Otázka na adminy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.1.24 00:59
@topazio píše:
To je dobře, že dostala ban.

Jsi páteří a solí emimina! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.1.24 08:32

Psala jsem do staré diskuze a evidentně zapomněla zaskrnout: obnovit diskuzi.

Dá se to udělat nějak zpetne? Teď uz u nového příspěvku v té samé diskuzi tu možnost nemám a diskuze samozrejme neobnovena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
4.1.24 13:45
@Tichošlápek píše:
Psala jsem do staré diskuze a evidentně zapomněla zaskrnout: obnovit diskuzi.Dá se to udělat nějak zpetne? Teď uz u nového příspěvku v té samé diskuzi tu možnost nemám a diskuze samozrejme neobnovena :mrgreen:

Dobrý den,

Vaši novou diskuzi můžeme sloučit s tou, kterou jste chtěla obnovit. Myslím ale, že další diskuze v tomto případě nevadí. Je to na Vás :kytka:.

Hezký den

Jana :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.1.24 13:47

@admin děkuji, nechala bych to jak to je :kytka: pardon za zmatky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
4.1.24 13:57
@Tichošlápek píše:
@admin děkuji, nechala bych to jak to je :kytka: pardon za zmatky

Vy jste poctivá :kytka:.
Necháme to tedy tak. Pro příště alespoň víte, že to popřípadě lze sloučit.

Mějte se moc hezky

Jana :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
5.1.24 16:59

Ta šílená reklama na Rimmel, která zakryje celou obrazovku a nejde shodit jinak, než že ji člověk musí rozkliknout, to je takto úmysl, nebo nějaká chyba? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
15.1.24 13:01

Dobrý den, na Facebooku Emimina jsem dostala zprávu, že jsem vyhrála pobyt v lázních Teplice nad Bečvou. Na Emiminu jsem zaregistrovaná jako Jana Martinková. Nepřišel mi žádný e-mail. Nevím, jestli mám ještě něco udělat. Děkuji za odpověď. Jana Martinková

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13754
15.1.24 13:16

@Jana Martinková nebyl to spíš nějaký podvod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
15.1.24 13:43

Dobrý den @Jana Martinková,

jedná se o podvodnou stránku, která se za nás vydává. Nic nevyplňujte a na nic neklikejte, stránku se již aktivně snažíme nahlásit a smazat.

Děkuji za pochopení,
Matěj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
15.1.24 20:44

@admin Dobře, děkuji za odpověď. Takže Váš server žádnou takovou soutěž nepořádá. Odkaz jsem našla na FB stránce lázní Teplice nad Bečvou. Nic jsem nevyplnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.1.24 14:28

Dobrý den.

Ono je zde dovoleno, aby někdo beztrestně, bezdůvodně napadal nové diskutující a bezostyšně je nazýval trolly a označoval je za profláklé nicky, se kterými patrně měli oni napadající špatné zkušenosti? To opravdu zde jde jen tak z nudy někoho obviňovat? Nechápu např. uživatelku Hanku, proč mě, kdo je tady pár hodin a jen napsal o svých vlastních zkušenostech, napadla. Není ona troll?
Já mám pouze zájem zde slušně diskutovat, nic víc, nic míň.
A za případné mindráky některých zde, co měli patrně kdy problém s nějakou klopotkou či Klopotkem já opravdu nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
27.1.24 14:38
@mates777 píše:
Ono je zde dovoleno, aby někdo beztrestně, bezdůvodně napadal nové diskutující a bezostyšně je nazýval trolly a označoval je za profláklé nicky, se kterými patrně měli oni napadající špatné zkušenosti? To opravdu zde jde jen tak z nudy někoho obviňovat? Nechápu např. uživatelku Hanku, proč mě, kdo je tady pár hodin a jen napsal o svých vlastních zkušenostech, napadla. Není ona troll?
Já mám pouze zájem zde slušně diskutovat, nic víc, nic míň.
A za případné mindráky některých zde, co měli patrně kdy problém s nějakou klopotkou či Klopotkem já opravdu nemůžu.

Božínku ty si hysterická, zřejmě nízká hladina testosteronu, uz ti to psala do disku o oralu Sonarka. Vzdyt sama ses registrovala kvuli diskusi o stydkych pyscich, jež ma udajne 15 leta holka do puli stehen delsi nez jeji matka, tak co ses tak outlocitná? Mmch deti do 15 let jsou pod zákonem jestli nevis :P
Myslim, ze sepisování bajek a pohádek by ti šlo lip, o oralu ti to moc nejde…. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
66815
27.1.24 18:47

@mates777 ona neni troll, ale dlouholeta uzivatelka pisici standarne. To se o tobe rict neda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
5.2.24 18:42

Dobrý den, v diskuzi Nevlastní dítě a těhotenství mě opakovaně uráží paní DandátkoP. Vyloženě tam jde o výsmech a v posl. komentáři píše: musím se smát, jak jsi hloupá. Prosím jen o to, aby toto chování nebylo tolerováno. Je to docela nefér. Díky.

• Citovat
  • Upravit
42087
5.3.24 18:18

Před více než 6 hodinami jsem upozorňovala na nadávky v diskusi (přes ten trojúhelník). Jiná uživatelka přes odkaz v textu. Doteď se admin neozval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová