Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vokishka píše:
Pěkný večer, zajímalo by mě, jestli jste při zavření diskuse o náboženství zkontrolovali, jestli to je nebo není troll. Jestli ta starší diskuse o nábožentví ve škole byla taky její. Přijde mi trochu divné, že to jen tak zavřete, aniž řeknete, jestli máte nebo nemáte podezření na trolla, když i právě kvuli tomu jste byli voláni.
https://www.emimino.cz/…ankovani/24/?…
Trollení až na půdu. @admin zde máte diskuzi.
Tady jen menstruačního trolla napomenete a diskuzi nezamknete. Diskuzi založil klulk puberťák pro trollení. ![]()
@Zákeřná beruška píše:
@adminA mě by zajímalo, proč jednotlivé uživatele napominate veřejně a ne v soukromých zprávách. Stejnětak by mě zajímalo, proč veřejně informujte o blokaci uživatelů. O těchto věcech by mělo být komunikovano soukromě. Jinak to vede ke zbytečným debatam. Blokujete přece ta prohřešky a ne abyste splnili přání jiných uživatelů, ne?
Stejnětak mi přijde zvláštní, že tu debatujete o kvalitě vaší práce a máte zapotřebí se obhajovat. Toto bych když už, tak také řešila v soukromých zprávách.
Mě je to jedno, ale zbytečně si pridelavate práci.
Dobrý den,
ne všechny postupy jsou jednotné. Také záleží, zda je uživatel nováček a nebo na míře „provinění“. Pokud dostane uživatel ban nebo je smazán, píšeme to do diskuze, protože se do svého účtu již nepřihlásí a taková zpráva je tedy k ničemu. Tímto způsobem je alespoň informován, že ban dostal a kdy si může napsat o odblokování. Pokud uživatel přidává své první příspěvky a jsou reklamní, napíšeme uživateli soukromou zprávu… Takto bych mohla pokračovat ještě dlouho, ale jak říkáte, nemusíme si tu obhajovat svou práci. Respektujte tak naše rozhodnutí.
Hezký den
Jana ![]()
@admin a ten můj dotaz? To se vám odpovídat nechce? Včera, asi jiný než vy, admin zavřel diskusi, kde bylo docela podezření na trolla. Dala jsem tam i odkaz na další diskusi, jestli je to stejný zakladatel. A admin to jen tak zavřel. To už vám nestojíme ani za odpověd?
@vokishka píše:
@admin a ten můj dotaz? To se vám odpovídat nechce? Včera, asi jiný než vy, admin zavřel diskusi, kde bylo docela podezření na trolla. Dala jsem tam i odkaz na další diskusi, jestli je to stejný zakladatel. A admin to jen tak zavřel. To už vám nestojíme ani za odpověd?
Hlavně že admin odpovídá několikrát reinkarnovanemu trollovi. Tady to fakt padlo už skoro na dno.
@Zákeřná beruška píše:
@vokishka @karkarkaJa být vámi, tak demonstrativně zruším registraci
nejsme ty, kterou vyhodí dveřma a přileze oknem a dělá si další a další registrace
@vokishka píše:
nejsme ty, kterou vyhodí dveřma a přileze oknem a dělá si další a další registrace
Špatně čteš. Já ti radila, že máš svou registraci zrušit, ne si dělat další. ![]()
@vokishka píše:
Dobrý den,
na každou službu má admin upozornění, kterým se věnuje. Kolegyně, která měla službu v této době jistě jednala dle nejlepšího vědomí a svědomí a uživatele zkontrolovala. Každopádně ji poprosím, aby Vám přesněji odpověděla.
Hezký den
Jana ![]()
@admin píše:
Dobrý den,na každou službu má admin upozornění, kterým se věnuje. Kolegyně, která měla službu v této době jistě jednala dle nejlepšího vědomí a svědomí a uživatele zkontrolovala. Každopádně ji poprosím, aby Vám přesněji odpověděla.
Hezký den
Jana
no já nebyla sama, hromada lidí v diskusi se ptala, jestli to není troll. Takže mi to jednání adminky přišlo poněkud neseriozní.
@admin píše:
Dobrý den,na každou službu má admin upozornění, kterým se věnuje. Kolegyně, která měla službu v této době jistě jednala dle nejlepšího vědomí a svědomí a uživatele zkontrolovala. Každopádně ji poprosím, aby Vám přesněji odpověděla.
Hezký den
Jana
Už se zase obhajujete, ale respektuji vaše rozhodnutí a dále nebudu komentovat.
@karkarka píše:
Hlavně že admin odpovídá několikrát reinkarnovanemu trollovi. Tady to fakt padlo už skoro na dno.
@vokishka píše:
Vrátila se i Lucenka alias Pitaya pod svým nezrušeným nickem Snorlaxik.
@vokishka píše:
no já nebyla sama, hromada lidí v diskusi se ptala, jestli to není troll. Takže mi to jednání adminky přišlo poněkud neseriozní.
Menstruačního trolla a jeho diskuzi tu taky nechali. ![]()
@vokishka píše:
@admin - mně by to také zajímalo a také mně zarazilo uzamčení beze slov
@Zákeřná beruška píše: Špatně čteš. Já ti radila, že máš svou registraci zrušit, ne si dělat další.
Ona má stálý jeden nick. Ty jsi několikrát reinkarnovaný nick.