Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vokishka píše: Více
Pffff
… nevim, ceho tim chtej docilit, bude tu vetsi a vetsi bordel.
@DandátkoP píše: VíceŽe tě to překvapuje. kvalita vedení a admin týmu klesá každým rokem… Fakt nechapu jak můžou být všichni vůbec placeni
Ja driv nahlašovala hlavne anonymni příspěvky tam kde se vubec nemusi pouzit anonym nebo kdyz pod anonymem nadával a urážel, takze pešek no.
Nebyt tu holky v uzavrence, s kteryma se stykame uz 15 let v realu, tak už tu nejsem. Email spojeny s nickem, registrovaný pred 22 lety, fakt nepoužívám… ![]()
Dobrý den,
@Hanka1 Nahlašování jsem vám opět „odemkla“, je to bohužel nepříjemný systém. I pro nás. Když admin vyhodnotí, že nahlášení nebylo oprávněné, hodí to bohužel po třech takových nahlášeních „ban“ na nahlašování, který je na 30 dní. U lidí, kteří ale hlásí obvykle podle mě opravdu dobré věci, tak takové bany umím zrušit a ruším. @DandátkoP ani vy se prosím nebojte hlásit, i vám to vyčistím. Navíc pokud s rozhodnutím admina nesouhlasíte, můžete podat stížnost, v příslušném emailu je na to formulář. Pak to řeší admin supervizor. (já, pokud nezasahuji v prvním případu, pokud ano, tak to řeší druhý admin supervizor, nikdy to neřeší dvakrát stejný člověk) A samozřejmě můžu souhlasit nebo nesouhlasit s prvním adminem. Nahlašování se nebojte, naopak jsme rádi, že hlásíte, nepříjemného systému se neobávejte, vyřeším to.
krásný den
Diana ![]()
@admin píše: Více
Děkuji za odemčení a vysvětlení, to
zneužívání a pouzivani anonymity u naprosto beznych dotazů v beznych diskusich mě vážně vytáčí…
@Lorre i když nás nemáte rád, stejně jste můj oblíbený uživatel. Děkujeme za váš názor.
Krásný den
Diana ![]()
@admin prosím ještě jeden dotaz, ta diskuze o tím, jak vikouřit, založil, podle dalších diskuzi, troll. Admin to videl, změnil název, ale divnou diskuzi o ničem ponechal běžet dal.
@Hanka1 ty anonymy bohužel odkrývat už nesmíme. Ale budeme se snažit dbát na to, abychom nováčky více edukovali o tom, že použití anonymity je nedůvěryhodné a v nahlášených diskuzích pokud půjde o stálého nebo stálejšího uživatele dali vědět, že to pravděpodobně není troll. I mě to irituje, ale musím respektovat přání vyšších postů.
Krásný den
Diana ![]()
@admin no víte, vy sem chodíte pracovat, ale my uživatele se sem chodíme bavit. Nahlasujeme, když je něco hodně přes čáru a kazí nám tu zábavu. Ten systém, který popisujete, je jistě promyšlený, ale zavání prací. V práci bych to akceptovala, ale v místě, kam se chodím bavit, je to pruda. ![]()
@mado už jsem to viděla. S večerní službou si promluvím. Všimla jsem si, že tato adminka dává ráda neoprávněné a to i ve velmi jasných případech. Diskuzi jsem zamkla, později ji smažu, trolla smazala a vám „neoprávněné“ nahlášení zrušila. Omlouvám se za nepříjemnosti.
Krásný den
Diana ![]()
@admin píše: Více
Si neberte osobně, ale co tu vidím v poslední době je vcelku amatérská a zcela neřízená činnost.
@malákráličice píše: Více
no přesně, že by se mi chtělo vyplňovat nějaká hlášení a tabulky
ani ne