Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše: Více
Název byl stručný? Jaké názvy si daná adminka představuje, souvětí?
@vokishka upřímně vzhledem k tomu, že jsem to osobně neměnila já, nejsem schopná Vám na to odpovědět. Tím ovšem neříkám, že se nemohu nikdy zmýlit i já.
Já bych tento název diskuze považovala za dostatečný. Osobně se kloním spíše k heslovitým názvům, která obsahují především klíčová slova. Což tento splňoval.
Myslím však, že snaha zde byla název doplnit o sloveso, uznávám, že se to nepovedlo a omlouváme se za to.
Krásný den
Diana ![]()
Omluva není potřeba. Jen by bylo fajn s adminy probrat, aby se napřed zamysleli, zda dělají změnu k lepšímu nebo je to změna pro změnu. A hned poté, jestli tam nenasekali gramatické a logické chyby. Protože zaškobrtnutí nejsou úplně vzácná.
I když chápu, že je to činěno dle nejlepšího vědomí a svědomí, s dobrým úmyslem
Dnes mi opět nepřišlo jedno oznámení na příspěvek (doufám, že tedy jen jedno).
@Evkad píše: Více
mně se to stává u starších diskusí. Když najednou zase běží, často to zjistím náhodou. Musím dát vypnout sledování a znovu zapnout.
@vokishka píše: Více
Nesleduji diskuze. V diskuzi jsem byla označena.
@admin nechodí mi upozornění ze skupiny, dá se s tím něco udělat? Dík
@admin opět mi nechodí upozornění na diskuzi, kde jsem zmíněná. Dnes opakovaně a týká se to momentálně jedné diskuze.
@Evkad Dobrý den,
můžete mi prosím poslat URL té diskuze? A screenshot všech upozornění?
Děkuji
Diana ![]()
@admin přidávám se, taky mi nechodí upozornění…ale teda na nové příspěvky v uzavřence… Dík
@Magical-eyes Prosím stejný postup, ideálně do sz. Url toho, kam Vám to nechodí a screen upozornění. A ideálně i screen nastavení upozornění.
Předpokládám, že u Vás nejde o označení v dané skupině. Máte diskuzi v oblíbených? I když je v soukromé skupině, mělo by to nastavení tam být.
Děkuji moc
Diana ![]()