Otázka na adminy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10923
26.7.24 22:16
@vokishka píše: Více

Pffff :zed: … nevim, ceho tim chtej docilit, bude tu vetsi a vetsi bordel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30672
26.7.24 22:44
@DandátkoP píše: Více
Že tě to překvapuje. kvalita vedení a admin týmu klesá každým rokem… Fakt nechapu jak můžou být všichni vůbec placeni :D… Teda dobře, redakce nevím jak na tom je, ale počítám že podobně jako IT, právní a adminky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
26.7.24 22:44

Ja driv nahlašovala hlavne anonymni příspěvky tam kde se vubec nemusi pouzit anonym nebo kdyz pod anonymem nadával a urážel, takze pešek no.
Nebyt tu holky v uzavrence, s kteryma se stykame uz 15 let v realu, tak už tu nejsem. Email spojeny s nickem, registrovaný pred 22 lety, fakt nepoužívám… :P

• Citovat
  • Upravit
20838
26.7.24 23:02

Dobrý den,

@Hanka1 Nahlašování jsem vám opět „odemkla“, je to bohužel nepříjemný systém. I pro nás. Když admin vyhodnotí, že nahlášení nebylo oprávněné, hodí to bohužel po třech takových nahlášeních „ban“ na nahlašování, který je na 30 dní. U lidí, kteří ale hlásí obvykle podle mě opravdu dobré věci, tak takové bany umím zrušit a ruším. @DandátkoP ani vy se prosím nebojte hlásit, i vám to vyčistím. Navíc pokud s rozhodnutím admina nesouhlasíte, můžete podat stížnost, v příslušném emailu je na to formulář. Pak to řeší admin supervizor. (já, pokud nezasahuji v prvním případu, pokud ano, tak to řeší druhý admin supervizor, nikdy to neřeší dvakrát stejný člověk) A samozřejmě můžu souhlasit nebo nesouhlasit s prvním adminem. Nahlašování se nebojte, naopak jsme rádi, že hlásíte, nepříjemného systému se neobávejte, vyřeším to.

krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
26.7.24 23:07
@admin píše: Více

Děkuji za odemčení a vysvětlení, to
zneužívání a pouzivani anonymity u naprosto beznych dotazů v beznych diskusich mě vážně vytáčí…

• Citovat
  • Upravit
20838
26.7.24 23:08

@Lorre i když nás nemáte rád, stejně jste můj oblíbený uživatel. Děkujeme za váš názor.

Krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21846
26.7.24 23:10

@admin prosím ještě jeden dotaz, ta diskuze o tím, jak vikouřit, založil, podle dalších diskuzi, troll. Admin to videl, změnil název, ale divnou diskuzi o ničem ponechal běžet dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
26.7.24 23:11

@Hanka1 ty anonymy bohužel odkrývat už nesmíme. Ale budeme se snažit dbát na to, abychom nováčky více edukovali o tom, že použití anonymity je nedůvěryhodné a v nahlášených diskuzích pokud půjde o stálého nebo stálejšího uživatele dali vědět, že to pravděpodobně není troll. I mě to irituje, ale musím respektovat přání vyšších postů.

Krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21394
26.7.24 23:11

@admin no víte, vy sem chodíte pracovat, ale my uživatele se sem chodíme bavit. Nahlasujeme, když je něco hodně přes čáru a kazí nám tu zábavu. Ten systém, který popisujete, je jistě promyšlený, ale zavání prací. V práci bych to akceptovala, ale v místě, kam se chodím bavit, je to pruda. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
26.7.24 23:14

@mado už jsem to viděla. S večerní službou si promluvím. Všimla jsem si, že tato adminka dává ráda neoprávněné a to i ve velmi jasných případech. Diskuzi jsem zamkla, později ji smažu, trolla smazala a vám „neoprávněné“ nahlášení zrušila. Omlouvám se za nepříjemnosti.

Krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
26.7.24 23:15

@malákráličice rozumím a mrzí mě, že to nemohu změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30672
26.7.24 23:19

Si neberte osobně, ale co tu vidím v poslední době je vcelku amatérská a zcela neřízená činnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76616
26.7.24 23:21
@DandátkoP píše: Více

už je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76616
26.7.24 23:22
@malákráličice píše: Více

no přesně, že by se mi chtělo vyplňovat nějaká hlášení a tabulky :roll: :zed: ani ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21846
26.7.24 23:23

Děkuji vám.
M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek