Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@topazio píše:
To je dobře, že dostala ban.
Jsi páteří a solí emimina! ![]()
Psala jsem do staré diskuze a evidentně zapomněla zaskrnout: obnovit diskuzi.
Dá se to udělat nějak zpetne? Teď uz u nového příspěvku v té samé diskuzi tu možnost nemám a diskuze samozrejme neobnovena ![]()
@Tichošlápek píše:
Psala jsem do staré diskuze a evidentně zapomněla zaskrnout: obnovit diskuzi.Dá se to udělat nějak zpetne? Teď uz u nového příspěvku v té samé diskuzi tu možnost nemám a diskuze samozrejme neobnovena
Dobrý den,
Vaši novou diskuzi můžeme sloučit s tou, kterou jste chtěla obnovit. Myslím ale, že další diskuze v tomto případě nevadí. Je to na Vás
.
Hezký den
Jana ![]()
@Tichošlápek píše:
@admin děkuji, nechala bych to jak to jepardon za zmatky
Vy jste poctivá
.
Necháme to tedy tak. Pro příště alespoň víte, že to popřípadě lze sloučit.
Mějte se moc hezky
Jana ![]()
Ta šílená reklama na Rimmel, která zakryje celou obrazovku a nejde shodit jinak, než že ji člověk musí rozkliknout, to je takto úmysl, nebo nějaká chyba? ![]()
Dobrý den, na Facebooku Emimina jsem dostala zprávu, že jsem vyhrála pobyt v lázních Teplice nad Bečvou. Na Emiminu jsem zaregistrovaná jako Jana Martinková. Nepřišel mi žádný e-mail. Nevím, jestli mám ještě něco udělat. Děkuji za odpověď. Jana Martinková
Dobrý den @Jana Martinková,
jedná se o podvodnou stránku, která se za nás vydává. Nic nevyplňujte a na nic neklikejte, stránku se již aktivně snažíme nahlásit a smazat.
Děkuji za pochopení,
Matěj
@admin Dobře, děkuji za odpověď. Takže Váš server žádnou takovou soutěž nepořádá. Odkaz jsem našla na FB stránce lázní Teplice nad Bečvou. Nic jsem nevyplnila.
Ono je zde dovoleno, aby někdo beztrestně, bezdůvodně napadal nové diskutující a bezostyšně je nazýval trolly a označoval je za profláklé nicky, se kterými patrně měli oni napadající špatné zkušenosti? To opravdu zde jde jen tak z nudy někoho obviňovat? Nechápu např. uživatelku Hanku, proč mě, kdo je tady pár hodin a jen napsal o svých vlastních zkušenostech, napadla. Není ona troll?
Já mám pouze zájem zde slušně diskutovat, nic víc, nic míň.
A za případné mindráky některých zde, co měli patrně kdy problém s nějakou klopotkou či Klopotkem já opravdu nemůžu.
@mates777 píše:
Ono je zde dovoleno, aby někdo beztrestně, bezdůvodně napadal nové diskutující a bezostyšně je nazýval trolly a označoval je za profláklé nicky, se kterými patrně měli oni napadající špatné zkušenosti? To opravdu zde jde jen tak z nudy někoho obviňovat? Nechápu např. uživatelku Hanku, proč mě, kdo je tady pár hodin a jen napsal o svých vlastních zkušenostech, napadla. Není ona troll?
Já mám pouze zájem zde slušně diskutovat, nic víc, nic míň.
A za případné mindráky některých zde, co měli patrně kdy problém s nějakou klopotkou či Klopotkem já opravdu nemůžu.
Božínku ty si hysterická, zřejmě nízká hladina testosteronu, uz ti to psala do disku o oralu Sonarka. Vzdyt sama ses registrovala kvuli diskusi o stydkych pyscich, jež ma udajne 15 leta holka do puli stehen delsi nez jeji matka, tak co ses tak outlocitná? Mmch deti do 15 let jsou pod zákonem jestli nevis ![]()
Myslim, ze sepisování bajek a pohádek by ti šlo lip, o oralu ti to moc nejde…. ![]()
@mates777 ona neni troll, ale dlouholeta uzivatelka pisici standarne. To se o tobe rict neda.
Dobrý den, v diskuzi Nevlastní dítě a těhotenství mě opakovaně uráží paní DandátkoP. Vyloženě tam jde o výsmech a v posl. komentáři píše: musím se smát, jak jsi hloupá. Prosím jen o to, aby toto chování nebylo tolerováno. Je to docela nefér. Díky.
Před více než 6 hodinami jsem upozorňovala na nadávky v diskusi (přes ten trojúhelník). Jiná uživatelka přes odkaz v textu. Doteď se admin neozval.