Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jediný kdo tady může být naštvaný je inzerent… v podstatě plátce cší té strandy okolo. Zaplatí tady za kampaň třeba 200 tis a pak se jeho produkt zobrazuje nad pérem ![]()
@mado píše: Více
Nebylo to úplně amatérsky, ta, která tomu chtěla šéfovat, o tom měla určité povědomí, finance z podnikání, možnost sehnat sponzory atd. Potom zjistila, že to stojí víc práce, financí a nervů, než to vynáší. A že to nepřináší ani žádnou radost.
Navíc to bylo už v době, kdy se začínaly masivně rozvíjet FB skupiny. Že se tomu úplně věnovat nechce.
Nicméně už je to zkušenost taky několik let stará. Chtěla jsem jen poukázat, že udržet témata a čtivost není vůbec nic jednoduchého.
@Hanka1 píše: Více
Mám pocit, že už tu někdy nějaký admin psal, že podle Tvé logiky bychom museli platit uživatelský poplatek. I admini tu práci dělají jen za drobnou odměnu. Někde jsem to četla, už je to dřív.
Teď je otázkou, jestli by běžný uživatel chtěl platit poplatek srovnatelný na jiných platformách ![]()
@ludmilaadamkova píše: Více
Pokud ten inzerent je M-bank, který mi pravidelně zabere půlku obrazovky, tak ho vůbec nelituju ![]()
Zisky jsou jedna věc. Ale na banku jsou prostě kladný mnohem přísnější legislativní požadavky. A asi chápeš, že když se podělá něco v systému banky, tak to bude asi o trochu větší průšvih.
@free333 píše: Více
Tak to samozrejmě, ja po kauzach jsem spis Zuzance1 argumentovala, ze to, ze mě nějaké @Klopotkova nahlašuje je mi velká putna, tak holt tu nejaky mesic nebudu no, s holkama z uzavřenky se stykame v realu a tady konverzujeme uz velmi omezeně a jsme na WA a taky jsem tu měla už pár dlouhodobých pauz, např. kdy mi onemocněl tatinek a lecbu bohuzel nezvládl nebo vazne onemocněl manžel… ![]()
@1Pears1 píše: Více
Přesně, beru to takhle, je to atrakce zadarmo.
Takže nějaký troll sem, troll tam, pindík do toho a pomatený Rotha, je to fuk, hlavně že se web udrží, reklamy musí skákat, jsou v popředí…
Už i Seznam mi pořád nabízí obsah bez reklam za poplatek, kdo chce lepší služby, si to zaplatí, spousta webů má lepší služby, více obsahu za poplatek…
@Reinkarnace Andrus píše: Více
Pochybuji, ze v Mafra nejede IT support 24 hodin denně, tak prostě oddělím část pro emimino s jako teamheada udelam Dianu a jedeme dal, ale byt inzerentem a viset mi reklama dva dny pod fotkou péra, tak rusim kontrakt a žádám ušlý zisk…
A ono na to stejně casem dojde, ze se bude platit- mozna by se oddělilo zrno od plev a trollové by sem nelezli a uchylaci a exhibicionisti by konecne pouzivali na to zaměřené weby, ne web, ktery ma v názvu mimino ![]()
@Hanka1 tak ono s tou reklamou to nebude tak žhavé. Nejspíš se prodává jako balík. Protože tady občas vyskočí i podvodná reklama, kdy Babiš, Prachař…nabízejí úžasné zhodnocení peněz. Už pár let je to všemi médií probírané jako podvodná reklama s přispěním umělé inteligence a běhá to dál.
No ono zadarmo už toho na netu přestává být mnoho. Už i youtubeři mají svá herahera nebo za nějaký poplatek člesntví na svém kanálu.
Ostatně idnes už má dávno čloneství na některé články za určitý poplatek. Na všechno máš placenou aplikaci.
Emimino je zdarmja protože tuhle sranadu platí inzerenti. ALe nemyslím si že je to nějak dlouhodoběji udržitelné. Tomuto tipu reklamy už dávno ujíždí vlak. Inzerenti jsdou cestou spolupráce s infuencery placenou reklamou na instagramu, spoty před youtube videi atd.
Nějaký portál emimino kde reálně pravidelně diskutuje kolik uživatelů? 200? 300?
M-bank teď jede kampaň jako první banka, ktera testuje placeni kartou v prstenu,
inzerci pod stojícím pérem vidim velmi inspirativní - nabízet prsten, ktery si dotyčný navlikne na pindoura a muze pak zaplatit u níže položených terminálů rovnou z kalhot.
Prostě něco na zpusob škrtících krouzku na nedostatečnou erekci. Když vybereš ucet nebo moc utracis, prsten ti dá menší elektrickou ránu a nedostaneš se do debetu
![]()
Tak asi do toho investovat proste nechtěj.
Proč Dianu? Protože vám nejvíc vychází vstříc?
Vždyť ona sama přiznává, že žádné odborné znalosti nemá.
Aby bylo administrivani kvalitní, museli by najmout někoho jiného za jiné penizr a předělat celý systém.
Jinak kdyby se platilo, tak sem podle mne nebude chodit v podstatě nikdo. Ani člověk s velkými příjmy za takovou blbost platit nebude.