Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dekuji, ale jsem tu 22 let a par kauz tu uz proběhlo, ale takova zoufalka Klopotko - nas Andersen Dietl ze severu, co neustale na sebe strhává pozornost mne fakt vytočit nemuze. Navic mela jsem v praci volněji a prede mnou mesic volna, proc se tady nepobavit
v jejich trapnodiskusich mě prostě baví příspěvky ostatních, jen lituji ze uz tu neni Nick Ontarova Stara, to co prispevek to perla a obcas jsem v MHD ci v praci vybuchovala smichy ![]()
@Anonymní píše: Více
Takze Andromrdka nebo Kamrdka ![]()
Hezky vikend gorilko
![]()
@Hanka1
jsem tady také 23 roků, něco takového jak je to tady předvedené by za Lesiny nebylo možné, bylo nás tady méně, ale nikdo nikoho neurážel, byl to opravdu web pro maminky, je jiná doba, jiní uživatelé. Jedni se honí za počtem příspěvků, jiný za senzací, jiný za počtem srdíček. Držte se ![]()
@zuzanka1 píše: Více
@Klopotkova píše: Více
Vtip Klopotko diskusi - zakládá veřejně přístupné diskuse a diví se, že do nich chodí diskutovat uživatelé
![]()
Nesenilníš a nevracíš se do školních let? Aneb soudružko adminko - Hanka si začala - pošlete ji na hanbu
![]()
@Hanka1 píše: Více
v idealnim svete by klopotko nebo rotha skoncili na tom, ze by jim do diskuzi chodila jen kamrdka.
Mmch admini vite že od včerejsiho večera mate v této diskusi foto ztopořence?
https://www.emimino.cz/…nisu-532874/?…
A pochybuju, že by Vám to nikdo nehlásil, neboť v této diskusi je i vtipně veršující Andromrda ![]()
To jen k dovětku, kdy se tu admin Matěj rozčiloval, že tu přece - jako placená podpora - nemůžou být 24 hodin denně.
Takže na mateřském webu visí skoro 12 hodin fotka pinďoura, to budou mít inzerenti radost, kam cpou reklamu… ![]()
@Hanka1 tak admin tu nebyl nejmíň jeden den. To je dobrá brigada. Všechnu práci za ně udělá Diana a když tu není, tak nezájem.
@mado píše: Více
Co jeden, dva dny @Klopotkova mě nahlašovala už ve čtvrtek, ja chtela ve ctvrtek odtajnit anonyma v její diskusi a od té doby ticho po pěšině
![]()
@Hanka1 anonym už se nesmí odtajn̈ovat, to jsou ty nové nařízení Mafry. Prý by to pošlapalo osobní integritu zbytečného anonyma nebo tak něco. Zkus srdíčkový test a viš to i bez admina. Těch možností zas tolik nebude.
No, pokud má Diana dovolenou třeba 14 dní, tak to tu pak skončí už jen tím, že poslední zhasne. Protože kromě Diany tady nikdo nic nedělá.
Tak já jsem se velkou měrou zasloužila o to, že Rotha má měsíční ban. Admin komunikoval velmi rychle přes SZ a byl to někdo jiný než Diana.