Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14683
9.4.26 20:51
@aiwwa píše: Více
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36124
9.4.26 20:52
@Luxusnixicht píše: Více

A kdo furt začíná? Anebo to mám taky brát tak, že tím usiluješ o mou pozornost? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
9.4.26 20:58
@jege píše: Více

Psala jsem tam, že mám chuť na Son ex šéfa. Tím sdělením se jako nabízím komu…
Vladim, ten moc dobře ví, že mu vždy podržím, bude-li chtít. To bylo jemu sdělení v kontextu, že u mě se sexem může pořád počítat, že se nic nezměnilo.
Otázka: někdo na anál, ani toto nepovažuju za to, že bych se někomu nabízela.
Převracíš fakta tak, jak se ti to hodí a neustále lžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14683
9.4.26 20:59
@Klopotkova píše: Více
:mrgreen: Jo, kde je sefovi konec…a taky nechapu, proc te ostatni neberou trochu vic s nadhledem a humorem a hned z toho delaj hroznou kovbojku… :think: Vzdyt nikoho nenapadas a jestli nekoho pohorsuje anal, rimming, broskev, nebo poprsi Vlasty, tak je to jeho problem… :nevim: Kazdy mame nejake sexualni preference. :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14683
9.4.26 21:07

No vzdyt to rikam :nevim: :jazyk: A co se Pirka tyce, tak s nim jsem se nasmala uplne nejvic :nevim: Mam proste rada cerny humor :nevim: Kazdy ho rad nema, ale to, ze to nechapes, neznamena, ze je to neco spatneho… :nevim: Ja zase nechapu tvuj humor a sexualni laskovani, to zase vubec neprijde vtipne mne :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
9.4.26 21:20

Pirkův humor taky zbožňuju. Ten to tady vždy oživil. To, co bylo mezi ním a Mali je pouze jejich věc, jen bych k tomu dodala, že si ty věci mezi sebou měli řešit v soukromí, ale asi k tomu, aby to řešili veřejné měli důvod a nikomu nepřísluší je hodnotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36124
9.4.26 21:31

Nepřevracím, to jenom ty lžeš, až se hory zelenají! :cert: :poblion:

Toto jsi psala: Ano. Nabízím i anální hrátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36124
9.4.26 21:34

Tak hlavně, žes tu nedávno Lorremu nadáva, že do Tebe ryl, když sis začala s Andym, že byl zlý a hnusný, takže jsi jej jako kamaráda odepsala, ale už z toho přátelské pošťuchování a černý humor?

Začínáš být horší jak Malina, cos tvrdila včera, dnes už neplatí a zítra nebude platit dnešní tvrzení. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
9.4.26 21:39

Vždyť ano, psala jsem, že Vladimovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36124
9.4.26 21:41

Takže ses nabízela, tudíž jsem nelhal, ale lhala jsi ty, když jsi tvrdila, že ses nenabízela! :cert: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4502
9.4.26 22:11

Mne treba nic nepohorsuje, ale nedavno se mi neudelalo u obeda uplne dobre, kdyz klopca psala, jak z prirozeni vsechno visi jak mucholapky a ja si predstavil, ze ji tam visi tohle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.26 22:32
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.4.26 22:42

Nebyla tu diskuze o tom, že to vlastně nenormální není, že to ženy dělají? Já budu za chvíli úplně tuctová 8o a to je mnohem horší než být labilní :nevim: Nechceš už přestat vyvádět a hodit se do klidu? Potřebuješ se za každou cenu hádat?

• Citovat
  • Upravit
37036
9.4.26 22:50

To je dost laciný, ne?. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36124
9.4.26 22:52
@Anonymní píše: Více

A nevšimla sis, že jenom odpovídám stylem, jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá a už netoleruji žádné výpady od nikoho? Chtěly jste upřímnost, máte upřímnost! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová