Otázka na adminy

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21737
20.3.23 13:20

@stinga nejlepší byla ovšem admin, co si stěžovala, když se ozvala po půl dnu, že co po ní chceme, že ona má snad taky právo se bavit, vyspat a věnovat se svým věcem a ne tady číst, kde je. By mě zajímalo, jak mají koncipované smlouvy. Občas jsou zadarmo drahé. Zřizovateli to zřejmě vyhovuje, hlavně, že vyskakují reklamy.
Zlatá a milionová Lesina, ta to zvládla tady sama na profesionální urovni, na rodičáku se třema dětma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
20.3.23 14:17

Prosím smažte moji dnešní diskusi chtěla jsem napsat ale uvědomila sem si že je konkrétně diskuse na mě téma. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20804
20.3.23 15:41

Dobrý den.

Vůbec se mi nelíbí, jak se tu mluví o nás, adminkách. Mám dojem, že se musím pokusit se týmu adminek zastat. Všechny, které adminujeme, děláme svou práci zodpovědně a rády. Není samozřejmě v našich silách vždy zasáhnout tak, abychom se zavděčily všem. Děláme chyby, to je jasné (kdo někdy neudělá chybu?)… :nevim: Je také pravdou, že součástí adminování jsou někdy úkony, které jsou postaveny na subjektivním cítění každé jedné z nás (například právě zrovna ne/odstranění anonymity)… :nevim:

Ale zásadně nesouhlasím s tím, že svou práci neděláme pořádně, že jsme neprofesionální, nebo snad dokonce, že bychom si samy zakládaly diskuse, abychom zvedly čtenost serveru. To je rozhodně opravdu jedna z věcí, nad kterou se dokážeme v redakci i pobavit, protože to je, nezlobte se, ale skutečně absurdní představa… :nevim:

Hezký den všem, i těm, které jako adminky štveme a jsou nespokojeny s naší prací… Věřte, že se snažíme tu tvořit takové prostředí, abyste tu s námi byli rádi…

:mavam:

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21256
16.4.23 11:53

@admin chtela bych se zeptat, kam chodite na ta jmena, ktera maji svatek. Na strance vpravo nahore. Dnes ma napriklad svatek Irenej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20804
16.4.23 12:06
@malákráličice píše:
@admin chtela bych se zeptat, kam chodite na ta jmena, ktera maji svatek. Na strance vpravo nahore. Dnes ma napriklad svatek Irenej :mrgreen:

Hezký den,

mám za to, že je to výtah z českého a slovenského kalendáře :andel: Ale v pondělí ještě ověřím a info případně doplním :)

Hezký víkend,
Viki :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21256
16.4.23 12:27

@admin uz jsem to nasla. Kdyz se na to jmeno klikne, je tam zdroj. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
7.5.23 20:17

@admin jak se dá odejít ze soukromé skupiny (kromě toho, že ji přestanu sledovat)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20804
8.5.23 09:19

Dobrý deň,

@BrnackaM zo skupiny vás môže vyhodiť buď moderátorka, alebo admin :kytka: Napíšte nám do sz, o ktorú skupinu sa jedná.

Kristína :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
11.7.23 09:18
@admin píše:
Dobrý deň,

@BrnackaM zo skupiny vás môže vyhodiť buď moderátorka, alebo admin :kytka: Napíšte nám do sz, o ktorú skupinu sa jedná.

Kristína :mavam:

Přijde Vám v pořádku tato diskuze https://www.emimino.cz/…rankovani/3/?… kde dotyčná na 2 stránce uráží zakladatelku, zneužívá anonymitu a vaše kolegyně ji pouze upozorní, že takhle ne, místo toho než by ji rovnou odtajnila :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
22001
11.7.23 09:26
@smajlik345 píše:
Přijde Vám v pořádku tato diskuze https://www.emimino.cz/…rankovani/3/?… kde dotyčná na 2 stránce uráží zakladatelku, zneužívá anonymitu a vaše kolegyně ji pouze upozorní, že takhle ne, místo toho než by ji rovnou odtajnila :pocitac:

Ano, to je přesně ta neprofesionalita, o které jsem tady psala už před pár měsíci - zase jeden adminský počin úplně mimo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40388
11.7.23 09:46

@admin
Také čekám na odpověd.

Reakce adminky Janinky mě nemile překvapila, beru ji jako neprofesionální.

Pokud chcete, aby se zde uživatelé cítili dobře a nebáli se, že se jim budou vysmívat anonymové (které max. pokáráte), musíte si nastavit jednotná pravidla.

V pravidlech máte, že anonymita se neslučuje s urážením kohokoliv.

Tak at mi někdo z vás laskavě vysvětlí, proč v této diskusi je urážející anonym chráněn a neodtajníte ho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20804
11.7.23 11:12

Dobrý deň,

príspevky som odtajnila.

Kristína :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
10.10.23 20:44

@admin jakým způsobem funguje poradna prosím? 13.9. jsem položila otázku ohledně financí a zůstala naprosto bez reakce. Poslední dotaz tam je z 03/2022. Můj dotaz už aktuální není, vyřešila jsem si to jinde… ale pak to ztrácí smysl a člověk zbytečně čeká, když může jít jinam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
10.10.23 20:46
@Lenkalin píše:
@admin jakým způsobem funguje poradna prosím? 13.9. jsem položila otázku ohledně financí a zůstala naprosto bez reakce. Poslední dotaz tam je z 03/2022. Můj dotaz už aktuální není, vyřešila jsem si to jinde… ale pak to ztrácí smysl a člověk zbytečně čeká, když může jít jinam

zeptej se priste na sklo, nebo az se zorientujes na epipi, budes vedet, na koho se obratit po sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
10.10.23 21:13

@matkabagristy nechtěla jsem zakládat nové téma, věřím, že když jsem je označila, někdo odpoví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová