Otec odmítá dítě na prázdniny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37273
4.6.22 20:46

No to je fakt blba situace :think: jestli fakt nemáš nikoho, kdo by ti dítě pohlídal, tak leda hlídání zaplatit nebo zůstat doma na neplaceném volnu, pokud zaměstnavatel dovolí, v nejhorším to třeba vykrýt pár dnama ocr, pokud budete mít vstřícnou Dr. Otec si dítě brát nemusí no, ale měl by ti teda přispět navíc k alimentům aspoň na to placené hlídání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.22 20:47

@Fiveone Diagnózu úplně psát nechci. Jinak Vysočina

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.22 20:49

@mokkk Hlavně nemám 8 týdnů dovolené..

• Citovat
  • Upravit
8442
4.6.22 20:52
@Anonymní píše:
@mokkk Hlavně nemám 8 týdnů dovolené..

Co domluvit to neplacené volno, homeoffice nebo, přinejhorším, vzít si dítě do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.22 20:53

@Kriss Tina O příspěvku na hlídání nechce ani slyšet, prý si to mám zařídit jinak (jak??). Už jsem přemýšlela si zažádat kvůli hlídání o zvýšení, ale alimenty mám 3tis, tak aby to ve výsledku ještě na soudu nesnížili.. (netuším, kde pracuje a kolik bere, ale je vš)

• Citovat
  • Upravit
6795
4.6.22 20:57

Dej to k soudu, chtej stridavou peci. Chtela bych u toho byt, az bude tvuj ex soudci vysvetlovat, ze nemuze pecovat o sve dite. Soud vas bude tlacit k dohode, tam ti vznikne prostor pro odklepnuti nadstandardnich alimentu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24986
4.6.22 20:59

Ja bych to zvyseni alimentu klidně zkusila. jen to už nestíháš letos. jinak zaplatit si hlídání, ikdyž tě to bude stát výplatu - ale nepřijdeš o práci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.22 21:00

@VitaminC Opravdu myslíte, že to takto lze udělat? I když ho doposud odmítl byť jedinkrát na přespání? 8o

• Citovat
  • Upravit
5879
4.6.22 21:01
@Anonymní píše:
@Kriss Tina O příspěvku na hlídání nechce ani slyšet, prý si to mám zařídit jinak (jak??). Už jsem přemýšlela si zažádat kvůli hlídání o zvýšení, ale alimenty mám 3tis, tak aby to ve výsledku ještě na soudu nesnížili.. (netuším, kde pracuje a kolik bere, ale je vš)

A nějaký alespoň příměstský tábor není volný? Nebo nějaký skautský apod.? Tam není tak narváno jako na těch s piráty, cestou okolo světa apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8968
4.6.22 21:02
@Anonymní píše:
@VitaminC Opravdu myslíte, že to takto lze udělat? I když ho doposud odmítl byť jedinkrát na přespání? 8o

Holt to nestarání se bude muset doplatit. Haj.zl jeden :cert: Proč ty bys měla přijít o práci jen proto, že milostpán nechce hlídat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6795
4.6.22 21:03
@Anonymní píše:
@VitaminC Opravdu myslíte, že to takto lze udělat? I když ho doposud odmítl byť jedinkrát na přespání? 8o

Ano, presne tak to udelej. Ukaz koule. On se lekne, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6795
4.6.22 21:04
@debra.morgan píše:
Ja bych to zvyseni alimentu klidně zkusila. jen to už nestíháš letos. jinak zaplatit si hlídání, ikdyž tě to bude stát výplatu - ale nepřijdeš o práci. :nevim:

V nekterych okresech je stani cobydup. V cervenci jsem podala, prvniho zari byl soud o zvyseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5879
4.6.22 21:05
@Anonymní píše:

A krom potřeby hlídání se dá uvést do žádosti, že jako školák potřebuje toho víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
4.6.22 21:06

Určitě pořešit alimenty z důvodu nepodílení se otce na péči + zvýšené nároky na péči o dítě. Navíc k tomu dítě nastoupilo do školy. Určitě je nesníží.

Alimenty jsou řešením do budoucna.

Teď bych zkusila požádat o financování asistentky/tábora přes Patron dětí. Obdobné sbírky tam už byly a nemusíte dávat fotku a ani psát pravé jméno dítěte.

Podle druhu postižení zkuste kontaktovat neziskovky, jestli by nepomohly aspoň s částečným proplacením asistentky. Jen pozor na jednu věc, nemůžete obdržet pomoc na jednu a týž věc/událost z vícero stran. Třeba aby jeden týden byl napůl placený sbírkou z Patrona dětí a napůl neziskovkou.

V Pelhřimově je třeba Zvoneček pro tělesně postižené děti, v Pacově Centrum Lada pro mentálně postižené.

Příspěvek upraven 04.06.22 v 21:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24986
4.6.22 21:07
@VitaminC píše:
V nekterych okresech je stani cobydup. V cervenci jsem podala, prvniho zari byl soud o zvyseni.

tojo, spíš že to tyto prazky bude muset zatahnout ze svýho, ikdyby ji to od září zvedli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí