Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
A kdo furt začíná? Anebo to mám taky brát tak, že tím usiluješ o mou pozornost?
![]()
@jege píše: Více
Psala jsem tam, že mám chuť na Son ex šéfa. Tím sdělením se jako nabízím komu…
Vladim, ten moc dobře ví, že mu vždy podržím, bude-li chtít. To bylo jemu sdělení v kontextu, že u mě se sexem může pořád počítat, že se nic nezměnilo.
Otázka: někdo na anál, ani toto nepovažuju za to, že bych se někomu nabízela.
Převracíš fakta tak, jak se ti to hodí a neustále lžeš.
@Klopotkova píše: Více
No vzdyt to rikam
A co se Pirka tyce, tak s nim jsem se nasmala uplne nejvic
Mam proste rada cerny humor
Kazdy ho rad nema, ale to, ze to nechapes, neznamena, ze je to neco spatneho…
Ja zase nechapu tvuj humor a sexualni laskovani, to zase vubec neprijde vtipne mne
![]()
Pirkův humor taky zbožňuju. Ten to tady vždy oživil. To, co bylo mezi ním a Mali je pouze jejich věc, jen bych k tomu dodala, že si ty věci mezi sebou měli řešit v soukromí, ale asi k tomu, aby to řešili veřejné měli důvod a nikomu nepřísluší je hodnotit.
Nepřevracím, to jenom ty lžeš, až se hory zelenají!
![]()
Toto jsi psala: Ano. Nabízím i anální hrátky.
Tak hlavně, žes tu nedávno Lorremu nadáva, že do Tebe ryl, když sis začala s Andym, že byl zlý a hnusný, takže jsi jej jako kamaráda odepsala, ale už z toho přátelské pošťuchování a černý humor?
Začínáš být horší jak Malina, cos tvrdila včera, dnes už neplatí a zítra nebude platit dnešní tvrzení. ![]()
Takže ses nabízela, tudíž jsem nelhal, ale lhala jsi ty, když jsi tvrdila, že ses nenabízela!
![]()
Mne treba nic nepohorsuje, ale nedavno se mi neudelalo u obeda uplne dobre, kdyz klopca psala, jak z prirozeni vsechno visi jak mucholapky a ja si predstavil, ze ji tam visi tohle ![]()
Nebyla tu diskuze o tom, že to vlastně nenormální není, že to ženy dělají? Já budu za chvíli úplně tuctová
a to je mnohem horší než být labilní
Nechceš už přestat vyvádět a hodit se do klidu? Potřebuješ se za každou cenu hádat?
@Anonymní píše: Více
A nevšimla sis, že jenom odpovídám stylem, jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá a už netoleruji žádné výpady od nikoho? Chtěly jste upřímnost, máte upřímnost! ![]()