Otec nezapsán do rodného listu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17306
17.12.18 14:25
@Delaltctrl píše:
Vyhodit proto, aby ti doslo že není zodpovědný podlehnout moci rozkroku…
Protoze mít dceru samozivitelku jsou jenom problémy…

Navíc budou mít vnouče s vizáží sběrače banánů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
17.12.18 14:34
@zoidberg píše:
Navíc budou mít vnouče s vizáží sběrače banánů :mrgreen:

Jedinej kdo si přišel na svy je její fyzicky nitro a ten bananovnik s byznysem u maminky. Jinak jen vyhledove problémy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
17.12.18 14:46
@Delaltctrl píše:
Jedinej kdo si přišel na svy je její fyzicky nitro a ten bananovnik s byznysem u maminky. Jinak jen vyhledove problémy…

Jasně, takže raději to nepovedené dítě vyhodíme, abysme ty problémy neviděli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
17.12.18 14:57
@j.a.n.i1 píše:
Jasně, takže raději to nepovedené dítě vyhodíme, abysme ty problémy neviděli…

To by bylo ideální no, ale uminena matka je další problém. Dáme lekci strujci problémů. Aby příště používala hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41188
17.12.18 15:01
@Anonymní píše:
Pekne rano preji :hug: jsem zakladatelka…dekuji Vam vsem za reakce ;) Jenze stale jsem na vazkach :think: Prijde mi to vuci maleho krute,a dokonce I k otci nerict ze ma potomka…jinak k rodicum. Nevim proc by mne meli vyhodit???? :think: :think: Jako sorry,ale je mi 25,chodim od 15let po brigadach,umim cizi jazyky,mam neco nasetreno z Belgie,a ani necekam ze mi koupi byt nebo vybavicku :D Kazdopadne co jsem si navarila si taky snim :kytka: diky vsem za komentare a preji krasny pondelni den :andel:

s ohledem na možné problémy v budoucnu, bych mu raději vědět nedávala. Pokud od něj nic nepotřebuješ a nepožaduješ, volila bych nezapsání do RL. Nikdy nevíš, co mu v hlavě sepne a pak se snažit dostat dítko kdoví odkud, to ti za to nestojí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hodinarka
17.12.18 15:07

@Delaltctrl znát tě dřív tak dceru hodím ze skály hnec jak ji porodím :zed:

• Citovat
  • Upravit
2013
17.12.18 15:09
@hodinarka píše:
@Delaltctrl znát tě dřív tak dceru hodím ze skály hnec jak ji porodím :zed:

Prokážu ti laskavost a nebudu se o ní zajímat, aby ty roky nepřišli nazmar ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hodinarka
17.12.18 15:10

Je to tvůj boj, jestli chceš ještě víc p.srat život, tak mu brnkni a řekni, jak to je. Teď tě pošle do háje, nejspíš tě obviní, že to není jeho a ty do konce života budeš trnout, jestli se nepřihlásí o svá práva.

@Anonymní píše:
Pekne rano preji :hug: jsem zakladatelka…dekuji Vam vsem za reakce ;) Jenze stale jsem na vazkach :think: Prijde mi to vuci maleho krute,a dokonce I k otci nerict ze ma potomka…jinak k rodicum. Nevim proc by mne meli vyhodit???? :think: :think: Jako sorry,ale je mi 25,chodim od 15let po brigadach,umim cizi jazyky,mam neco nasetreno z Belgie,a ani necekam ze mi koupi byt nebo vybavicku :D Kazdopadne co jsem si navarila si taky snim :kytka: diky vsem za komentare a preji krasny pondelni den :andel:
  • Citovat
  • Upravit
hodinarka
17.12.18 15:13

To bych ti doporučovala. Nasr.ná matka dokáže i skály lámat :mrgreen:

@Delaltctrl píše:
Prokážu ti laskavost a nebudu se o ní zajímat, aby ty roky nepřišli nazmar ;)
  • Citovat
  • Upravit
2013
17.12.18 15:17
@hodinarka píše:
To bych ti doporučovala. Nasr.ná matka dokáže i skály lámat :mrgreen:

I když, jeden nikdy neví… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
17.12.18 16:25

Tak dobrá partie k založení rodiny tenhle podivný sobecký mamánek-děvkař není, ale zase budeš mít krásné dítě. Já mám první dítko karibského původu a je to hezoun. Asi bych otce do rodného listu neuvedla-pro jistotu. Já toho mého uvedla, rozešli jsme se až v synově roce a problémy nenastaly. Ale člověk nikdy neví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
17.12.18 16:32

@Delaltctrl A to si představ, že existují i prarodiče, kteří z vnoučat mají radost. Moji rodiče by mi spíš vynadali, kdybych si dítě v takovém případě nechala vzít. V naší rodině je dítě považováno za dar. Chápu, že zrovna ty a zoidberg takové lidi neznáte a neumíte si ani něco takového ve svém omezeném a natvrdlém mozku představit, ale je to tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
17.12.18 16:38
@Famke píše:
„You've made your bed, now lie in it.“ „Nic mu nerikej?“ Ma pravo vedet. Nadavate ze muzi lzou a podvadeji, ale cos ty udelala je horsi. Tomu misencovy bude lepe v Brazilii.
Boze, dnesni degenerace, a jeste mas 25 a on 40. Mas stesti ze te rodice podpori, znam hodne zen ktery rodice potom ani nemluvili. Chudak parchant te bude nenavidet protoze ani nebude vedet kdo je jeho otec.

Zato tvoje maminka na tebe musí být určitě pyšná 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
17.12.18 16:40
@Kelen píše:
@Delaltctrl A to si představ, že existují i prarodiče, kteří z vnoučat mají radost. Moji rodiče by mi spíš vynadali, kdybych si dítě v takovém případě nechala vzít. V naší rodině je dítě považováno za dar. Chápu, že zrovna ty a zoidberg takové lidi neznáte a neumíte si ani něco takového ve svém omezeném a natvrdlém mozku představit, ale je to tak…

No dítě sice je dar, ale pokud oni rádi převezmou povinnosti co by měl tata dítěte tak ok. Ale mě to přijde jako zoufalost, kdy touha po dítěti je větší než reálný pohled na to že tě mají na krku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
17.12.18 16:45
@SlečnaDahlia píše:
Zato tvoje maminka na tebe musí být určitě pyšná 8o

Tak tohodle komentáře jsem si ani nevšimla. Mám stejný výraz jako ty. Fanke je ňákej magor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí