Otázka na adminy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
3.8.24 11:34

Predstav si, že mě to tady baví Lucenko :P :mrgreen:

@Snorlaxik píše: Více
  • Citovat
  • Upravit
Reinkarnace Andrus
3.8.24 11:35
@Hanka1 píše: Více

A kolik by vás bylo? Jistě chápeš, že ty sama to nevytrhnes

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
3.8.24 11:37
@aiwwa píše: Více

Ale může. Jen mi přijde divný chodit někam, kde mi to nevyhovuje :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
3.8.24 11:39
@aiwwa píše: Více

Ježíši to sem nepíš, zas začne že jsem si začala a ano rada chodim do jejich intelektuálně zaměřených diskusi zejména kvuli ostatnim diskuterkam a jejich perlam, skoda te Ontarky no - legendární diskuse pri vymýšlení scénáře “Chosé neprijel” a následná letecká realizace až do Halywůdu nebo diskuse ohledně adminování křečkem Robinem od Mado :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Reinkarnace Andrus
3.8.24 11:39
@mado píše: Více

Ale tak zdůvodnění to asi chce. To můžu napsat u každé reklamy, že je podvodná.
Ale já teda nekoukám co je v reklamách. Hned je zavírám. Kša otravná moucho :P

• Citovat
  • Upravit
21881
3.8.24 11:41

Jen taková technická, to by ses Robina pěkně dotkla. Žádný křeček, on je piskomil :mavam: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
3.8.24 11:42

Mne to tu vyhovuje a baví mě to tu, treba jako tvoje příspěvky v diskusi “Syn nechce na dovolenou”, kde si z kluka nejdriv udelala rozmazleného spratka a po padesati stranach odstrceneho nemilovaneho chudáčka a holt to druhe kolo, co ses snažila rozjet už nevyšlo - zakladatelka na tu dovolenou s klukem asi dnes odjela… :P

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
3.8.24 11:43
@mado píše: Více

Pardon pardon asi jsem zrovna četla zadnicí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
3.8.24 11:45
@Reinkarnace Andrus píše: Více

No ty bys to tady drzela nad vodou, to je jasny, emimino jako dobrá pracka penez z toho Uzbekova hambince v Krupce no :P

• Citovat
  • Upravit
Reinkarnace Andrus
3.8.24 11:46

No, prostě jako spoustu jiných společností má Mafra celé portfolio produktů a investovat chce do těch perspektivních. Emimino mezi ně holt nepatri. Mrkněte na zivotni cyklus výrobků. Ve které fázi se emimino asi tak nachází? :D

Příspěvek upraven 03.08.24 v 11:48

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
3.8.24 11:47

Je mi tě líto, když svůj volný čas trávíš na několika diskuzních fórech a čteš všechny diskuze. Život se dá prožít i mnohem zajímavěji :hug:

• Citovat
  • Upravit
Reinkarnace Andrus
3.8.24 11:51

Mě by fakt zajímalo kolik by těch platících bylo a kolik z nich by zůstalo i třeba po roce.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
3.8.24 11:52

Pise ta, ktera tu je nonstop uz s minimalne tretim nickem. Mmch ale potesim te, venku slunicko, jdu naložit maso na gril a placnout se ven na opalovačku, Jo a az se budu valet u vody, tak sem klidne nakouknu.

Mam dovcu mesic a bohuzel se mi to kryje s celozavodni dovolenou mlp.cz tak aby mi vydrzela zásoba knížek, tak prokladam s emiminem :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
3.8.24 11:57

Knížky se dají i kupovat nebo se dá dělat i něco jiného, než jen číst a koukat na eMimino ;)

• Citovat
  • Upravit
116134
3.8.24 11:59

No, tak to ale platí i pro tebe. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie