Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stinga píše: Více
Dobrý den,
děkuji za označení. Za mé služby žádné hlášení nepřišlo. Každopádně máte pravdu a uživatelku jsem bez varování rovnou smazala.
Zablokovala jsem jí znovupřihlášení, každopádně pokud by se znovu objevila, dejte mi prosím vědět. Budeme ji rovnou mazat.
Hezký den
Jana ![]()
@admin píše: Více
Děkujeme. Ale hlášená byla a nejen mnou. Ano, jsme jen ženský a někdy se tu chytneme, to se může stát. Jindy si zase porozumíme jinde a jindy.
Ale aby sem někdo vlitl a tím že sem jde jenom vyhledat komu sproste vypadat, to je fakt moc.
@Anna766 píše: Více
No máte naprostou pravdu. Přečetla jsem jen její 3 příspěvky a úplně stačily. Takový uživatel tu nemá co dělat. Je mi líto, že jsme to nevyhmátli dříve. Nevím proč, každopádně se za to omlouvám.
Ještě jednou prosím, pokud uvidíte reinkarnaci. Piště, hlašte, označujte. Budu jí mazat neustále.
Hezký den
Jana ![]()
Tak kdo měl službu a vykašlal se na to několikeré nahlášení?
@Anna766 píše: Více
Dobrý den,
nešťastně na to koukám. Nevím proč, pravděpodobně nějaká chyba. Obnovit nejde, ale již na tom pracují technici.
Omlouváme se za komplikace
Jana
Ne že by mi diskuze až tak chyběla, ale myslela jsem že smazat nelze. Nedávno jsme řešili jistou diskuzi že nejde smazat ani z vážných důvodů.
no děkujeme, divné, je že by hlášení nepřišlo - jenom já jsem ji včera nahlásila 3×! ještě včera v jiné diskusi z roku 2018 někomu napsala, že je p. i..a, ta diskuse byla smazaná,
nahlašovaly ji i jiné uživatelky, není možné, že by to nedošlo
@stinga píše: Více
Včera nadávala v kočíčí diskuzi z roku 2018. ![]()
Mohu se zeptat, proč píšete uživatelům, že dostanou ban za neoprávněné nahlášení? Přitom nahlášený uživatel je sprostý jako dlaždič? I mně se to dříve stalo.
Mně do emailu přišlo potvrzení o hlášení, ale pak taky zpráva, že je to nepřezkoumatelné a že mám třetí neodůvodněný hlášení. Takže admin to hlášení evidentně dostal, jen se na to vykváknul a já dostala Ty Ty Ty!
@Janli píše: Více
přesně - to je tady úplně naopak - slušný člověk nahlásí sprosťáka a dostane varování, mně se to tady poslední dobou také stává, kupodivu včera ne, ale možná to ještě přijde
![]()
@topazio píše: Více
ano, tohle by mně také zajímalo,
stalo se mi to také už nejednou