Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jita22 píše:
@admin měla bych návrh - pokud zalozim/obnovim diskuzi jako anonymní, nemohla bych pak v celé diskuzi vkládat automaticky jako anonym?
Občas se někdo v diskuzi uklikne a zbytečně se odtajni a dodatečná editace je většinou houby platná.
Dobrý den,
děkujeme za podnět, navrhnu ho na nejbližší adminské poradě ![]()
Viki
@jita22 píše:
@admin měla bych návrh - pokud zalozim/obnovim diskuzi jako anonymní, nemohla bych pak v celé diskuzi vkládat automaticky jako anonym?
Občas se někdo v diskuzi uklikne a zbytečně se odtajni a dodatečná editace je většinou houby platná.
@admin - to se mi nezdá jako dobrý nápad, pak tu bude trollů ještě víc, než je jich tady nyní,
@jita22 - to myslíš tu dnešní trollící diskusi od @bellino? ta se teda dobře zahrála na spisovatelku, té už nebudu věřit ani dobrý den
@admin dobrý den,
nebyla by sance vytvořit tady funkci tzv. mute? Fungovalo by to tak, že každa uživatelka bude mít svůj mute list, do kterého si může kohokoli přidat. Poté neuvidí příspěvky dotyčných v mute listu. Příp. Místo postu tam bude například Zpráva zablokována, pro přečtení rozkliknete… Myslím, že bych to ocenil nejen já a vyřešilo by to spousty konfliktu a tím i zásahy adminu ![]()
@Lorre píše:
@admin dobrý den,
nebyla by sance vytvořit tady funkci tzv. mute? Fungovalo by to tak, že každa uživatelka bude mít svůj mute list, do kterého si může kohokoli přidat. Poté neuvidí příspěvky dotyčných v mute listu. Příp. Místo postu tam bude například Zpráva zablokována, pro přečtení rozkliknete… Myslím, že bych to ocenil nejen já a vyřešilo by to spousty konfliktu a tím i zásahy adminu
Skvely napad, ale neudelaji to, navrhovalo to uz tolik lidi, admin vzdy rekl, ze to prodiskutuji a vzdy to odmitli. Protoze si mysli, ze hejteri jim tu drzi ctenost. Opak je pravda, napsalo mi par lidi, ze je ty utoky boli a kvuli tomu z emimina odesli.
Ja si na to nasla recept, clovek musi dospet k tomu, ze ho prestane zajimat, co mu idiot, anebo hajzl pise, takze to preskoci a neprecte si to, protoze od idio*ta muze ocekavat stejne jen idiotismus a od hajzla muze ocekavat jen kopani, takze neni jediny duvod, proc by me melo zajimat, co mi pisou. Oni pak dolezaji a zebraji o pozornost, i kdyz jim sto krat reknes, ze je nectes, ale tak zebrat muzou.
@admin
Chodim na zahranicni forum, kde maji funkci " ignore list", to znamena, ze lidi dal normalne diskutuji, vsechny prispevky jsou videt, jen ten, koho si date vy do seznamu, nemuze zavesit prispevek pod vas, s vasi citaci. Takze vas hejter muze i nadale diskutovat v diskuzi, kde jste vy, kolik jen chce a kazdy jeho prispevky vidi, jen nemuze zavesit sve prispevky pod vasi citaci.
To je to nejmene, co by jste udelat mohli, at vam odsud lidi neutikaji. Neznizilo by vam to pocet diskutujicich, jen by obete pronasledovani hejterem byli klidnejsi a nemusite dokola vysvetlovat v diskuzi, ze to preskakujete, aby bylo jasny, ze pokud nereaguje, tak proto, ze jste si to neprecetli a ne proto, ze nemate argument, nebo souhlasite.
Takze by vam funkce " ignore" pocet uzivatelu a pocet prispevku neznizila, ale naopak, zvysila, protoze kolik lidi uz reklo, ze se tady boji diskutovat a nenapisou do diskuze nic, aby jim hejteri dali pokoj, anebo z emimina uz odesli.
Příspěvek upraven 20.12.23 v 02:24
Nu však nač mít na očích příspěvky odpadnich uživatelů. Jen to hodí člověk do mute/ignoru a zprávy od nich zkrátka vubec neuvidí. Stačí když se tam napíše jen zpráva blokována místo textu a nemusí to pracně přeskakovat, číst to. Vyreši to vse…
Maji to všecky programy/weby na masovou komunikaci, jen tady zas nic ![]()
@Lorre píše:
Nu však nač mít na očích příspěvky odpadnich uživatelů. Jen to hodí člověk do mute/ignoru a zprávy od nich zkrátka vubec neuvidí. Stačí když se tam napíše jen zpráva blokována místo textu a nemusí to pracně přeskakovat, číst to. Vyreši to vse…Maji to všecky programy/weby na masovou komunikaci, jen tady zas nic
No vzdyt, vsude jinde to maji a funguje to, jen emimino chce, aby se jim tady bali lidi diskutovat a aby jim odsud utikali. ![]()
@stinga píše:
@admin - to se mi nezdá jako dobrý nápad, pak tu bude trollů ještě víc, než je jich tady nyní,
@jita22 - to myslíš tu dnešní trollící diskusi od @bellino? ta se teda dobře zahrála na spisovatelku, té už nebudu věřit ani dobrý den
Tu diskuzi od Bellino jsem četla a napadlo mě, že tam by to zrovna nebylo ku prospěchu. Ale byla tu i další, při které mě to napadlo.
Nedávno ale taky - někdo prostě nezaklikl anonym a když tam dáš jen tečku po editaci, je to stejně všem jasné. Takže ten někdo prostě zeditoval příspěvek jako by si odpovídal, což pár lidí, kteří viděli ten původní, začalo komentovat, že si odpovídá a že je to troll. Ale co jde jiného v takové situaci dělat, aby to bylo nenápadné? Anonymní příspěvek už z toho neuděláš a příspěvek s tečkou je všem jasný.
Tedy tady je ale návrhů! Děkujeme za podněty.. Probereme je na nejbližší poradě.
Mějte se hezky a jen tak dál ![]()
Jana ![]()
Pěkný večer, zajímalo by mě, jestli jste při zavření diskuse o náboženství zkontrolovali, jestli to je nebo není troll. Jestli ta starší diskuse o nábožentví ve škole byla taky její. Přijde mi trochu divné, že to jen tak zavřete, aniž řeknete, jestli máte nebo nemáte podezření na trolla, když i právě kvuli tomu jste byli voláni.
@vokishka píše:
Pěkný večer, zajímalo by mě, jestli jste při zavření diskuse o náboženství zkontrolovali, jestli to je nebo není troll. Jestli ta starší diskuse o nábožentví ve škole byla taky její. Přijde mi trochu divné, že to jen tak zavřete, aniž řeknete, jestli máte nebo nemáte podezření na trolla, když i právě kvuli tomu jste byli voláni.
Zrovna si říkám, jak se to tady změnilo. Místo, aby odtajnili evidentního trolla, bez pípnutí diskuzi zavřou. ![]()
@vokishka ja tam chtela dodat, ze v pidi vesnickach kazdy den mse ani slouzeny byt nemuzou, jsou tam radi, kdyz nejaky prespolni farar dorazi jednou za tyden. Jenze hloupy trollik tohle netusi.
A mě by zajímalo, proč jednotlivé uživatele napominate veřejně a ne v soukromých zprávách. Stejnětak by mě zajímalo, proč veřejně informujte o blokaci uživatelů. O těchto věcech by mělo být komunikovano soukromě. Jinak to vede ke zbytečným debatam. Blokujete přece ta prohřešky a ne abyste splnili přání jiných uživatelů, ne?
Stejnětak mi přijde zvláštní, že tu debatujete o kvalitě vaší práce a máte zapotřebí se obhajovat. Toto bych když už, tak také řešila v soukromých zprávách.
Mě je to jedno, ale zbytečně si pridelavate práci.
@Zákeřná beruška píše:
@adminA mě by zajímalo, proč jednotlivé uživatele napominate veřejně a ne v soukromých zprávách. Stejnětak by mě zajímalo, proč veřejně informujte o blokaci uživatelů. O těchto věcech by mělo být komunikovano soukromě. Jinak to vede ke zbytečným debatam. Blokujete přece ta prohřešky a ne abyste splnili přání jiných uživatelů, ne?
Stejnětak mi přijde zvláštní, že tu debatujete o kvalitě vaší práce a máte zapotřebí se obhajovat. Toto bych když už, tak také řešila v soukromých zprávách.
Jedno ti to není, poněvadž už máš banů až kam, že?
@Zákeřná beruška píše:
@adminA mě by zajímalo, proč jednotlivé uživatele napominate veřejně a ne v soukromých zprávách. Stejnětak by mě zajímalo, proč veřejně informujte o blokaci uživatelů. O těchto věcech by mělo být komunikovano soukromě. Jinak to vede ke zbytečným debatam. Blokujete přece ta prohřešky a ne abyste splnili přání jiných uživatelů, ne?
praci adminum pridelavas ty jako troll, ktery se na epipi opakovane vraci a otravuje vzduch