Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, myslíte že se dá otěhotnět asi tak týden po vysazení ha?
Záleží, jak dlouho si HA brala. Já osobně po dvou letech jsem otěhotněla až po půl roce. Ale v těle ženy je snad možné vše, ovšem se spíš setkávám se zkušenostmi, že to chvíli trvá.
Je možné otěhotnět hned první měsíc po vysazení antikoncepce. Jestli týden, dva nebo tři, to ti nikdo neřekne, to záleží, kdy proběhne ovulace.
Určitě ano, sama jsem toho jasným příkladem. Bohužel ale těhotenství nedopadlo, v 7 tt samovolný potrat. Dnes to přisuzuji právě tomu, že jsem otěhotněla moc rychle po vysazení, tělo na to ještě nebylo úplně připravené. Pak následovalo další těhotenství asi 1 měsíc poté a to už bylo naprosto v pořádku.
Já jsem po pěti letech braní antikoncepce otěhotněla na první pokus po vysazení, snad ani ne týden, takže určitě to jde ![]()
Brala jsem HA cca 15let a po vysazení jsem okamžitě otěhotněla. Bála jsem se, že budeme čekat a ono se zadarilo hned.
Dekuji za odpovedi
, posledni ms jsem mela 7.8 a vcera jsem mela ducha na testu hodně slabeho je mi dost blbe a na dnesek jsem toho moc nenaspala.
mimi jsme neplanovali a krom jednoho zapomenuti jsme si davali pozor proto se ptam, dekuji moc
Jo a ha jsem brala 5 mesicu, musela jsem ji vysadit k vuli migrenam. Tak bude asi druhe ![]()
@Veronika20 píše:
@JaneDoe Mela jsi priznaky taky ještě pred spozdenim?
jo měla, ale myslela jsem, že je to něčím jiným… nechtěla jsem tomu věřit že se to tak brzy povedlo, ani jsem si to nechtěla vsugerovat. Tak hodně štěstí ![]()
@JaneDoe No ja jsem si do dneska rikala ze to bude tim, jak jsem vysadila antikoncepci.Jsem dost citliva na hormony ale motani hlavy, zvedani zaludku, nespavost a pichani v podbrisku uz asi nebude vysazenim.
dekuju ![]()
Jo, nedostala jsem ani první menstruaci po vysazení. Myslela jsem si, že mám tělo rozhašené z hormonů a ono ne ![]()