Otázka na adminy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
17.7.24 17:44
@stinga píše: Více

To byl troll. Vulgární troll, který se tu chtěl předvádět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76725
17.7.24 18:30
@topazio píše: Více

mně to bylo hned jasné, jak jsem si hodila jeho jiné diskuse - je mi 15 a mám malé prsa, a teď tohle - ale nahlásit se to nesmí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
17.7.24 21:22

@stinga Dobrý den,

chápu, je to nepříjemné, omlouváme se, nemůžeme s tím nic dělat, je to systém. Prosíme, abyste i přes tento diskomfort nahlašovaly. Že se někdy může stát, že se s adminem neshodnete, to se stát může, následné „bany“ na nahlašování případně vyřešíme. Případně můžete podávat stížnosti prostřednictvím formuláře.

Krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76725
17.7.24 21:48

@DianaRedakce o.k. ten systém je zvláštní, jako by emimino nebylo pro přispěvatele, ale spíš proti nim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
17.7.24 22:21
@DianaRedakce píše: Více

Děkuji za napomenutí šarlatánky uživatelky LadaSva. V diskuzích často útočí na místní lékařky. Znevažuje jejich práci a pomoc zdejším uživatelkám Emimina. Často tu dává jména podvodníků, kteří akorát z nešťastných lidí tahají peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42114
19.7.24 19:27

@DianaRedakce
Psala jsem i SZ.
Poslala jsem další reklamaci. Žádala jsem admina, aby usměrnil diskuzi, dle mého z obou stran dost nechutnou, týkající se dítěte s nádorem na mozku. A překvapení? Další klepnutí přes prsty. Čte to vůbec někdo gramotný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148760
19.7.24 21:02
@Havlova píše: Více

Ta diskuze je hnus a musela jsem odejít protože mé limity byly překročeny.
A další diskuze o manželovi a budíku, kde odešla Janli když se do ní nebybíravě navezla známá firma co tu poletuje všude napadá a hraje si na admina tu stále zůstává, to je taky nádhera. Jestli to takhle půjde dál, krásná ukázka neschopnosti adminů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
20.7.24 09:43

@Havlova Podívám se na to, musím si tu diskuzi přečíst.

Krásný den

D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76725
20.7.24 11:27

@DianaRedakce ano, nick @ZinaJudita1 tady už delší dobu řádí jako černá ruka, není sprostá, aspoň většinou ne, ale co tady předvádí :nevim: je agresivní, neústupná, hledá slabá místa ostatních, a jak píše @Anna766 hraje si na admina nebo spíše na ředitele emimina, a opravdu dává nesmyslné rady a doporučení, takové hodně zastaralé, ale zase to podává tak agresivně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7690
20.7.24 13:03

Taky mi přijde, že nová pravidla jsou nastavena tak, že chrání trolly, bezdůvodné anonymy a lidi, kteří uráží, zatímco ti slušní aby se báli něco nahlásit ;) Mně je to jedno, nejsem žádný dlouholetý významný uživatel a chodím tu spíš hrát hry nebo jen číst, ale vidím, že už o mnoho dlouholetých uživatelů jste tímto přišli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80080
20.7.24 13:18

@Anna766 myslíš že Janli odešla úplně? Myslela jsem, že odešla jen z té diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42114
20.7.24 13:21

@DianaRedakce Díky za rozhodnutí ve prospěch toho chlapce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76725
20.7.24 13:24
@inkakřivák píše: Více

smazala se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
20.7.24 13:55

@stinga nemám k tomuto kontext. Každopádně mě moc mrzí, že Janli odešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148760
20.7.24 13:56
@inkakřivák píše: Více

Je pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...