Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@matkabagristy píše:
vona se andromeda, marmelada, liska, boure… boji, ze by zustala s klopcou sama
Mohlo by si tech 10 profilu povidat mezi sebou.
@Tarena píše:
to uz se deje ![]()
@Tarena píše:
@Zákeřná beruška píše:
@adminA mě by zajímalo, proč jednotlivé uživatele napominate veřejně a ne v soukromých zprávách. Stejnětak by mě zajímalo, proč veřejně informujte o blokaci uživatelů. O těchto věcech by mělo být komunikovano soukromě. Jinak to vede ke zbytečným debatam. Blokujete přece ta prohřešky a ne abyste splnili přání jiných uživatelů, ne?
Stejnětak mi přijde zvláštní, že tu debatujete o kvalitě vaší práce a máte zapotřebí se obhajovat. Toto bych když už, tak také řešila v soukromých zprávách.
Mě je to jedno, ale zbytečně si pridelavate práci.
Tam, kde adminuju, zlobivce napomínáme veřejně. Často to má psychologický efekt - v.y.p.rcat někoho před ostatními je účinnější. Oznámení o trestech už posíláme přes SZ.
@Lorre píše:
Je vcelku běžné, že na vetsine internetových portálů si můžeš bloknout některého z uživatelů. Tady by to předcházelo zbytečným konfliktům a rozbrojům, když si můžeš elegantně všecky nevhodné naházet do ignoru.
No, nemám moc přehled o portálech, ale třeba na Facebooku ty příspěvky prostě nevidíš ani nepřihlášený a nemůžeš na ně reagovat. Já osobně bych si pak teda komplet diskusi četla klidně nepřihlášen a když bych na něco chtěla reagovat, prostě bych na to založila nový příspěvek. No a jelikož se tady rádi příspěvky chronologicky a ne ve vazbě jak na sebe jednotliví uživatele odpovídají tak by citace daný uživatel stejně nakonec viděl.
@Lorre píše:
Je vcelku běžné, že na vetsine internetových portálů si můžeš bloknout některého z uživatelů. Tady by to předcházelo zbytečným konfliktům a rozbrojům, když si můžeš elegantně všecky nevhodné naházet do ignoru.
Ale v zásadě nejsem proti, jen mě zajímá to technické provedeni
@Zákeřná beruška píše:
Mě by zajímalo, kolik uživatelů si opravdu přeje nějaké příspěvky nevidět. Spíš si někteří přeji, aby na ně někteří nemohli reagovat. No ale to je zajímavé téma, kdy diskuse mohou číst i nepřihlášení
V diskuzi o Ulici se sem tam objevovala jakasi blazniva obdivovatelka Karoliny Svetle, ktera placala nesmysly. Nejlepsi bylo si ji nevsimat. Bohuzel se vzdycky objevil nekdo, kdo reagoval a tu diskuzi s ni rozjel. Jeji prispevky bych si blokla s chuti. Nejlip kdyby zakladatelka diskuze mohla primo uzivateli zablokovat moznost prispivat do diskuze.
Pokud by se dalo bloknout nekomu moznost na me reagovat, bylo by fer, abych ani ja nemohla automaticky reagovat na nej.
@malákráličice píše:
V diskuzi o Ulici se sem tam objevovala jakasi blazniva obdivovatelka Karoliny Svetle, ktera placala nesmysly. Nejlepsi bylo si ji nevsimat. Bohuzel se vzdycky objevil nekdo, kdo reagoval a tu diskuzi s ni rozjel. Jeji prispevky bych si blokla s chuti. Nejlip kdyby zakladatelka diskuze mohla primo uzivateli zablokovat moznost prispivat do diskuze.
Johanna Rottová ta byla řádně cáklá, ta i o díle Karolíny Světlé zakládala diskuse a pamatuju si, že i rozjebala rozjetou diskusi o seriálu Kukačky… ![]()
@malákráličice píše:
tak to si každá zakladatelka zablokuje nesouhlasné příspěvky a vlastně bude po diskusi, když zbydou jen ty, co s ní budou souznít - to časem emimino zlikviduje, na diskusích to tu dle mě stojí a padá
@Hanka1 píše:
Johanna Rottová ta byla řádně cáklá, ta i o díle Karolíny Světlé zakládala diskuse a pamatuju si, že i rozjebala rozjetou diskusi o seriálu Kukačky…
Jo, to byla ona. Tak zrovna ji bych si blokla, kdyby byla ta moznost. Na druhou stranu nechapu, jak tady zjevneho trolla mohli tak dlouho tolerovat. Nevzpominam si, ze by mela aspon jeden normalni prispevek.
@malákráličice píše:
Jo, to byla ona. Tak zrovna ji bych si blokla, kdyby byla ta moznost. Na druhou stranu nechapu, jak tady zjevneho trolla mohli tak dlouho tolerovat. Nevzpominam si, ze by mela aspon jeden normalni prispevek.
no přesně, Johanu měli bloknout admini, ne uživatelé
ale už tu snad není, takže?
@stinga píše:
tak to si každá zakladatelka zablokuje nesouhlasné příspěvky a vlastně bude po diskusi, když zbydou jen ty, co s ní budou souznít - to časem emimino zlikviduje, na diskusích to tu dle mě stojí a padá
Prispevky nezablokujes/nesmazes jen konkretni uzivatele. Nebylo by naopak fajn mit u citlivych temat jen uzivatele, ktere jsou na stejne vlne a ne vecne rypalky, ktere si vsude chodi jen rypnout? ![]()
@malákráličice píše:
Prispevky nezablokujes/nesmazes jen konkretni uzivatele. Nebylo by naopak fajn mit u citlivych temat jen uzivatele, ktere jsou na stejne vlne a ne vecne rypalky, ktere si vsude chodi jen rypnout?
ne, byla by tu nuda,
a když se zeptáš na citlivé téma a všichni ti budou jen přizvukovat, že ty máš pravdu, tak k čemu ti ta diskuse bude, když nezjistíš, že někteří lidé to vidí jinak a reagovali by opačně?
@Hanka1 píše:
Johanna Rottová ta byla řádně cáklá, ta i o díle Karolíny Světlé zakládala diskuse a pamatuju si, že i rozjebala rozjetou diskusi o seriálu Kukačky…
Dílo K. Světlé je o dost zajímavější než Ulice, Johanně se nedivím, že na to chtěla upozornit.