Otec nezapsán do rodného listu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Delaltctrl píše:
Vyhodit proto, aby ti doslo že není zodpovědný podlehnout moci rozkroku…
Protoze mít dceru samozivitelku jsou jenom problémy…
Navíc budou mít vnouče s vizáží sběrače banánů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zoidberg píše:
Navíc budou mít vnouče s vizáží sběrače banánů
Jedinej kdo si přišel na svy je její fyzicky nitro a ten bananovnik s byznysem u maminky. Jinak jen vyhledove problémy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Delaltctrl píše:
Jedinej kdo si přišel na svy je její fyzicky nitro a ten bananovnik s byznysem u maminky. Jinak jen vyhledove problémy…
Jasně, takže raději to nepovedené dítě vyhodíme, abysme ty problémy neviděli…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Jasně, takže raději to nepovedené dítě vyhodíme, abysme ty problémy neviděli…
To by bylo ideální no, ale uminena matka je další problém. Dáme lekci strujci problémů. Aby příště používala hlavu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Pekne rano prejijsem zakladatelka…dekuji Vam vsem za reakce
Jenze stale jsem na vazkach
Prijde mi to vuci maleho krute,a dokonce I k otci nerict ze ma potomka…jinak k rodicum. Nevim proc by mne meli vyhodit????
![]()
Jako sorry,ale je mi 25,chodim od 15let po brigadach,umim cizi jazyky,mam neco nasetreno z Belgie,a ani necekam ze mi koupi byt nebo vybavicku
Kazdopadne co jsem si navarila si taky snim
diky vsem za komentare a preji krasny pondelni den
s ohledem na možné problémy v budoucnu, bych mu raději vědět nedávala. Pokud od něj nic nepotřebuješ a nepožaduješ, volila bych nezapsání do RL. Nikdy nevíš, co mu v hlavě sepne a pak se snažit dostat dítko kdoví odkud, to ti za to nestojí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Delaltctrl znát tě dřív tak dceru hodím ze skály hnec jak ji porodím ![]()
- Citovat
- Upravit
@hodinarka píše:
@Delaltctrl znát tě dřív tak dceru hodím ze skály hnec jak ji porodím
Prokážu ti laskavost a nebudu se o ní zajímat, aby ty roky nepřišli nazmar ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to tvůj boj, jestli chceš ještě víc p.srat život, tak mu brnkni a řekni, jak to je. Teď tě pošle do háje, nejspíš tě obviní, že to není jeho a ty do konce života budeš trnout, jestli se nepřihlásí o svá práva.
@Anonymní píše:
Pekne rano prejijsem zakladatelka…dekuji Vam vsem za reakce
Jenze stale jsem na vazkach
Prijde mi to vuci maleho krute,a dokonce I k otci nerict ze ma potomka…jinak k rodicum. Nevim proc by mne meli vyhodit????
![]()
Jako sorry,ale je mi 25,chodim od 15let po brigadach,umim cizi jazyky,mam neco nasetreno z Belgie,a ani necekam ze mi koupi byt nebo vybavicku
Kazdopadne co jsem si navarila si taky snim
diky vsem za komentare a preji krasny pondelni den
- Citovat
- Upravit
To bych ti doporučovala. Nasr.ná matka dokáže i skály lámat ![]()
@Delaltctrl píše:
Prokážu ti laskavost a nebudu se o ní zajímat, aby ty roky nepřišli nazmar
- Citovat
- Upravit
@hodinarka píše:
To bych ti doporučovala. Nasr.ná matka dokáže i skály lámat
I když, jeden nikdy neví… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dobrá partie k založení rodiny tenhle podivný sobecký mamánek-děvkař není, ale zase budeš mít krásné dítě. Já mám první dítko karibského původu a je to hezoun. Asi bych otce do rodného listu neuvedla-pro jistotu. Já toho mého uvedla, rozešli jsme se až v synově roce a problémy nenastaly. Ale člověk nikdy neví…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Delaltctrl A to si představ, že existují i prarodiče, kteří z vnoučat mají radost. Moji rodiče by mi spíš vynadali, kdybych si dítě v takovém případě nechala vzít. V naší rodině je dítě považováno za dar. Chápu, že zrovna ty a zoidberg takové lidi neznáte a neumíte si ani něco takového ve svém omezeném a natvrdlém mozku představit, ale je to tak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Famke píše:
„You've made your bed, now lie in it.“ „Nic mu nerikej?“ Ma pravo vedet. Nadavate ze muzi lzou a podvadeji, ale cos ty udelala je horsi. Tomu misencovy bude lepe v Brazilii.
Boze, dnesni degenerace, a jeste mas 25 a on 40. Mas stesti ze te rodice podpori, znam hodne zen ktery rodice potom ani nemluvili. Chudak parchant te bude nenavidet protoze ani nebude vedet kdo je jeho otec.
Zato tvoje maminka na tebe musí být určitě pyšná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelen píše:
@Delaltctrl A to si představ, že existují i prarodiče, kteří z vnoučat mají radost. Moji rodiče by mi spíš vynadali, kdybych si dítě v takovém případě nechala vzít. V naší rodině je dítě považováno za dar. Chápu, že zrovna ty a zoidberg takové lidi neznáte a neumíte si ani něco takového ve svém omezeném a natvrdlém mozku představit, ale je to tak…
No dítě sice je dar, ale pokud oni rádi převezmou povinnosti co by měl tata dítěte tak ok. Ale mě to přijde jako zoufalost, kdy touha po dítěti je větší než reálný pohled na to že tě mají na krku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SlečnaDahlia píše:
Zato tvoje maminka na tebe musí být určitě pyšná
Tak tohodle komentáře jsem si ani nevšimla. Mám stejný výraz jako ty. Fanke je ňákej magor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit