Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adull píše: Více
spis neco jako “No, da sa, neda sa, da sa… Prazakum!” ![]()
@jege píše: Více
Ano, byl zly
Ja ale umim odpoustet
S Lorrem jsme si to vyrikali pres SZ, do cehoz ti nic neni, ale kdyz to potrebujes tak nutne vedet
Vztahy i veci, se prece vyvijeji, je to prirozene, nic neni setrvaly stav..koho dnes milujes, muzes zitra nenavidet, ne proto, ze bys byl labilni, ale proto, ze ti treba nejak ublizi a vztah mezi vami se tim zmeni…ty mas taky urcite jine city ke sve zene ted, nez jsi mel na zacatku, kdyz jsi ji poznal…a popri to
Takze jsi taky labilni? Nic neni na stálo, to je holt zivot. Nevim, co te na tom porad tak sejri, ale prijdes mi posledni dobou jako cvok
A uz na tebe asi prestanu reagovat, pac me nebavis.
@Fukitol píše: Více
Kdyz o Helmutech tu mluvit nesmim no
To by Jegeho taky rozcililo
My kolem nej musime naslapovat po spickach ![]()
@Klopotkova píše: Více
Rozumím, ale je to zbytečné plytvani energií.
Toxičtí lidé se Te mohou držet jako „ tvárnice za kotníky“ a vtáhnout Te do svých vlastních zasrabenych vod". To nemáš zapotrebi.
@jege píše: Více
Ano, samozrejme…touzim po tobe uz hrozne dlouho, ale bojim se to rict, pac by nas pak Detsa mohl vyhladit
Takze psssst…nikomu ani muk ![]()
@Adull píše: Více
Přece ten můj! Chceš se osobně přesvědčit?
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
U mě to neplatí, když si to u mě někdo pokazí, tak je to nadlouho, často doživotně. Já neměním názory jak spodní prádlo, a pokud jsi ho na někoho anebo něco vytvořím, tak to musí být setsakramentský důvod, abych jej změnil! ![]()
Pokud do mě přestaneš rýt a kritizovat mě, tak já si Tě také nemusím všímat, pokud to ovšem s tím tapetováním o Helmutech zase nezačneš přehánět. ![]()
@Luxusnixicht píše: VíceŽe by proto, že jsem tu snad jediný, kdo neprojevil zájem Tě poznat osobně?
Ale toužit se povoluje, a pokud bych měl někdy kolem cestu, tak mi můžeš zdarma natankovat plnou nádrž N98!
![]()