Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30126
10.4.26 06:38
@stock píše: Více

Akorát to tím víc bylo vidět. Jak to on má. V tu dobu mě to už nepřekvapilo. Já s ním celkem v klidu debatoval, ještě, než se tu zjevila Mal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24723
10.4.26 06:53
@Honza 12 píše: Více

Rozpřádat o něm diskuzi nebudu, není tady, není to vhodný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
10.4.26 07:06

Jj to by bylo mlácení prázdné slámy. Ale i kdyby tu byl. Tak by se mě do toho nechtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24723
10.4.26 07:46

Není problém se s ním normálně bavit/diskutovat o čemkoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
10.4.26 08:27

Mě to už stačilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.26 08:32
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
24723
10.4.26 08:35

Tak u toho zůstaň :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
10.4.26 08:39
@Anonymní píše: Více

Protože mu závidí a na Luďka žárlil jak pes, pořád měl k němu žárlivé výstupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23979
10.4.26 08:41
@Anonymní píše: Více

Talent od Boha? Tak jsem asi četla jinyho Pirka. Nepřišel mi ani chytrej, ani vtipnej, jen trapnej sebestrednej buran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
10.4.26 09:02
@Fukitol píše: Více

Já jsem psala o přirození typu mucholapka, kdy vše visí ven. Nepsala jsem, že to visí jak z mucholapky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
10.4.26 09:10
@jege píše: Více

Ano, nabízela Vladimovi naposled v září, respektive v kontextu diskuse jsem zopakovala, že moje nabídka platí.
Ty tady vytahuješ nesmysly typu, když jsem psala Son, že mám na jejího ex šéfa chuť, že se mu nabízím. Vždyť nejsi normální a píšeš zmatky. Strašně lžeš. Vadí mi na tobě strašně moc věcí. Včera jsi mě nahlásil za příspěvek tady a byl mi smazaný. Jsi strašný člověk a od takových dál. Z Ruska nikdy nešlo nic dobrého a ty jsi tím důkazem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
10.4.26 09:22
@jege píše: Více
Žádné důkazy neexistují. Dáváš tady odkazy na zmatky. Vladimovi jsem se nabízela kdysi, on o mojí nabídce ví a v září jsem mu jen v kontextu diskuse připomněla, že moje nabídka stále platí, ty tady píšeš, že se pořád někomu nabízím, ale není to pravda.
Jako důkaz tady dáš to, že jsem psala Son, že na jejího ex šéfa mám chuť, vždyť to žádné nabízení není, jen konstatování. Její šéf tady není, jak se mu asi tedy mohu nabízet. Nejsi normální. Potom jsi tady dal odkaz, kdy jsem opět Vladimovi psala v kontextu, že nabízím i anál. byloto ve stejný den, kdy jsem mu připomněla, že moje nabídka stále platí. Pořád ovšem Vladimovi, tak proč lžeš, že se tady běžně kdekomu nabízím.
Opět lžeš, konkrétně v tom, že se chlubím tím, že jsem prostituovala. Není to pravda, nechlubím, jen o tom píšu v diskuzích, kde se tohle probírá. Naposledy včera v diskusi ohledně hříchů z mládí, kde se i prostituce probírá.
Sám mě zmiňuješ v diskuzích, otravuješ, před časem jsi kdesi právě zmiňoval to, že jsem pracovala jako společnice, aniž bych v té diskuzi vůbec byla.
Pořád se srovnáváš s Pirkem, chceš se mu vyrovnat, je tvůj vzor, ale na něj nemáš v ničem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23979
10.4.26 09:39

@Klopotkova
Kde se v tobě bere ta zloba pořad někoho napadat? A ještě se pořad opakovat. Tak Jegeho nečti, ještě ti prdne cévka a budeš tahat nohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
10.4.26 09:42
@Arturie píše: Více

Prosím? Napadá a uráží tady lidi on. Konkrétně já si ho vůbec nevšímám. Začal si on, píše o mně lži. S tou nohou to platí tak akorát o něm. Jsi úplně mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106245
10.4.26 09:47

Ale porad to dal táhnou.. A to je pro celý příběh zásadní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...