Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stock píše: Více
Akorát to tím víc bylo vidět. Jak to on má. V tu dobu mě to už nepřekvapilo. Já s ním celkem v klidu debatoval, ještě, než se tu zjevila Mal.
@Honza 12 píše: Více
Rozpřádat o něm diskuzi nebudu, není tady, není to vhodný.
@stock píše: Více
Jj to by bylo mlácení prázdné slámy. Ale i kdyby tu byl. Tak by se mě do toho nechtělo.
Není problém se s ním normálně bavit/diskutovat o čemkoli.
@Anonymní píše: Více
Protože mu závidí a na Luďka žárlil jak pes, pořád měl k němu žárlivé výstupy.
@Anonymní píše: Více
Talent od Boha? Tak jsem asi četla jinyho Pirka. Nepřišel mi ani chytrej, ani vtipnej, jen trapnej sebestrednej buran.
@Fukitol píše: Více
Já jsem psala o přirození typu mucholapka, kdy vše visí ven. Nepsala jsem, že to visí jak z mucholapky.
@jege píše: Více
Ano, nabízela Vladimovi naposled v září, respektive v kontextu diskuse jsem zopakovala, že moje nabídka platí.
Ty tady vytahuješ nesmysly typu, když jsem psala Son, že mám na jejího ex šéfa chuť, že se mu nabízím. Vždyť nejsi normální a píšeš zmatky. Strašně lžeš. Vadí mi na tobě strašně moc věcí. Včera jsi mě nahlásil za příspěvek tady a byl mi smazaný. Jsi strašný člověk a od takových dál. Z Ruska nikdy nešlo nic dobrého a ty jsi tím důkazem.
@jege píše: VíceŽádné důkazy neexistují. Dáváš tady odkazy na zmatky. Vladimovi jsem se nabízela kdysi, on o mojí nabídce ví a v září jsem mu jen v kontextu diskuse připomněla, že moje nabídka stále platí, ty tady píšeš, že se pořád někomu nabízím, ale není to pravda.
@Klopotkova
Kde se v tobě bere ta zloba pořad někoho napadat? A ještě se pořad opakovat. Tak Jegeho nečti, ještě ti prdne cévka a budeš tahat nohu.
@Arturie píše: Více
Prosím? Napadá a uráží tady lidi on. Konkrétně já si ho vůbec nevšímám. Začal si on, píše o mně lži. S tou nohou to platí tak akorát o něm. Jsi úplně mimo.
Ale porad to dal táhnou.. A to je pro celý příběh zásadní