Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanka1 píše: Více
A kolik by vás bylo? Jistě chápeš, že ty sama to nevytrhnes
@aiwwa píše: Více
Ale může. Jen mi přijde divný chodit někam, kde mi to nevyhovuje ![]()
@aiwwa píše: Více
Ježíši to sem nepíš, zas začne že jsem si začala a ano rada chodim do jejich intelektuálně zaměřených diskusi zejména kvuli ostatnim diskuterkam a jejich perlam, skoda te Ontarky no - legendární diskuse pri vymýšlení scénáře “Chosé neprijel” a následná letecká realizace až do Halywůdu nebo diskuse ohledně adminování křečkem Robinem od Mado ![]()
@mado píše: Více
Ale tak zdůvodnění to asi chce. To můžu napsat u každé reklamy, že je podvodná.
Ale já teda nekoukám co je v reklamách. Hned je zavírám. Kša otravná moucho ![]()
Jen taková technická, to by ses Robina pěkně dotkla. Žádný křeček, on je piskomil
![]()
@Snorlaxik píše: Více
Mne to tu vyhovuje a baví mě to tu, treba jako tvoje příspěvky v diskusi “Syn nechce na dovolenou”, kde si z kluka nejdriv udelala rozmazleného spratka a po padesati stranach odstrceneho nemilovaneho chudáčka a holt to druhe kolo, co ses snažila rozjet už nevyšlo - zakladatelka na tu dovolenou s klukem asi dnes odjela… ![]()
@Reinkarnace Andrus píše: Více
No ty bys to tady drzela nad vodou, to je jasny, emimino jako dobrá pracka penez z toho Uzbekova hambince v Krupce no ![]()
No, prostě jako spoustu jiných společností má Mafra celé portfolio produktů a investovat chce do těch perspektivních. Emimino mezi ně holt nepatri. Mrkněte na zivotni cyklus výrobků. Ve které fázi se emimino asi tak nachází? ![]()
Příspěvek upraven 03.08.24 v 11:48
Je mi tě líto, když svůj volný čas trávíš na několika diskuzních fórech a čteš všechny diskuze. Život se dá prožít i mnohem zajímavěji ![]()
Mě by fakt zajímalo kolik by těch platících bylo a kolik z nich by zůstalo i třeba po roce.
@Snorlaxik píše: Více
Pise ta, ktera tu je nonstop uz s minimalne tretim nickem. Mmch ale potesim te, venku slunicko, jdu naložit maso na gril a placnout se ven na opalovačku, Jo a az se budu valet u vody, tak sem klidne nakouknu.
Mam dovcu mesic a bohuzel se mi to kryje s celozavodni dovolenou mlp.cz tak aby mi vydrzela zásoba knížek, tak prokladam s emiminem ![]()
Knížky se dají i kupovat nebo se dá dělat i něco jiného, než jen číst a koukat na eMimino ![]()
Predstav si, že mě to tady baví Lucenko