Otec nezapsán do rodného listu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Dodatek
Jeste chci dodat,ze od nej nebudu nic chtit,zadne penize…jde mi jen o to aby nemel zadny narok na maleho ![]()
- Citovat
- Upravit
Jestli nechces mit pozdeji problemy,tak bych mu ani nerikala to,ze jsi tehotna
jestli mas rodice,kteri Ti pomuzou,tak nic neres
preji hodne stesti ![]()
- Citovat
- Upravit
No pokud po něm nebudeš chtít alimenty tak bych mu nic neříkala ani ho nikam nezapisovala (nehledě že při tom zápisu musí být osobně), hodláš se s ním ještě nějak stýkat nebo si prostě odjela z Belgie a už bys ho jinak neviděla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Úplně bych ho vymazala ze života , ikdyz vím že je to nefér k malému …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli nehrozi, ze by sem za tebou chtel prijet, tak mu nic nerikej. Chapu, ze te hryze svedomi a bylo by fer, aby vedel, ze ma nekde dite. Za potencionalni potize to ale nestoji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty ho chces tím tehotenstvim nějak přitáhnout k sobě? Protože jinak si nedovedu představit, proč mu to chces říct, když od nej aliky nechceš a do RL zapsat taky ne. Zadelas si akorát na problémy, pokud se mu pochlubis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nic bych mu neříkala. Nepatří náhodou Brazílie k zemím, kde se otcové dost berou o svá práva a chtějí dítě do své péče?
Vím, že některé „jižanské“ národy jsou v tomhle dost umanuty ![]()
Neměli jste vztah, on si zřejmě užíval i s jinými, nechtěla bych být s tímto člověkem spojená minimálně dalších osmnáct let, potažmo se s ním tahat po soudech.
Otce uvádět nemusíš, zkrátka oficiální verze je, že sis vrzla někde na diskotéce, toho kluka už nikdy neviděla, nevíš kdo to byl. Dítě nebude ani první ani poslední bez táty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do RL napiš otec neznámý … Na úřadech tě budou nutit aby jsi uvedla otce (mě teda nutili) tak jim prostě řekni že to byl úlet na dovolené a že ho neznáš a jemu nic neříkej !
- Citovat
- Upravit
Ahoj maminky, omlouvam se za anonym(citlive tema) snad to pochopite…Zacnu asi tak ze ziju 2rok v Belgii, pracuju v kavarne(plat nic moc) ale jsme tam jako rodina
Pred zhruba rokem jsem se potkala s brazilcem, se kterym se mi od prvniho pohledu podlomily kolena, srdicko se rozbusilo, proste ta chemie byla nepopsatelna, den s nim byl jako minuta, a den bez neho se tahl pomalu jak rok…casem mi zacalo dochazet ze nejsem jedina…ale sex byl proste nepopsatelnej, nemame ani spolecne zajmy, proste jedine co nas spojuje byl sex, vsimam si ze mu jde hodne o jeho business a penize, je docela pokrytec alá co si neudelam sama to proste nemam, neni ani zadna opora(kdyz mi umrela babicka a ja byla v Belgii, volala jsem mu, tehdy jsem se citila dost sama…rekl ze nema cas, ale nikdy jsem mu to nezazlivala, ani jsme vlastne nebyli partneri…ted k memu problemu…pri prijezdu do CR(kde uz zustanu) jsem zjistila ze jsem v jinem stavu, jelikoz jsem menstruaci nemela pravidelnou, zjistila jsem to az ted. Ja mam 25let, pritel ma 40let,…rodicum jsem to rekla, a podpori mne. Mam v planu si dite nechat, jenze mne strasi „on“…urcite ma pravo vedet ze s nim cekam dite, jenze nechci aby si na nej delal nejake naroky, nebo treba nedejboze sebrat mi ho a odjet I s nim do Belgie nebo Brazilie…da se proti tomu nejak bojovat??Muze byt otec nezapsan?? Muze na nej mit zpetne nejaky narok?? Jeste pro upreseni „on“ je dle meho nevyzraly jedinec je mu 40 a stale bydli u sve mamky, chodila jsem k nemu na tajnacku aby to ani ona nevedela
jeho matka mu uvarila, vyprala, a jeste si pujcoval jeji auto 
Dekuji vsem za odpovedi
a preji hezkou nedeli 
Co vim tak na ucte mel docela vysoky financni obnos, takze nechapu proc to parazitovani u mamy??? Dale nevim o nem temer nic…kdyz jsem se na neco zeptala tak se o tom bavit nechtel, a nebo mne zacal libat a ja uz nemyslela na nic jineho nez az bude ve mne. Dost casto lhal, ale jak rikam vsechno jsem to prehlizela, proste byla jsem s nim jen kvuli tomu