z věcí, které si s některými píšu. To by se jejích partneři asi hodně divili, proč jsou po práci tak nažhavené. U SZ to nehrozí.
![]()
To byla reakce na to že se tu nemůžeš prodirat příspěvky abys neprosvihl svůj harem. Tak jestli si s nima v kontaktu v SZ, tak problém vyřešen a můžeš si to tu vyhodit z oblíbených. Hledáš problémy kde nejsou.
je to hruza no…tolik stranek preskaovat nema ani smysl sem pak koukat
@aiwwa píše: Více
Zas tolik najednou přes SZ nezvládnu a v uzavřence se mi mezi sebou poperou.
![]()