Oteklé ucho u syna

174
15.4.20 09:38

Oteklé ucho

Na začátku bylo něco jako štípanec a teď už druhý den hodně oteklé ucho. Mažu Fenistilem, asi to nijak zásadně nebolí. Nevím, jestli jít nebo nejít k doktorce. Nerada tam chodím s blbostmi i za normálního stavu, ale zase nechci nic zanedbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1186
15.4.20 09:45

Tak tý dr zavolej a pošli jí tu fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.20 20:10

Dobrý den, můžu se Vás zeptat jak to s ouškem nakonec dopadlo? Syn má už druhý den zřejmě to samé a nikde jsem nenašla co to může být. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.20 20:48

@Blanka1122 Nebojte, nas synek mel to same ted v lete, jste horsi nez na uvodni fotce. Byli jsme s tim na pohotovosti a uplne zbytecne. Pry je to standardni reakce na stipanec do lalucku. U syna to odeznelo do 5 dnu cca. Jen tedy zkontrolujte, jestli tam opravdu nejaky stipanec najdete (aby se nejednalo o boreliozu napr.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
22.9.20 20:56

Řešila jsem to předminulej týden, mazala jsem taky Fenistilem a za 3 dny byl klid. Taky ho bodla nějaká potvora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
22.9.20 21:58

@Blanka1122 Dobrý večer. Nakonec to splasklo. Od té doby to měl ještě jednou a jednou nad okem, z čehož mu oteklo oční víčko tak, že nemohl ráno oko otevřít. S tím jsem byla u doktorky. A ta poradila fenistil a chladit, což jsem už dělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.20 07:34

Tak nakonec to u nás bude opar, včera večer se mu na tom uchu udělaly puchýřky, a protože na opary trpí často, tak už to poznám. Namazala jsem mu to herpesinem a dala B-komplex a dnes ráno je to mnohem lepší. No každopádně teď budu řešit jak ho těch oparů zbavit jednou pro vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.23 20:28

Dnes odpoledne má tak cevenw uško a naouchle nevíte co byto mohlo být.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML