Otázka na adminy

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
79841
20.3.23 11:04
@admin píše:
Dobrý deň,

vidím, že vás veľmi trápi, že som neodtajnila anonym v tejto diskusii.
So zakladatľkou som komunikovala prostredníctvom sz. Bolo pre ňu doležité, aby ostala anonymná. Je mi to ľúto, no posudovanie toho, čo je osobné a čo nie je veľmi subjektívne. Keby porušila pravidlá diskusie, odtajnila by som ju.
Diskusiu som preposlala ešte jednej kolegyni, aby sa na ňu pozrela.

Kristína

ano, protože zakladatelka byla arogantní a útočná. A v podstatě chtěla velmi soukromé informace o financích. A skutečně nevím, proč dotaz, kolik kdo platí za energie, musí být anonymní. Čím tu potřebu vysvětlila? Někdo by ji poznal a zjistil, že musí platit energie jako všichni? Ale ne. Řekla bych. Že někdo sbírá podklady pro pitomý článek někde v příloze. Nic víc. A ano, považuji to bohužel za zneužití anonymity a za vaši špatnou práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33379
20.3.23 11:05
@Lilale píše:
@topazio jsi proti mě zaujatá. Nikde si nestěžuju, že manžel má malý plat. A proč by nemohl dělat dřevo. Ušetříme a nemusíme topit plynem. Vždy dostaneme kousek lesa. Je s tím práce, ale je to hotovo.
O té závisti je to pravda. Z rodiny jedni pořád mají na nás a náš život nějaké keci. A pořád si stěžují, že my máme a oni ne. Rádi si je vyslechneme a chápeme, že jsou zoufalí.
A i ti důchodci to je taky pravda. Sleduji nás o vše se starají.. a už padlo, kde jsme na to vzali. Nikomu se nevysmivam

Kdybys nebyla tolik zahleděná do sebe :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
20.3.23 11:13

@arinecka ne to nejsem neboj
Ale je pravda, že já se raději zajímám o sebe a svou rodinu. Já tu psala vždy své pocity, dojmy, příhody, příběhy. A nevím teda proč bysme měli poslouchat (můj chlap) často v práci, vy máte to a to, my taky chceme dům. Jo a je to z rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33379
20.3.23 11:17
@Lilale píše:
@arinecka ne to nejsem neboj
Ale je pravda, že já se raději zajímám o sebe a svou rodinu. Já tu psala vždy své pocity, dojmy, příhody, příběhy. A nevím teda proč bysme měli poslouchat (můj chlap) často v práci, vy máte to a to, my taky chceme dům. Jo a je to z rodiny.

To víš že jo, všichni ti to věříme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
20.3.23 11:19

@arinecka co ej na tom k neuvěření? Nebo čemu vlastně nevěříš?
Co s eto vlastně nelíbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33379
20.3.23 11:21
@Lilale píše:
@arinecka co ej na tom k neuvěření? Nebo čemu vlastně nevěříš?
Co s eto vlastně nelíbí

Co je na tom k neuvěření? Všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
20.3.23 11:33
@admin píše:
Dobrý deň,

vidím, že vás veľmi trápi, že som neodtajnila anonym v tejto diskusii.
So zakladatľkou som komunikovala prostredníctvom sz. Bolo pre ňu doležité, aby ostala anonymná. Je mi to ľúto, no posudovanie toho, čo je osobné a čo nie je veľmi subjektívne. Keby porušila pravidlá diskusie, odtajnila by som ju.
Diskusiu som preposlala ešte jednej kolegyni, aby sa na ňu pozrela.

Kristína

Proste se Vam nechce uznat svoji chybu, nic vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79841
20.3.23 11:40

To může být klidně i to shromažďování údajů pro článek. Zrovna dnes jsem narazila na jeden o výši rodicaku. A světe div se, závěr zněl, matky by rády pracovaly, ale nejsou školky a jesle a málo pružných úvazků. Úplně jako místní diskuze o výšce rodicaku. A to není poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
20.3.23 11:45
@inkakřivák píše:
To může být klidně i to shromažďování údajů pro článek. Zrovna dnes jsem narazila na jeden o výši rodicaku. A světe div se, závěr zněl, matky by rády pracovaly, ale nejsou školky a jesle a málo pružných úvazků. Úplně jako místní diskuze o výšce rodicaku. A to není poprvé.

Myslis, ze by to nekdo delal tak blbe? :nevim: Neuvedla ani velikost bytu, pocet osob (spotreba teple vody). Plus kdyby pripravovala clanek, asi by se nechovala tak arogantne. Ale treba je to zacatecnik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
20.3.23 11:47
@Lilale píše:
@topazio jsi proti mě zaujatá. Nikde si nestěžuju, že manžel má malý plat. A proč by nemohl dělat dřevo. Ušetříme a nemusíme topit plynem. Vždy dostaneme kousek lesa. Je s tím práce, ale je to hotovo.
O té závisti je to pravda. Z rodiny jedni pořád mají na nás a náš život nějaké keci. A pořád si stěžují, že my máme a oni ne. Rádi si je vyslechneme a chápeme, že jsou zoufalí.
A i ti důchodci to je taky pravda. Sleduji nás o vše se starají.. a už padlo, kde jsme na to vzali. Nikomu se nevysmivam

Tak, proč brečíš, že máš malý rodičák, když jste za vodou? :lol: Kdybys na tom byla dobře, nezaložila by si diskuzi o malém rodičáku. Nech si ty pohádky pro někoho jiného. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
20.3.23 12:17
@Birdonawire píše:
Proste se Vam nechce uznat svoji chybu, nic vic.

Samozřejmě - není to poprvé, co adminky provedly absolutně neprofesionální zásah (resp. „nezásah“) čistě podle svých osobních názorů, poukazovala jsem před pár dny na podobný úlet… a bohužel, zřejmě ani naposledy. Úroveň adminské práce na tomto serveru jde dolů tak rapidně, že by se za to měly stydět nejen dotyčné dámy, ale hlavně provozovatel serveru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
20.3.23 12:54

@topazio tak myslím to obecně rodicak je mály. A já si svoje věci chci platit sama např. ten zub nebo svou matraci. Ale dohromady jako rodině nám nic neschází jo kdybych řekla chlapovi kup mi ten parfém on mi ho koupí, ale nechci ho tak zneužívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76280
20.3.23 12:57
@BohunkaP píše:
Samozřejmě - není to poprvé, co adminky provedly absolutně neprofesionální zásah (resp. „nezásah“) čistě podle svých osobních názorů, poukazovala jsem před pár dny na podobný úlet… a bohužel, zřejmě ani naposledy. Úroveň adminské práce na tomto serveru jde dolů tak rapidně, že by se za to měly stydět nejen dotyčné dámy, ale hlavně provozovatel serveru.

@admin přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
20.3.23 12:58
@Lilale píše:
@topazio tak myslím to obecně rodicak je mály. A já si svoje věci chci platit sama např. ten zub nebo svou matraci. Ale dohromady jako rodině nám nic neschází jo kdybych řekla chlapovi kup mi ten parfém on mi ho koupí, ale nechci ho tak zneužívat.
:lol:
To ti tak věřím. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76280
20.3.23 13:16
@Lilale píše:

máte mít společné peníze, jaké zneužívání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová