Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja otehotnela pri 130kg
a hned 2× nechce na to myslet
a jde vse
Prosím anonym nemám náladu na místní rýpání
otěhotněla jsem s ještě větší váhou, během čtvr roku s oběma dětmi a mudr kromě jedné v pohodě
Ahojki…já nadváhu mám a s otěhotněním mám problém (PCO)…ALE!…mám tři kamarádky, které jsou obézní a rodí děti jak na běžícím páse
…obecně je ale nadváha i podváha brána jako komplikace otěhotnění…takže pokud by to jen trošku šlo, tak s tím zkus určitě něco udělat- budu moc držet palce! ![]()
První jsem otěhotněla při 112kg na první pokus, teď mám 147kg a nejde to…
Jo jinak i při těch 112 kg měli doktoři pořád blbé řeči, takže si stejně neumím představit jaké by to bylo teď ![]()
@Anonymní píše:
První jsem otěhotněla při 112kg na první pokus, teď mám 147kg a nejde to…
No ze 150kg
to se nedivim ono buď ráda ze nejsi těhotná
chudáci klouby atd a ještě Do toho byt tehotna. Nejdřív zhubnout trošku
a pujde to ![]()
Ráda čtu, že s otěhotněním jste neměli žádný problém, já už se psychicky připravuju na to, že to může kvůli váze nějakou dobu trvat. K tomu mám celkem dlouhé cykly… ![]()
Holky a kolik jste v těhu přibrali?
A žádné komplikace ani během těhotenství teda nebyla?
zakladatelka
@Piiimiii píše:
Ahojki…já nadváhu mám a s otěhotněním mám problém (PCO)…ALE!…mám tři kamarádky, které jsou obézní a rodí děti jak na běžícím páse…obecně je ale nadváha i podváha brána jako komplikace otěhotnění…takže pokud by to jen trošku šlo, tak s tím zkus určitě něco udělat- budu moc držet palce!
Co je to prosím PCO? Moc se v tom zatím nevyznám. ![]()
Jinak moc děkuji. Něco se s tím snažím dělat, nějakou dobu, ale bohužel, vůle je slabá. ![]()
zakladatelka
Šílený jak se nekdo muže nechat tak vyzrat
Chudáci zdravotníci i deti.
Ja kdyz otěhotněla mela jsem 120kg a slw jsem rodit ze 138kg u prvního. U druhého pred jsem melw 125kg a rodila jsem ze 113kg
![]()
Ahoj hele určitě to muze byt velký vliv. Ja melw sama hodně kg a začíná to vyjednáváním cyklusem ja to třeba nedostala pul roku hruza. Melw jsem slabou vůli a ted ze 120kg mam 73kg
a je mi super a snažíme se o miminko snad to vyjde
@Klaris23 ty bláho, jak jsi toho dosáhla?
Taky bych potřebovala něco shodit, chci začít běhat, ale není na to moc času… ![]()
Pri otehotneni jsem mela 102 kg, na potvrzeni tehu jsem sla s 99 kg a rodila jsem s 104 kg a z porodnice sla s 95 kg.
Otehotnela jsem na prvni pokus, doktori nikdy zadny problem, ale do me by nikdo skoro metrak nerekl.
Ahoj.

Omlouvám se předem za anonym, ale nechci aby mě někdo poznal.
Chtěla bych se zeptat, jestli tu je někdo kdo otěhotněl i při větší nadváze (např. 110kg)? Měli jste problém otěhotnět při takové váze? Nebo neměli jste potom nějaký problémy v těhotenství případně u porodu? Nebo co na to doktoři?
Děkuji za každou odpověď.