Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36209
9.4.26 22:55
@M_Vladim píše: Více

No to teda není, když mě takový bude obviňovat, že lžu, přitom o tom existují důkazy ve formě jejích vlastních příspěvků a když je uvedu, tak je ještě bude rozporovat? :zed:

PS: Takový Pírko by použil mnohem tvrdší výraz, než bývalá „společnice“, čímž se sama chlubí, ale bohužel až tak „vtipný“ já nejsem. :jazyk:

Příspěvek upraven 09.04.26 v 22:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.26 22:56
@jege píše: Více

Nevšimla, co je na primitivním urážení upřímného? Jen se nedokážeš zastavit a uklidnit, brzo tě z toho klepne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.4.26 23:00

To jo, ale neřekl by to o Klopče, ale vysoce pravděpodobně o tobě :nevim: Pořád o něm mluvíš a srovnáváš se, nechápu vůbec, proč to děláš.

• Citovat
  • Upravit
36209
9.4.26 23:00
@Anonymní píše: Více

Primitivní urážení? To není tá tolik vychvalovaná Pírková upřímnost, přímočarost a vtipnost, o které Son s Klopotkou tolik básní? :think:

Měl jsem použít výrazy typu vyzobaná slunečnice a úlisný hlásek jako on? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36209
9.4.26 23:04

A neřekl něco podobného o @sirikit a i o Tobě? Také máš selektivní paměť, takže si pamatuješ jenom to, co se ti hodí? Bohužel, já takovou nemám, takže si pamatuji všechno a když se někdo o mě otírá, tak mu to vrátím trojnásobně, stejně jako on. Já také chci být tak obdivován a uctíván a když to u některých nanynek jinak nejde, tak se milerád přizpůsobím! :cert: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.26 23:07

Já o ničem takovém nebásním a opakuju, že nechápu, proč se s ním srovnáváš, toužíš se mu snad vyrovnat? Působí to tak. Pírko má talent od boha psát, má úplně jinou slovní zásobu než ty a větší fantazii, ale urážet a ubližovat umí nepřekonatelně, v tom se mu vyrovnat můžeš, jsi na dobré cestě, jestli o tohle stojíš :nevim:

• Citovat
  • Upravit
36209
9.4.26 23:13

Konečně jsi to pochopila! Ano, přesně tohle chci, když se to tady tak nesmírně cení, tak proč bych to nezkusil také? Nač házet perly někomu, kdo rozumí hlavně arogantnímu hulvátství a tleská nevychovanosti s tím, že je to vtipné a upřímné? Můj humor je slizký a nepochopitelný, tak zkusím ten pírkovský, když tady má takové vděčné publikum. Snad to se Son a Klopotkou časem oceníte. :cert: :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.26 23:20

Tak ty si asi nepochopil, že já tohle jeho chování neschvaluju a říkám to celou dobu a to i jemu. On tady byl velice oblíbený, a proto ho za ty jeho výroky pořád mazali, vybuduješ si stejné jméno, třeba se dočkáme i toho, že tě smáznou a bude klid :nevim: Jdu spát, hádej se tu s někým jiným.

• Citovat
  • Upravit
30763
10.4.26 00:28
@Luxusnixicht píše: Více

Fazolovou polévku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30763
10.4.26 00:30

Vsak jo, posunula me na milence :srdce: 8). Nekecá :dance: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
10.4.26 06:05
@Luxusnixicht píše: Více

Romantické příběhy? 8o Spíš lidi zajímá, jak to bude dál. Když býváš z Helmuta v pravidelných intervalech tak utrápená, že už sama nevěříš, že to ještě půjde spravit natolik, aby jste to mohli vůbec táhnout dál. Takhle pravidelně píšeš ty. To ti nikdo nevnucuje. Je to zvláštně fascinující. Jak rychle se to u tebe mění do krajních poloh. Od už v tom nechci pokračovat, až k tomu, až po takhle jsem spokojená, takhle to chci. Což se ve své podstatě navzájem vylučuje. Dokud jsem tě nečetl. Tak bych nevěřil, že to může být reálné. Ale ty píšeš tak opravdově, že to možné je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
10.4.26 06:13
@Klopotkova píše: Více

Proč? Dávali to tady veřejně. Tak snad můžu konstatovat, že co on předváděl, bylo dost strašný. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
10.4.26 06:18

A kurna Pírko ti lohl účet? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24724
10.4.26 06:23
@Honza 12 píše: Více

Myslím, že by to tak strašný nebylo, kdyby se to tady „nerozfoukavalo“. Ale čerti vědí, třeba to bylo zamerny, ale radu určitě nehledali :D Byla to jenom jedna z epizod v téhle diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
10.4.26 06:31

Pírko byl oblíbený? Dneska je to tu samé překvapení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová