Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stinga nejlepší byla ovšem admin, co si stěžovala, když se ozvala po půl dnu, že co po ní chceme, že ona má snad taky právo se bavit, vyspat a věnovat se svým věcem a ne tady číst, kde je. By mě zajímalo, jak mají koncipované smlouvy. Občas jsou zadarmo drahé. Zřizovateli to zřejmě vyhovuje, hlavně, že vyskakují reklamy.
Zlatá a milionová Lesina, ta to zvládla tady sama na profesionální urovni, na rodičáku se třema dětma.
Prosím smažte moji dnešní diskusi chtěla jsem napsat ale uvědomila sem si že je konkrétně diskuse na mě téma. děkuji
Dobrý den.
Vůbec se mi nelíbí, jak se tu mluví o nás, adminkách. Mám dojem, že se musím pokusit se týmu adminek zastat. Všechny, které adminujeme, děláme svou práci zodpovědně a rády. Není samozřejmě v našich silách vždy zasáhnout tak, abychom se zavděčily všem. Děláme chyby, to je jasné (kdo někdy neudělá chybu?)…
Je také pravdou, že součástí adminování jsou někdy úkony, které jsou postaveny na subjektivním cítění každé jedné z nás (například právě zrovna ne/odstranění anonymity)… ![]()
Ale zásadně nesouhlasím s tím, že svou práci neděláme pořádně, že jsme neprofesionální, nebo snad dokonce, že bychom si samy zakládaly diskuse, abychom zvedly čtenost serveru. To je rozhodně opravdu jedna z věcí, nad kterou se dokážeme v redakci i pobavit, protože to je, nezlobte se, ale skutečně absurdní představa… ![]()
Hezký den všem, i těm, které jako adminky štveme a jsou nespokojeny s naší prací… Věřte, že se snažíme tu tvořit takové prostředí, abyste tu s námi byli rádi…
Petra
@admin chtela bych se zeptat, kam chodite na ta jmena, ktera maji svatek. Na strance vpravo nahore. Dnes ma napriklad svatek Irenej ![]()
@malákráličice píše:
@admin chtela bych se zeptat, kam chodite na ta jmena, ktera maji svatek. Na strance vpravo nahore. Dnes ma napriklad svatek Irenej
Hezký den,
mám za to, že je to výtah z českého a slovenského kalendáře
Ale v pondělí ještě ověřím a info případně doplním ![]()
Hezký víkend,
Viki ![]()
@admin uz jsem to nasla. Kdyz se na to jmeno klikne, je tam zdroj. ![]()
@admin jak se dá odejít ze soukromé skupiny (kromě toho, že ji přestanu sledovat)?
Dobrý deň,
@BrnackaM zo skupiny vás môže vyhodiť buď moderátorka, alebo admin
Napíšte nám do sz, o ktorú skupinu sa jedná.
Kristína ![]()
@admin píše:
Dobrý deň,@BrnackaM zo skupiny vás môže vyhodiť buď moderátorka, alebo admin
KristínaNapíšte nám do sz, o ktorú skupinu sa jedná.
Přijde Vám v pořádku tato diskuze https://www.emimino.cz/…rankovani/3/?… kde dotyčná na 2 stránce uráží zakladatelku, zneužívá anonymitu a vaše kolegyně ji pouze upozorní, že takhle ne, místo toho než by ji rovnou odtajnila ![]()
@smajlik345 píše:
Přijde Vám v pořádku tato diskuze https://www.emimino.cz/…rankovani/3/?… kde dotyčná na 2 stránce uráží zakladatelku, zneužívá anonymitu a vaše kolegyně ji pouze upozorní, že takhle ne, místo toho než by ji rovnou odtajnila
Ano, to je přesně ta neprofesionalita, o které jsem tady psala už před pár měsíci - zase jeden adminský počin úplně mimo… ![]()
@admin
Také čekám na odpověd.
Reakce adminky Janinky mě nemile překvapila, beru ji jako neprofesionální.
Pokud chcete, aby se zde uživatelé cítili dobře a nebáli se, že se jim budou vysmívat anonymové (které max. pokáráte), musíte si nastavit jednotná pravidla.
V pravidlech máte, že anonymita se neslučuje s urážením kohokoliv.
Tak at mi někdo z vás laskavě vysvětlí, proč v této diskusi je urážející anonym chráněn a neodtajníte ho?
@admin jakým způsobem funguje poradna prosím? 13.9. jsem položila otázku ohledně financí a zůstala naprosto bez reakce. Poslední dotaz tam je z 03/2022. Můj dotaz už aktuální není, vyřešila jsem si to jinde… ale pak to ztrácí smysl a člověk zbytečně čeká, když může jít jinam
@Lenkalin píše:
@admin jakým způsobem funguje poradna prosím? 13.9. jsem položila otázku ohledně financí a zůstala naprosto bez reakce. Poslední dotaz tam je z 03/2022. Můj dotaz už aktuální není, vyřešila jsem si to jinde… ale pak to ztrácí smysl a člověk zbytečně čeká, když může jít jinam
zeptej se priste na sklo, nebo az se zorientujes na epipi, budes vedet, na koho se obratit po sz
@matkabagristy nechtěla jsem zakládat nové téma, věřím, že když jsem je označila, někdo odpoví