Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@rmot píše: Více
Nezamodrilo a to jsem to zkousela pak i 3 krat upravit a stejne to zůstalo cerny.
Treba jen nahody ![]()
@rmot Dobrý den,
komunikaci s vámi považujeme za klíčovou a povšimněte si, že jsem sem přišla i přesto, že se to z nějakého neznámého důvodu označení nezamodřilo. Protože do této diskuze chodím. Pokud nezafunguje označení jinde, budeme rádi, když příspěvek buď nahlásíte, nebo nám třeba napíšete soukromou zprávu a my přijdeme.
Krásný den
Diana ![]()
@admin píše: Více
Jak jsem potom napsal do editu, tak to bude nejspíš tím, že engine emimina asi občas zazlobí při vyhodnocení textu se zavináčem, na což předpokládám nebudou mít amini vliv
To by se měli spíš chytat za hlavu programátoři Mafry ![]()
Nezafungovalo to například zde:
https://www.emimino.cz/…rankovani/3/
kde jsem upozorňoval na uživatelku, která má účet od roku 2022, napsala od té doby pouhé 4 zprávy a všechny jsou to reklama na dealera energií i s odkazem. Takových účtů je to poměrně dost, co jsem si všiml za tu dobu, co tu jsem, které v podstatě spí a jednou za čas se použijí na nějakou reklamu.
Díky moc, bude jí nick smazán pro reklamu. Pokud narazíte na podobné znovu, můžete nám ho prosím opět nahlásit?
Děkuji.
Krásný den
Diana ![]()
Anketa o rovnátkách. Jsou to TA rovnátka. Takže POMOHLA vám? Můžete si to, prosím, opravit? @admin
Anketa o rovnátkách. Jsou to TA rovnátka. Takže POMOHLA vám? Můžete si to, prosím, opravit? @admin
@Havlova Můžete nám prosím poslat link na zmíněnou diskuzi?
Díky,
Matěj