Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Naděje je samozřejmě, pokud jste oba zdraví, tak i dost velká, ale moc na to nemysli, protože to na otěhotnění opravdu nedělá dobře. Jinak ta šance je prý 25%, což zní drsně, ale vy jste to měli dobře podchycené, tak uvidíš. Hlavně se obklop nějakou prací, vyloženě se teď hodně zaměstnávej, to je nejlepší lék na otěhotnění
To máš fakt těžko. Takhle to nejde říct. Je to hrozně individuální. Naděje určitě je, ale… Pokud je to první měsíc snažení tak na to tak nemysli.
Andrea
Ahojky,moc děkuji za odpověď..
Chtěli jsme to právě co nejvíce podchytit,aby „bičíkovci“ byli připraveni útočit na vajíčko permanentně…
No,kéž by se zadařilo…
ahoj, aj my sa snazime o druhe a prezivam to nejak viac ako s prvym. to sa nam zdarilo hned na prvy krat, teraz sa snazime 2. mesiac a uz mi to ide na mozog
tak drzim palce!
U prvního synka jsem otěhotněla 14.den cyklu (byl to jediný styk a pak až dýl..) Myslíte si,že se ovulace objevuje stále zhruba ve stejný den cyklu,pochopitelně při stále pravidelném cyklu? Nebo se může dostavit i 18.den a dál..
Přeji tedy hodně štěstí při plození dalšího potomka..
slunicko, ovulace nemusi byt kazdy mesic stejne - a muze byt posunuta i hoodne dopredu nebo dozadu. nam se to ted pri druhem tehu stalo - pojistovali jsme se presne jak pises tyden kolem terminu pravidelne ovu. ale mela jsem takovy divny pocit, ze ovu neprisla - zadne boleni v podbrisku, napeti, apod. pak jsme se nejak nesesli, takze minimalne tyden nic, a dalsi „tuleni“ (ciste pro radost) bylo az tesne pred terminem MS. a svete div se - prave z tohohle jsem otehotnela! ovu jsem mela posunutou o 7-10 dni!!!
a pritom MS mam jinak velmi pravidelnou a ovu jsem mivala taky pravidelne v pulce cyklu.
Ahojky,
chtěla bych poprosit o radu. 6 let jsem brala antikoncepci (mercilon), před 3 měsíci jsem vy:,–(ila, protože bychom chtěli miminko, ale pořád se nějak nedaří, už si připadám jak plemenný králík.Nemáte někdo radu jak poznat OVU, nebo jiný tip??
Tak jsem se včera obrátila na kartářku.. Jen tak,ze zvědavosti.
Sdělila mi,že ji karty ukazují,že otěhotním do 6.ti měsíců.. ![]()
Tak jsem zvědavá,snad to vyjde.. ![]()
Holky,moc vám děkuji za odpovědi…
Ještě můžu vás poprosit,chtěla bych si také udělat tu pěknou lištu…co máte pod textem..s údaji o dítěti,či menstr.cyklu.. Můžete mi poradit jak na to? Už jsem si ji vyrobila,ale nevím,jak ji sem „šoupnout“…
Děkuji za radu..
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, zda je možné, abych otěhotněla takto: s přítelem jsme neměli pohlavní styk, ale já mu rukou dráždila penis, došlo k výronu semene, které jsem měla na ruce. Ruce jsem si následně trochu utřela. Asi po 10 minutách jsem šla na toaletu, kde jsem si předem umyla ruce, ale jen vodou a následně si je utřela. A poté jsem šla vykonat potřebu na toaletu. Je tedy možné, aby mi na ruce zůstalo nějaké semeno, které se následně přeneslo na toaletní papír a to zapříčinilo otěhotnění. Mockrát děkuji za radu. Anička ![]()
Ten smajlík na konci je přesný! To by byl zázrak! Sexovat jo, ale něco o tom vědět ne! Chjo holky holky
Ahojky. Prosim o radu..
Jsem rok vdaná, s manželem jsme spolu dohromady 5let a máme téměř 3.letého chlapečka.Nyní se snažíme o dalším miminko.
Mám pravidelnou menstruaci (28.-30.denní),většinou mě v polovině cyklu pobolívá břicho,atd..
Nynější cyklus jsme se s manželem milovali 9.,10.,12.,14.,16.den cyklu..
Myslíte si,že je naděje na otěhotnění..?
Za Vaši odpověď a názory předem děkuji.J.