Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stinga píše: Více
Dobrý den.
Deníčky zrušené nejsou, ale píšete jich VELMI málo, což je velká škoda ![]()
Proto jich také vychází tak málo.
Pokud máte chuť psát, máte něco na srdci, chcete se podělit o svůj příběh s čímkoliv, napište deníček! ![]()
Budeme moc rády!
@stinga, těšíme se i na váš deníček… ![]()
Petra
@admin píše: Více
Asi jsem zmatená. Uživatelka se ptá, kdy bude zveřejněný deníček zaslaný před měsícem. Na to jí odpovíte, že jsou deníčky zveřejňovány postupně. Další uživatelka poukáže na to, že nový deníček byl zveřejněný naposledy před 2 měsíci. To je prý protože jich uživatelky píší málo.
![]()
@Havlova píše: Více
Deníček, na který se ptala první uživatelka, byl, přiznávám, pozapomenut. Právě proto, že deníčky prakticky nechodí… Byla to moje chyba, že jsem ho přehlédla.
Uživatelce jsem se omluvila v soukromé zprávě.
Petra
no asi tahle odpověď měla zaznít pro Velrybu hned, než trapné mlžení, ale o. k.
@admin kdyz nekdo cituje prispevek, kde je pouze citace a obrazek, ukaze se v citaci „Prispevek byl smazan“.
@malákráličice Dobrý den,
to je v diskuzi o šetření? Podívám se na to a předám technikům.
Krásný den
Diana ![]()
Ano, tam. Uz jsem to videla vickrat. Az ted mi doslo, ze to neznamena, ze je prispevek smazan. ![]()
Díky, ono citovat obrázek je trochu zvláštní, ale ta hláška je samozřejmě nesmysl.
Děkujeme za nahlášení, dám to vědět dál.
Krásný den
Diana ![]()
@Vitacit píše: Více
Nerespektuješ pravidla Emimina, dostaneš ban.
to neurčuje topazio. A já tě dnes taky nahlásila.
Jsi vulgární. Urážíš v mnoha diskuzích. Admin ti vysvětlí, jak se máš chovat.
@vokishka píše: Více
V jiné diskuzi psala, že má děti v pěstounské péči. Doufám že ne. Že je to jenom trollení.
@matkabagristy píše: Více
tak dostala ban, bude muset vymyslet zase nový nick, třeba jí jednou dojdou nápady ![]()