otekani rukou v 5tt

26
28.7.05 17:59

otekani rukou v 5tt

Ahojky, vim, ze tato konverzace tady uz byla, ale na nohy.Me strasne otekaji prsty a ted uz i cele ruce.Urcite pohyby ani neudelam a docela to i boli.Nemuzu ani otevrit lahev ci umyt nadobi(bez bolesti).Do toho v noci, dnes uz i pres den jakoby necitlivost a mravencni ci pichani.Nevim si uz rady, tak vam pisu.Dnes jsem si potvrdila tehotenstvi testem a objednala ke gynekologovi, jenze nejdrive az pristi tyden ve ctvrtek, tak nevim jak to preziju.
Taky renovujem barak a jedine ja tam udelam nejvic prace(manzel zaneprazdnen) a ted s tema rucema prace docela stoji.Taky se chci zeptat jak dalece se muzu namahat:pokladani podlah,malovani a konecne stehovani?Co treba smrad z barev na okna.Vadi to?
Dekuju predem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Radina
28.7.05 18:17

Barou, vypadá to, že jsi fakt šikulka, ale tvoje tělo říká:dost! nemyslíš? Všechno to horko, práce, těhotenství dohromady ti dávají tělo do pěkného zápřahu. Holka, šetři se, barák ti nikam neuteče! To natékání prstů je spojeno s těhotenstvím, ale daleko víc s těmi vedry. Víš co ti gyndař řekne? Jestli to miminko chceš, zvolni tempo, hodně pij a drž se v chládku! Mírně si osol vlažnou vodu a večer tak na 10 minut si do toho slabounkého roztoku namoč ruce. Pomůže to i přes den, ale není to lék, jenom první pomoc.
Vypni a šťastné těhu
 Radka

• Citovat
  • Upravit
379
28.7.05 19:52

Ahoj Barou,
urcite bych to rekla doktorovi,protoze tohle nejsou normalni otoky.jednak je to moc brzo a jednak otoky nohou jsou castejsi nez otoky rukou.ja jsem zacala mit stejne problemy az okolo 28.tydne,havne v noci mi ztuhly a otekly prsty na rukou,ale tak,ze jsem nemohla ani sevrit ruku pekne me bolely klouby.doktor mi rekl,ze reseni az po porodu,protoze v krvi jsem nic nemela.po sestinedeli to neodeslo,zasla jsem na revmatologicky ustav a tam mi taky nic nenasli.pak jsem za pul roku prestala kojit a zmizelo to.proste to nejak reagovalo na zmenu hormonu.tot moje zkusenost.
ale porad se s doktorem,treba je to opravdu ted tim horkem…
 m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
29.7.05 07:25

Ahoj Barou,

s otokami rukou Ti neporadím, ale jak píšou holky bude to hormonálníma změnama, tím neskutečným vedrem a možná i tvým pracovním nasazením .....
Co se týká " makání " na baráku, měla bys ses opravdu přestat přepínat a práce typu - malování, pokládání podlah přenechat buďto mužovi nebo nějaké firmě ..... A natírání, to v žádném případě! Výpary z barvy by mohly ublížit mimískovi!
Pohodové těhotenství přeje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
29.7.05 07:36

Ahojka, taky myslím, že otoky mají spojitost te´d spíš s těmi vedry. Tedy pakliže nemáš něco s ledvinama, ale to asi ne. Na těhotenské otoky je opravdu ještě brzo:-))
A co se týče těch prací na baráku, doporučuju dělat jen to, na co se cítíš a když tě to začne zmáhat, přestaň. Tělo si řekne, co zvládne. Já jsem pravda ještě v osmém měsíci brousila sádrokarton a vymalovala ložnici, ale pomalu a když to nešlo, tak jsem se klidně celý den válela u TV:-))
S natíráním bych to ale neriskovala, bacha na výpary.
Pohodové těhu přeje

Linda a Matýsek 3m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí