Otázka na adminy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20834
11.10.23 08:18
@Lenkalin píše:
@admin jakým způsobem funguje poradna prosím? 13.9. jsem položila otázku ohledně financí a zůstala naprosto bez reakce. Poslední dotaz tam je z 03/2022. Můj dotaz už aktuální není, vyřešila jsem si to jinde… ale pak to ztrácí smysl a člověk zbytečně čeká, když může jít jinam

Dobrý den,

děkujeme za zprávu. Dotaz jsem odeslala na kolegyni, která má poradny na starost. Odborníci mají odpovědět maximálně do 7 dnů, takže toto je opravdu veliká prodleva.
Budeme odborníka kontaktovat a snažit se, aby se to již neopakovalo.

Mějte se hezky

Jana :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
11.10.23 08:59

@admin děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42053
15.11.23 18:43

@admin Proč necháváte některá nahlášení evidentních trolů bez odezvy? Alespoň odpověď bych považovala za slušnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
15.11.23 19:49
@Havlova píše:
@admin Proč necháváte některá nahlášení evidentních trolů bez odezvy? Alespoň odpověď bych považovala za slušnost.

Dobrý večer,

Každé hlášení samozřejmě kontrolujeme, pokud nahlášený příspěvek či zpráva zůstala na webu, znamená to, že jsme usoudili, že neporušuje pravidla. Pokud je kontext, či samotné hlášení nejasné, kontaktujeme uživatele pro ujasnění. Často však dostáváme za den i 100 různých hlášení, valná většina z nich jsou neopodstatněná hlášení od uživatelů, kteří spíše kvůli osobním problémům s druhým uživatelem nahlašují každý jeho příspěvek. Psát tedy jednotlivě každému uživateli, že bylo jeho hlášení zkontrolováno není udržitelné, ale určitě se nemusíte bát, že jsme vaše reporty nezkontrolovali. To je naše práce.

Mějte se fajn,
Matěj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42053
15.11.23 19:52
@admin píše:
Dobrý večer,

Každé hlášení samozřejmě kontrolujeme, pokud nahlášený příspěvek či zpráva zůstala na webu, znamená to, že jsme usoudili, že neporušuje pravidla. Pokud je kontext, či samotné hlášení nejasné, kontaktujeme uživatele pro ujasnění. Často však dostáváme za den i 100 různých hlášení, valná většina z nich jsou neopodstatněná hlášení od uživatelů, kteří spíše kvůli osobním problémům s druhým uživatelem nahlašují každý jeho příspěvek. Psát tedy jednotlivě každému uživateli, že bylo jeho hlášení zkontrolováno není udržitelné, ale určitě se nemusíte bát, že jsme vaše reporty nezkontrolovali. To je naše práce.

Mějte se fajn,
Matěj

Takže když včera přispěvatel mluvil s psychicky nemocnou slečnou o smrti, říkal jí, že každý zemře atd., což je u člověka s depresemi a strachu ze smrtelné nemoci fakt dobrá služba, bylo to OK, ale dnes už to OK není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
15.11.23 20:01
@Havlova píše:
Takže když včera přispěvatel mluvil s psychicky nemocnou slečnou o smrti, říkal jí, že každý zemře atd., což je u člověka s depresemi a strachu ze smrtelné nemoci fakt dobrá služba, bylo to OK, ale dnes už to OK není?

Dnes se ale jednalo o přímou konfrontaci, kde zmíněný uživatel (pokud oba dva myslíme tu stejnou diskuzi) nepřímo vyzval uživatelku k sebevraždě, oproti obecné diskuzi o smrti mi to přijde mnohem závažnější a proto byl jeho komentář smazán a on byl důrazně upozorněn.

Matěj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42053
15.11.23 20:12
@admin píše:
Dnes se ale jednalo o přímou konfrontaci, kde zmíněný uživatel (pokud oba dva myslíme tu stejnou diskuzi) nepřímo vyzval uživatelku k sebevraždě, oproti obecné diskuzi o smrti mi to přijde mnohem závažnější a proto byl jeho komentář smazán a on byl důrazně upozorněn.Matěj

Taková obecná diskuze o smrti s psychicky nemocnou slečnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6178
15.11.23 20:31

@Havlova je to hnus. toto @admin, ktory si robi svoju pracu (tak to pisal) vyhodnotil ako neskodnu diskusiu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30585
16.11.23 01:43

Mě by zas zajímalo, proč diskuzi o Klopotkove můžou smazat a diskuzi o mně ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
16.11.23 09:26
@Mkmkz píše:
@Havlova je to hnus. toto @admin, ktory si robi svoju pracu (tak to pisal) vyhodnotil ako neskodnu diskusiu?

Dobrý den,
naopak, jeho komentář jsem včera v diskuzi odstranil a uživatele upozornil, dnes jsem dostal hlášení na další jeho komentáře, které udělal přes noc a uživatele jsem smazal.

Matěj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42053
16.11.23 09:44
@admin píše:
Dobrý den,
naopak, jeho komentář jsem včera v diskuzi odstranil a uživatele upozornil, dnes jsem dostal hlášení na další jeho komentáře, které udělal přes noc a uživatele jsem smazal.Matěj
@admin píše:
Dobrý den,
naopak, jeho komentář jsem včera v diskuzi odstranil a uživatele upozornil, dnes jsem dostal hlášení na další jeho komentáře, které udělal přes noc a uživatele jsem smazal.Matěj

Dobrý den, děkuji za odstranění včerejšího komentáře a i za smazání uživatele. Toto ale byly reakce tohoto uživatele z 14.11., kdy jsem na ně upozorňovala admina, který nezareagoval a následně jste je včera označil jako nezávaznou konverzaci o smrti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
16.11.23 09:51
@Havlova píše:
Dobrý den, děkuji za odstranění včerejšího komentáře a i za smazání uživatele. Toto ale byly reakce tohoto uživatele z 14.11., kdy jsem na ně upozorňovala admina, který nezareagoval a následně jste je včera označil jako nezávaznou konverzaci o smrti.

Dobrý den,

o předešlém nahlášení jsem nevěděl, mohl jsem samozřejmě uživatele smazat hned ze začátku, jako jsem to dělal předtím, ale mnoho místních na to dost negativně reagovalo, že by se vždy mělo dávat varování. Tedy pokud to není naprosto 100 procentní, radši uživatele předem varuji, ať tu zbytečně někoho neštveme.

Matěj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11467
16.11.23 09:59

Já musím říct, že adminování je extrémně složitý, protože adminuju taky. Ale naštěstí jsem pouze vykonavatel, který má pod sebou moderátory. Absolutně netolerujeme urážky a napadání uživatelů, stejně jako komerční propagaci. Ale někdy necháváme zlobivce řádit déle, aby se odkopal. Někdy je chování na hraně, kdy se třeba názorově lišíme. Já jsem většinou ten hodný taťka, ale teď dvakrát jsem měl exoty, kde bych postupoval rázněji (schvalování každého příspěvku), kolegové byli pro to, abychom ještě počkali. Druhý den byl na uživatele ještě drzejší, schvalovačku má do teď.

A teď nemyslím trolly zde, ale obecně je dost uživatelek, které se moc nemusí, mají na sebe alergii a pouze vyjádření názorů v nějakém tématu berou jako osobní útok na sebe. Každý tu má své oblíbence, i ty méně oblíbené a u některých může časem vadit i jedno slovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
19.11.23 13:14

Test vkládání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11191
19.12.23 16:12

@admin měla bych návrh - pokud zalozim/obnovim diskuzi jako anonymní, nemohla bych pak v celé diskuzi vkládat automaticky jako anonym?
Občas se někdo v diskuzi uklikne a zbytečně se odtajni a dodatečná editace je většinou houby platná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová