Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mado píše: Více
To je pravda, sama jsem jednou upozornovala na podvodnou reklamu, myslím, že tam měli zamotaného i prezidenta a šlo o nějaké investice nebo co, už nevím, docela mě to překvapilo, že se to sem dostalo…
@Hanka1 píše: Více
To jsem přesně čekala že řekneš. Tak jako finance likvidační by to nebylo, ale dát by se mi nechtělo ani 10 korun.
Je mi te´d zobrazila velmi zajímavá reklama v souvislosti s inkriminovanou diskuzí
@1Pears1 píše: Více
Tak to je pochopitelné, nevim jestli jsi chodila taky na www.baby-cafe.cz
Taky skončilo, ač melo silnou základnu vcetne IT podpory a reklamy a je to pochopitelné, deti odrostly, Missorka se věnovala učitelské platformě a nyní bude ředitelovat nove velke moderni zakladce kousek od Prahy
![]()
A diky prostredi a novym technologiím a sociálním sítím, ktere jsou zabezpečené a neveřejné se komunity prostě přesunuly tam, stejne jako nase skupinka… ![]()
@Reinkarnace Andrus píše: Více
Mně osobně Diana přijde nejlepší ze všech adminů, co jsem tu kdy zaregistrovala, ale z mého pohledu se chce hodně zavděčit většině uživatelů, což není vždy dobře.
Tady bych doporučila trošku ubrat…
Prostě nikoho jiného nejspíš neseženou, tak to je tak, jak to je.
@Reinkarnace Andrus píše: Více
Já bych klidně deset ecek dala, mam tu jediny Nick pres dvacet let ![]()
@free333 píše: Více
Jo a po upozornění po mě chtěla adnim odkaz na tu reklamu a důvod, proč myslím, že je podvodna…
No to snad není moje práce to vyhledávat a něco dokazovat.
@Hanka1 píše: Více
Tak když jsi jinde aktivní jinde, proč chodíš sem a stěžuješ si na to, jak to tady funguje? ![]()
Jo, to není poprvé, kdy se přehazuje jejich práce na uživatele. ![]()
Měla jsi ji napsat, že podvodna tedy není a posíláš ji to jako super tip k investování. ![]()
@Snorlaxik píše: Více
A to nemůže chodit na víc míst? Třeba sem Hanča chodí kvůli klopotkovy. ![]()
Ne mne vstříc nevychází, ale nepise hověziny jako dvacetiletí studentíci, co sem chodi na brigadu. Ma kultivovaný projev, nejaky věk a životní zkusenost a jeji příspěvky maji hlavu a patu
No tak se to tu zavře no pro trolly a úchyly, kdyz da nekdo deset euro za poslech, kde dve mediální blbky pomlouvaji ostatni vcetne bývalých partnerů nebo na sledování Meldikovic ci Leitgeb rodinky, tak za emimi to da taky.
Chapu, ze pro Andromrdu a jejich 350 nicku dat deset euro za mesic by bylo financne likvidační