Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luca6265 jak to můžeme vědět? Nenapsala si jak dlouhé máš cykly, kdy byla ovulace, jestli si ji hlidas. Bolesti podbřišku a prsou jsou normální i před MS.
@Luca6265 píše:
Jen jsem chtěla vědět, jestli by to mohlo znamenat těhotenství
Mohlo a nebo taky ne. Test je nejjistější. Křišťálovou kouli tady bohužel nikdo nemá.
18.4 sex,28 zadna menses, dnes 5.5 spineni..no me to zni jako uhnizdovani vajicka ![]()
@lachtanice86 píše:
@Luca6265 jak to můžeme vědět? Nenapsala si jak dlouhé máš cykly, kdy byla ovulace, jestli si ji hlidas. Bolesti podbřišku a prsou jsou normální i před MS.
ja si spis myslim, ze se zacali snazit, a ono to vyslo na prvni dobrou. snazici se, by psala terminy jako PDO a podobne…
@svycarka uhnizdeni takhle pozdě? 17dnu po styku? To mi přijde dost.
@lachtanice86 no ja nevim, ja tomu uprimne moc nerozumim.ja mela tehu skoro na prvni dobrou. ja taky mela sex kolem 17 pak 30 mela mit MS, spineni paty den po ocekavane MS. myslela jsem ze spozdena MS ale pak jsem zacla byt unavena k smrti a zu jsem vedela ktera bije. a me chodi menses jak svycarske hodinky ![]()
Já si myslím že by na testu něco bylo. Mívala jsem cyklus podobně. Záleží samozřejmě na citlivosti testu, ale už je to tři týdny skoro.
Ahoj a kdy sis delala ten test? my meli sex 19.4… 28.4. Byl na testu prvni dušik 30.4. Byl uz jasne pozitivni a vcera byla na testu uz dalnice… takze si spis myslim, ze mas spoždenou ms
kor kdyz se clovek kontroluje, jestli otehotnel( neboj znam
)
@svycarka já vlastně taky skoro na první dobrou co to mohlo vyjít ale měřila jsem teplotu a uhnizdeni jsem měla 8dnu po ovulaci. Ale asi nic není nemožné. Jen bych řekla že na testu by to měla vidět
@svycarka píše:
18.4 sex,28 zadna menses, dnes 5.5 spineni..no me to zni jako uhnizdovani vajicka
Děkuji za váš názor
bohužel, ještě děti nemám tak nevím, nemám zkušenosti
určitě si udělám zítra test ![]()
Jinak test jsem si dělala 20teho, což je brzo, nemyslíte?
Nerozumím tomu, tak sem se jen zeptala a omlouvám se, jestli jsem vás nějak naštvala ![]()
@svycarka Nidace 17. den po styku je blbost, to už je dokonce po luteální fázi (ta trvá 12-16 dnů po ovulaci). Nidace je 6. - 9. den po styku. Embryo se musí napojit na krevní oběh matky, jinak by přišla MS a je konec. Pokud by včas třeba embryo nedoputovalo z vejcovodu do dělohy, bylo by to mimoděložní těhotenství. Nelze hledat za každým zašpiněním nidaci, většina žen při ní nešpiní a ani ji necítí. Jde o to, kdy (a jestli vůvec) byla u zakladatelky ovulace. A dělat si těhotenský test palr dnů po styku je blbost. I kdyby byla těhotná, nic jí test neukáže. Teď už by test měl ukázat //.
Jinak doporučuji si něco o menstruační cyklu přečíst - jsou to znalosti z druhého stupně ZŠ. Pak člověk není překvapen a netápe, co že se to asi v těle děje: https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Menstruačn%C3%AD_cyklus ![]()
@Luca6265 jj tak dvacateho je brzy, zkus ted, pokud jsi tehotna bude tam dalnice, pokud nic, mas jen opozdenou ms
![]()
@miluver píše:
@Luca6265 jj tak dvacateho je brzy, zkus ted, pokud jsi tehotna bude tam dalnice, pokud nic, mas jen opozdenou ms![]()
Moc děkuji, zítra ráno si ho jdu dělat ![]()