Otevírání salonu klientky

Anonymní
19.5.22 10:37

Otevírání salonu klientky

Zdravím dámy, chtěla jsem se zeptat zda li tu mám nějakou ženu která si otevírala salon a následně hledala klientky? :)
Otevírám si salonek který budu mít tady u nás na vesnici, má asi 600 obyvatel a je to hlavní tah na kousek vzdálená velká města (cca velká města 4-5km vzdálená) Zaměřuji se na prodlužování řas, lash lifting a depilaci moc holek to zde v okolí nedělá a když už tak na černo
Ted mě budou salon schvalovat, dávala jsem už na instagram a facebook že budu nabírat nové klientky ale zatím se nikdo neozval krom pár známých. Chci pak rozvěsit letáky a vrhnout se do toho pořádně, nějaká rada jak ještě přitáhnout klientky? Zatím ani fotek tak moc nemám, jen pár
Jsem fakt v začátcích. Moc děkuji za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35687
19.5.22 10:56

Blbost otevřít něco takovýho v malé vesničce. To by si musela být už hodně známá a mít nějaký jméno.
Pořádná reklama a propagace, nějaký cedule u cesty, letáky, reklamy v místním tisku a v těch okolních městech a vesnicích, pěkný internetový stránky, zaplatit si přednostni vyhledávání, ale to stoji samozrejme par tisíc, ne-li desitek tisic. Soutěž na FB kde ti budou ženský sdílet stránku a jedna pak u tebe něco vyhraje apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
19.5.22 11:07

Nevím zda je rozumné otevírat si salon bez předchozího zmapování zájmu že strany potenciálních klientů. Počítej s tím, že do propagace teď narves desetitisíce, aby se to rozjelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24633
19.5.22 11:37

No jste odvážná. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3530
19.5.22 11:52

Co uspořádat grand opening? Na jídlo/pití zdarma lidé rádi přijdou. Můžeš tam mít vystavené fotky, zaváděcí ceny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
2.6.22 07:42

Zkus se domluvit se Slevomatem nebo něčím podobným a hodit tam pár levných liftingů a řas, vyjde to nejspíš o dost levněji než placena reklama. Plus co stánek na nějaké akci města - pouť a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová