Otec alkoholik

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.1.18 11:53

Ahoj, taky se chci zeptat, 5 a půl roku spolu, já si třeba večer chtěla dát skleničku on ne, protože když si dal skleničku, už pil, myslím že to bylo od začátku až do rána, tak do pěti hodin, já vstávala do práce, on ještě nebyl z hospody doma, pak si jeho „kamarád“ otevřel hospodu, která jede prakticky nonstop, tak začal pít jeden den, druhý den, na mě ošklivý nebyl. Ale 2 dny nebyl k sehnání já měla plány, výlet a podobně a nebo nějaký sport, měli jsme hlídání. To ne, protože bud byl ještě opilí a celý další den prospal, nebo byl opilý a nebyla s ním rozumná řeč. Další dny ležel a bylo mu špatně. Bylo to každý týden. Běheme tech pěti let bylo nespočet- z jeho vlastní hlavy slibu, že chce s pitím skončit, vydržel tak max 14 dní. Všude čtu že alkoholik je agresivní, on nebyl agresivní jen všechny peníze propil a prokouřil. Co se týče pití neplnil sliby. Alkoholici jsou v podtstatě všichni členové jeho rodiny. Odešla jsem nakonec jsem se kvuli dítěti vrátila dát mu jednou poslední šanci, za měsíc, opět pil nonstop, vím že je to po měsíci, ale já už nevěřím, že to zustane u jednou měsíčně, ale u několikrát týdně. Je mi smutno, je mu smutno kvuli dítěti, které se na otce ptá a který se neozývá, je mi smutno, protože jsem do toho vztahu vložila šíleně moc a všechno bylo k ničemu. Ale nevěřím a asi už ani nechci se vracet. Máte někdo podobnou zkušenost? Jak to bylo dál? Věřili jste pak mužům? kde jste je potkaly?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.3.18 20:21
8o
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová