Otázka na adminy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
16.7.24 14:32
@stinga píše: Více

Troll mi nadával a nakonec sem dostala upozornění, že hlášení je neoprávněné. Kolikrát sice nadávajícího smažou ale ten hnojomet tu zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
16.7.24 14:32
@stinga píše: Více

No celé mě to mrzí, pravděpodobně to ranní služba špatně vyhodnotila. Proto se také vždy raději po službách střídáme. Každopádně myslím že vy a ještě @Janli jste psaly, že máte poslední hlášení před banem. Oběma tato hlášení resetujeme. Můžete nahlašovat dále.

Ráda bych Vám ještě připomněla, že ban se netýká diskutování, ale jen nahlašování. Diskutovat můžete vždy dál. To bychom museli udělat ručně my a to bychom Vás zajisté varovali.

Uff, tak já doufám, že už bude větší klid…

Děkuji Vám za spolupráci

Jana :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
16.7.24 14:36

@admin Uživatele Vitacit jste smazali ale ten hnojomet jste ponechali. A to i v jiných diskuzích.
 https://www.emimino.cz/…pece-504529/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
16.7.24 14:40

@admin Uživatele Vitacit jste smazali ale ten hnojomet jste ponechali. A to i v jiných diskuzích.
 https://www.emimino.cz/…pece-504529/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
16.7.24 14:43

Tady jste ponechali příspěvek, kde uživatelka Ketris radí jiné, že má její psychicky nemocná dcera brát drogy. To vám taky přijde v pořádku ponechat takový příspěvek? Hlásila jsem ho a nic. @admin
 https://www.emimino.cz/…cera-530858/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
16.7.24 14:55

Pardon, reakce na starý příspěvek.

Příspěvek upraven 16.07.24 v 15:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19263
16.7.24 14:59
@admin píše: Více

To je sice pěkné, že máme hlásit. Ale třeba mi jste napsali, že hlášení bylo neoprávněné a při nedůvodných hlášeních mi bude tato možnost zablokována. A nestalo se mi to poprvé. To si pak člověk rozmyslí, jestli má trolla hlásit nebo raději Emimino omezit nebo opustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.24 15:02

@paja120 jojo, žádný doktor se nikdy nikde nespletl a omlouvat nemusel. Já bych ty adminky tak nepeskovala. Sama bych to dělat nechtěla, když někdy vidím, co je tady za hnůj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
16.7.24 15:23

Dobrý den,

vzniklá situace mě velice mrzí, pokud vám někdy přijde neoprávněné nahlášení a vy víte, že bylo oprávněné, nebojte se posílat stížnosti na zásah admina. V emailu na to máte vždy odkaz, v takovém případě stížnost přijde ke mně do pracovního emailu a budu se jí zabývat osobně. Případně mi na tento profil můžete napsat sz a můžeme to probrat. Buď situaci vyřeším jinak než admin, nebo vám vysvětlím, proč admin postupoval jak postupoval a společně se dobereme nějakého závěru. Blokování nahlašování je bohužel dané od právníka Mafry, který takto reagoval na zákon o DSA, které prý žádá povinost regulovat počet nahlašování (vysvětlení po mně prosím nechtějte, tomu opravdu nerozumím, počet neoprávněných nahlášení nám reguluje automat). Pokud ale vyhodnotím, že admin postupoval nesprávně, mohu vám neoprávněné nahlášení zrušit a budete moci opět nahlašovat. Samozřejmě si s dnešní ranní službou promluvím a budeme rešit, proč postupovala jak postupovala.

zmizelou diskuzi řešíme s techniky, chyby se snad dobereme.

Děkuji za pochopení a přeji krásný den

Diana :kytka:

@topazio píše: Více

toto nahlášení jsem v záznamech nikde nenašla, z nějakého důvodu se bohužel nenahlásilo, nahlásím si ho sama a vyřeším. Nebo pokud chcete, můžete nahlásit a vyřeším to obratem já teď osobně. Vitacitovi příspěvky smažu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
16.7.24 15:47

@DianaRedakce Já hlásím trolly a vulgární uživatele. Jak postupovat, když jsou tu stále diskuze od honimírů, menstruačních trollů, neustálé dotazy na velikost penisů - i toto jsou trollové a honimíři. I když je nahlásíme, tak tu stále jsou. Sice nejsou vulgární ale už je to otravné a úchylné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
16.7.24 15:55

@topazio snažíme se je mazat co to jde, ne vše vyhodnotíme jako opravdu nereálný dotaz, přecejen je tu emimino i od intimních rad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80043
16.7.24 15:56

@DianaRedakce Po jedné stránce už se to poznat dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
16.7.24 15:57

@inkakřivák ano, obvykle ano. Věřím, že admini v takovém případě zasahují, dnešní přešlap ranní služby řešíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
16.7.24 16:01
@DianaRedakce píše: Více

Ale ty diskuze jsou jako kolovrátek. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
16.7.24 16:03
@DianaRedakce píše: Více

Tato nahlášená uživatelka byla sprostá jako dlaždič. Ještě promazejte příspěvky již smazaného profilu Vitacit, ta byla taky sprostá jako dlaždič, a možná to byla i ona, další její reinkarnace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová