Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše: Více
Jede jako drak. Snad zůstane aspoň jedna otevřená diskuze. ![]()
@Snorlaxik píše: Více
To je uplne jedno kolik a jakou jsi mela přezdívku, obcas reaguješ tak, ze nemas žádnýho chlapa - jako v té diskusi, co jsem zminovala, tam to vypadalo, ze ti na prvnich třech stranach prdne cévka a ty urážky musel admin odmazat… ![]()
Jestli zijes nebo nezijes s otcem kluka je mi jedno, stejne jako jestli jsi za nej byla nebo stale jsi vdaná… ![]()
@Hanka1 píše: Více
Tam jsem jen četla. Znám identitu Missorky ![]()
Ten web známé neměl v úmyslu konkurovat Emiminu. To dodnes říkám s nadsázkou, že nad sílu emimi není
Ale fakt to nebyl záměr. Měl to být komunitní web sdružující maminky z JM kraje. Měly proudit nejrůznější diskuze. Zároveň měla v úmyslu mít hodně informací přehledně a na jednom místě, například možnost vyžití-hlavní cíle výletů a možností trávení volného času s dětmi, kulturu, dětské a odborné lékaře. Už si to nepamatuju přesně, spoustu dalšího. IT podporu měla, vložila do toho vlastní kapitál, sponzoři taky byli(dárky nám tenkrát rozdala
)
Důvodů, proč se v určitém bodě rozhodla nepokračovat, bylo víc. Shrnula bych to jako velké úsilí, které neodpovídalo očekávanému výsledku.
Jinak děti už jsou školní a známá úspěšně podniká v úplně jiném oboru(jako předtím), který s dětmi nemá nic společného. Taky mě napadlo, jestli důvodem konce nebylo i to, že k založení a vedení takového webu prostě neměla ten správný potenciál, vztah ![]()
Pamatuji si MK a jejích adminy z řad běžných uživatelů a tam se to hádalo.
A pro nás, co někdy „se slzou v oku“ zavzpomínají na Lesinu, nestranná taky nebyla. Ve vyhrocených diskuzích taky občas inklinovala ke stálým uživatelkám a těm, které si s ní psaly v deníčcích. S odstupem času jsem to vnímala čím dál víc. Jsou věci, které se mi líbily s nástupem toho moderního adminování po jejím odchodu.
@DandátkoP píše: Více
furt ne, jen jednou. Ale na tabletu a mobilu je to děs, když chci psát odpověd. Pořád to přeskakuje samo, velká písmena, malá písmena, nejde psát, dokud se milionkrát nenačtou reklamy, na tabletu se mi zvětšuje a zmenšuje celá diskuse, nejlépe uprostřed čtení a pak mi to skočí jinam. Dokonce mi překakuje při psaní kurzor, takže začnu psát jinam, mezí jiná slova. Žádný jiný web mi to nedělá.
@vokishka ja nic nikde nepsala, tak nevim. Ale prave jsem odpoledne moc prihlasena nebyla a za tu dobu jsem to mela 4 krat odhlaseny. Tak snad to opravej. ![]()
Edit znova odhlaseni.
@admin to uz je fakt zvlastni
@bmimino píše: Více
Dobrý den,
ano @DandátkoP prosím technické věci ideálně hlásit v Chyba v Matrixu /e-miminu/ neboť tam je Jitka, která je z technického týmu a těmhle věcem rozumí mnohem lépe než my. Každopádně jí to samozřejmě nahlásím. Jen to bude řešit až zítra. Už má zaslouženě po práci.
Krásný den
Diana ![]()
@DandátkoP píše: Více
Koukám, že ani tobě nefunguje a nezamodřílo se volání admina. Já jsem v jiné diskusi napsal @admin a také to zůstalo jako černý text. Asi abychom je zbytečně neotravovali
No co, je to jejich fórum. Když nestojí o spolupráci s uživateli, tak co se jim vnucovat ![]()
edit: zajímavé a teď se to v této zprávě zamodřilo, asi si fakt engine tohoto fóra dělá co chce ![]()