Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@topazio píše:
Ona má stálý jeden nick. Ty jsi několikrát reinkarnovaný nick.
Viz výše.
Dobrý den,
ano, zmiňovanou diskuzi včera jsem pouze uzamkla. Všechna označení a upozornění jsem v diskuzi viděla a prověřila. Při označení jiných diskuzí se nejednalo o stejného zakladatele. Zakladatelka se s námi i spojila v soukromých zprávách, kde žádala o smazání diskuze a napsala doplňující informace.
Na základě všech dostupných informací a žádosti zakladatelky o uzamčení, jsem diskuzi uzamkla.
Chápu, že jste vůči trollům podezíravé a štvou Vás jejich opakované diskuze, propříště přidám i mé vyjádření.
Přeji hezký den,
Kačka
Nějak jsem z tohoto nijakého vyjádření nepochopila, zda to byl teda troll nebo nebo jestli to byla skutečně dlouholetá uživatelka, jak psala…?
@Salome123 píše:
Nějak jsem z tohoto nijakého vyjádření nepochopila, zda to byl teda troll nebo nebo jestli to byla skutečně dlouholetá uživatelka, jak psala…?
I dlouhodobá uživatelka může trollit.
@topazio píše:
I dlouhodobá uživatelka může trollit.
To jo. Ale nektere veci jde overit. Treba, ze ma deti, vek atd.
Kdyz tady nekdo zalozi tema, ze je ji 15 a resi prvni sex, tak admin vidi, ze predtim 3 roky resi kojeni, pliny, tak je jasne, ze troli.
@Tarena píše:
To jo. Ale nektere veci jde overit. Treba, ze ma deti, vek atd.
Kdyz tady nekdo zalozi tema, ze je ji 15 a resi prvni sex, tak admin vidi, ze predtim 3 roky resi kojeni, pliny, tak je jasne, ze troli.
Teď tu nechali trollící diskuzi o menstruaci. A ta další je opět od trolla. ![]()
@topazio píše:
Teď tu nechali trollící diskuzi o menstruaci. A ta další je opět od trolla.
Pokud ma troll novy nick a zadnou historii, tak nejde overit podle starych prispevku, zda co pise je pravda.
Ale ta s tou skolou a nabozenstvim tvrdila, ze je stala uzivatelka. Taky jsem cekala, ze to admin proveri.
Já nevím, proč furt někdo vyšetřuje, zda je někdo trol, anebo ne. Buď je závadné samotné téma, dobře, ať se tedy zamkne. Ale proč vyšetřovat, jestli někdo kecá, nebo ne? Jednak se to často zjistit nedá a jednání diskuse o imaginární situaci může být přínosná, nebo alespoň zábavná. Když se někomu něco nelíbí, nemusí to číst. Koho to poškozuje?
@Zákeřná beruška píše:
Já nevím, proč furt někdo vyšetřuje, zda je někdo trol, anebo ne. Buď je závadné samotné téma, dobře, ať se tedy zamkne. Ale proč vyšetřovat, jestli někdo kecá, nebo ne? Jednak se to často zjistit nedá a jednání diskuse o imaginární situaci může být přínosná, nebo alespoň zábavná. Když se někomu něco nelíbí, nemusí to číst. Koho to poškozuje?
Až na „Když se někomu něco nelíbí, nemusí to číst“ (aby se mohlo něco nelíbit, musí se to nejprve přečíst) souhlasím.
@AlexanderKahnweiler píše:
Až na „Když se někomu něco nelíbí, nemusí to číst“ (aby se mohlo něco nelíbit, musí se to nejprve přečíst) souhlasím.
Tak někteří vědí, že se jim příspěvek nelíbí už podle uživatele ![]()
Dobrý den, chci se zeptat v jaké fázi je návrh ohledně mute/ignoru uživatelů? Jedná se o návrh, kdy dotyčný uživatel neuvidí příspěvky jiných uživatelů, co si přidá do ignore listu.
Děkuji.
@Lorre píše:
Dobrý den, chci se zeptat v jaké fázi je návrh ohledně mute/ignoru uživatelů? Jedná se o návrh, kdy dotyčný uživatel neuvidí příspěvky jiných uživatelů, co si přidá do ignore listu.
Děkuji.
Mě by zajímalo, kolik uživatelů si opravdu přeje nějaké příspěvky nevidět. Spíš si někteří přeji, aby na ně někteří nemohli reagovat. No ale to je zajímavé téma, kdy diskuse mohou číst i nepřihlášení ![]()
@Zákeřná beruška píše:
Mě by zajímalo, kolik uživatelů si opravdu přeje nějaké příspěvky nevidět. Spíš si někteří přeji, aby na ně někteří nemohli reagovat. No ale to je zajímavé téma, kdy diskuse mohou číst i nepřihlášení
Je vcelku běžné, že na vetsine internetových portálů si můžeš bloknout některého z uživatelů. Tady by to předcházelo zbytečným konfliktům a rozbrojům, když si můžeš elegantně všecky nevhodné naházet do ignoru.
@Lorre píše:
Je vcelku běžné, že na vetsine internetových portálů si můžeš bloknout některého z uživatelů. Tady by to předcházelo zbytečným konfliktům a rozbrojům, když si můžeš elegantně všecky nevhodné naházet do ignoru.
vona se andromeda, marmelada, liska, boure… boji, ze by zustala s klopcou sama ![]()