Otázka na adminy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80011
18.3.23 18:36
@Kelsey píše:
@admin
Ať ví, že je voláte.

Ono je jim to stejně fuk. Na tohle je upozornuje někdo co chvíli. A výsledek nula nula prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30554
18.3.23 18:38

Musíme převzít vedení. Takhle to dal nejde. Výhodime je z okna a budem hlásat slávu em na balkoně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.3.23 18:40
@topazio píše:
Ok, není troll ale uráží. A máte pravdu. Je neskutečně hloupá.

Hlavně je to lhářka. Vědomě lže. Si teda myslím, že je troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
18.3.23 18:43
@Kelsey píše:
Hlavně je to lhářka. Vědomě lže. Si teda myslím, že je troll.

Já vím, že lže. Zakládá stupidní diskuze, většinou anonymitě a uráží. I přes upozornění diskutujících jí admin nedal ban.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80011
18.3.23 19:03

@topazio To je ta všichni mi závidí, nemám na křupky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20830
18.3.23 20:10

Dobrý den,

uživatelku @Harley 1 jsem v poledne zablokovala, obecně posuzování toho, co je a co není trolling je docela složitý, protože občas i ty nejabsurdnější příběhy jsou pravda.

Nemáme lektvar na pravdu, to zda někdo (ne)trollí posuzujeme podle předchozích příspěvků (typicky když Harley v jedné diskuzi uvádí věk 17 let a v druhé diskuzi řeší situaci jako matka dvou dětí), data registrace (roky registrovaná uživatelka spíše trollit nebude, ale také to pravidlem není), identu (tj. identifikační číslo zařízení - jedinečné pro každé zařízení, tak např. poznáme když si uživatel povídá sám ze sebou) a v neposlední řadě podle IP adresy (zhruba stejný princip jak ident).

Z toho co jsem teď napsala je asi jasné, že posuzování (ne)trolla je poměrně složité a dost „subjektivní“ resp. není to 100%. Proto občas vyčkáváme, abychom ten blok nedali zbytečně. Uznávám ale, že blok by si občas někteří uživatelé zasloužili mnohem dřív.

Další věcí je to, že nemáme kapacity na to, sledovat všechny diskuze. V tomto nám velmi pomáhají zdejší uživatelky - označovat je nebudu, aby se náhodou nestaly středem lynče, nicméně těmto uživatelkám moc děkujeme a velmi si jich vážíme :srdce:

Ráda zodpovím další dotazy..

Díky a hezký večer,
Viki :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
18.3.23 20:39

https://www.emimino.cz/…vodu-492364/
Vysvetlite, proc byla zakladatelce ponechana anonymita? @admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
18.3.23 20:44

@admin A co uživatelka @Lilale? Trollí tu. Většinou zakládá diskuze, kde pak uráží.

V jedné diskuzi si hraje na honoraci, chlubí se majetkem. Lidé z paneláku jí závidí.

V další diskuzi opět pod anonymem píše jaký je chudák, protože má malý rodičák. Opět tam uráží.

Vždyť to je trollení.

Už je tu profláknutá. Po odhalení jen uráží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20830
19.3.23 10:02
@Birdonawire píše:
https://www.emimino.cz/…vodu-492364/
Vysvetlite, proc byla zakladatelce ponechana anonymita? @admin

V rámci této diskuze „zasahovala“ první adminka Týnka, nechci mluvit za ní, takže jsem jí Váš dotaz přeposlala a v pondělí sem určitě napíše konkrétní důvody :)

Viki :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30554
19.3.23 11:10

Jojo pomáhá, Viki, třeba tvoje kámoška Klopotka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20830
19.3.23 12:22
@topazio píše:
@admin A co uživatelka @Lilale? Trollí tu. Většinou zakládá diskuze, kde pak uráží.

V jedné diskuzi si hraje na honoraci, chlubí se majetkem. Lidé z paneláku jí závidí.

V další diskuzi opět pod anonymem píše jaký je chudák, protože má malý rodičák. Opět tam uráží.

Vždyť to je trollení.

Už je tu profláknutá. Po odhalení jen uráží.

Díky za upozornění, zmíněnou uživatelku jsem dala do sledování a budeme jí věnovat větší pozornost :andel:

Přeji klidnou neděli,
Viki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
20.3.23 08:59

Nikoho neurážím,vy urážíte mě

Nikoho tu neurážím. Teď m tu nadavate do blbců. A to je urážka na mě. Takže vy urážíte mě ne já vás. A to taky není v pořádku a nikde to nehlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
20.3.23 09:14
@Lilale píše:
Nikoho tu neurážím. Teď m tu nadavate do blbců. A to je urážka na mě. Takže vy urážíte mě ne já vás. A to taky není v pořádku a nikde to nehlasím.

Nelži!
Proč zakládáš stupidní diskuze? V jedné píšeš, že ti důchodci a lidé závidí. Dům a všechno okolo.

V druhé píšeš, jsem chudák - mám malý rodičák. Manžel je taky chudák - má malý plat. Chudák musí sekat dříví. :lol:

Tyto dvě diskuze od tebe si založila anonymně. Proč zakládáš diskuze k urážení lidí?

Po rodičáku jdi do práce a přestaň si stěžovat a urážet lidi.

Budeš mít na křupky a řasenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20830
20.3.23 10:22

Dobrý deň,

vidím, že vás veľmi trápi, že som neodtajnila anonym v tejto diskusii.
So zakladatľkou som komunikovala prostredníctvom sz. Bolo pre ňu doležité, aby ostala anonymná. Je mi to ľúto, no posudovanie toho, čo je osobné a čo nie je veľmi subjektívne. Keby porušila pravidlá diskusie, odtajnila by som ju.
Diskusiu som preposlala ešte jednej kolegyni, aby sa na ňu pozrela.

Kristína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
20.3.23 10:54

@topazio jsi proti mě zaujatá. Nikde si nestěžuju, že manžel má malý plat. A proč by nemohl dělat dřevo. Ušetříme a nemusíme topit plynem. Vždy dostaneme kousek lesa. Je s tím práce, ale je to hotovo.
O té závisti je to pravda. Z rodiny jedni pořád mají na nás a náš život nějaké keci. A pořád si stěžují, že my máme a oni ne. Rádi si je vyslechneme a chápeme, že jsou zoufalí.
A i ti důchodci to je taky pravda. Sleduji nás o vše se starají.. a už padlo, kde jsme na to vzali. Nikomu se nevysmivam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová